ambreiaj?
![]() ![]() ![]() |
ambreiaj?
tuner |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
|
||
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|||
sik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
ambreiajul de uzina e cel mai bun am mers 4 ani stand cu picioru pe el la semafor, lam schimbat complet da sa nu faci prostia sati iei dala italenesc ca ma tinut 1000 km placa; daca vrei sati pui alt ambreiaj decat ai acum pe masina mai trebuie sa schimbi: volanta, coroana, bendixu de laa electromotor, si cat dai pe ele nu se merita
|
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
alea sinterizate nu am mai auzit de mult de ele.poate baietii de la speed line stiu mai mult.da ca nu gaasesti cumpara tot ansamblul de uzina.adica rulment disc si placa
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ambreiaj de 200 iti trebuie palier marit! si volanta
This post has been edited by amc: 25 May 2006, 12:39 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
deci renunt la ideea cu ambreiaju de 200 ca nu am palier marit inca mai vreau sa aflu cate ceva de ambreiajele sinterizate unde se gasesc in bv ??? daca se gasesc
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cauti la fiecare magazin.poate gasesti:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
bey, tuner, vezi in poza de la avatar ca motorul e la relanti
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
cum ti-ai dat seama?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
exista kit pt. motorul palier mic ( pe care il gasesti la magazine mai rar ) pt ambreiaj de 200. dar se merita. diferenta e mare.
![]() |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 08:53 |