Cei care vreti Logan si nu aveti bani!, Am auzit de o super oferta
![]() ![]() ![]() |
Cei care vreti Logan si nu aveti bani!, Am auzit de o super oferta
isabella |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- B 55603
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Subtil, trebuie sa recunosc
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Adica cine vrea masina in leasing si cu avans 0 trebuie sa se angajeze la firma respectiva. E un avantaj oferit numai angajatilor da' nah...e super oferta, nu?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
noroc ca nu lucra la o firma care face prezervative...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Avansul minim depinde de firma de leasing, de ex. la BCR Leasing era de 15% (asta acum 1-2 luni) si daca gasesti masina pe stoc la un dealer, nu trebuie sa dai aia 50 mil avans catre Dacia. Problema la leasing e alta: pt. logan poti sa faci leasing pe max. 4 ani (tot despre BCR vorbesc) si nu exista valoare reziduala.
PS: daca cauti gasesti si cu dobanda zero ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
In cazul de fata avansul 0 e pt angajatii firmei si numai pt angajati, asa ca e cea mai tare oferta pt ei poate.Probabil au parte si de o dobanda preferentiala.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
CristinelM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand un astfel de subiect e lansat de un proaspat "membru" ca prim - post mie-mi suna a reclama sau cum - s-o - fi - numind - (marketing bla-bla-bla) !
Stimata isabella, vreau si eu un Logan in leasing (cu avans zero !) sa-mi fac concediul , sa-l bag prin toate hartoapele, ca o rata de o luna e mult-mult mai putin decat m-ar costa sa inchiriez unul. Dupa care il las firmei dv. Se poate ? Haideti sa fim seriosi, sper sa dispara repede un astfel de topic... |
--------------------
Dacia
Logan
- B- -MHL
|
|
horiajam |
![]() ![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Ar fi ok, numai daca l-ai putea achita in 15 ani
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar la BCR Leasing pentru angajati se dau masini cu avans 0.
Aceasta facilitate este doar pentru ei,nu si pentru clienti. Daca vreti masini cu avans 0 exista un astfel de credit la Alpha Bank - sunt si reclame cu acest credit si apar spoturi (sau cum le zice ) si pe diverse pagini de net(cand deschizi acea pagina). |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
aheobarbos |
![]()
|
![]() aheobarbos Group: Members Posts: 17 Joined: 26 October 05 From: Onesti ![]() |
Eu astept pana baga Logan la 38.000.
![]() |
--------------------
dacia
logan laureate plus
2006
- bc.02.zuk
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:34 |