Lumini de interior sub bord, caut solutii
![]() ![]() ![]() |
Lumini de interior sub bord, caut solutii
Prince of Persia |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.868 Joined: 22 May 06 From: Galati/Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
1.5 DCI 105 CP/2007/Confort Expresion/ESP and CC
- xxxxxxx
|
|||
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa cumperi din Carrefour de la raionul de piese de masini, neoane de interior, sunt cam 7oo mii bucata,eu am luat albastre. Se prind cu autofiletante sub bord,alimentarea o tragi de la firul pt becul de la bricheta ,ca sa se aprinda odata ce pui pozitia,desfacind tunelul central. Nu trage alimentare de la cel doua fire groase galbene care alimenteaza rezistenta brichetei,findca au curent in permanenta..Bafta!
|
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sau iti pot face eu niste baghete cu leduri smd, foarte mici, la pret mic, si ti le fac cu butonas. neoanele consuma mult curent
vezi ca aveam poze la topicul cu bord sau la ala cu design interior This post has been edited by Dsign: 5 Jun 2006, 00:56 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
spuneti-mi si mie unde pot gasi asa ceva in oradea...multumesc anticipat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
@ design vreau eu albastre....
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 13 April 06 ![]() |
Dsign niste preturi ,si o poza cu ele montate (stinse) sa vedem cum le prinzi .
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
cauta neoane de calculator. sunt cam toate culorile si destul de ieftine, aprox 350 mii tot sistemul ..... si daca le conectezi cum trebuie mai fac si fade
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
mihaesadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 July 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2006
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
preturile se discuta privat, nu aci, ca nu am nevoie de reclama, vreau doar sa ajut
prindere cu soricei sau cu dublu adeziva, nu se vad decit daca te apleci foarte mult, la nivelul pragurilor This post has been edited by Dsign: 26 Jul 2006, 20:24 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dodyalfaed |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 January 10 ![]() |
Salut. Nu am avut ce face...si asta a iesit.
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 1019 2.jpg ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 1199 20120826_232856.jpg ( Size: 974.43k ) Number of downloads: 1177 |
--------------------
Renault
Megane 1 ph. 2
2002, classic, 1.9 dci
- IL 01 DDC
|
|
kondl |
![]()
|
![]() KOndL Group: Members Posts: 99 Joined: 28 August 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
gasesti aici banda flexibila cu leduri albe, albastre sau RGB (bineinteles ca ledurile sunt acoperite cu silicon pt a fi protejate de apa)
![]() (daca mai tin bine minte magazinul e chiar in oradea) eu de acolo mi-am comandat banda alba de mi-am pus sub scaune si sunt foarte multumit de ea (e pusa de un an si cateva luni si inca nu da semne ca ar vrea sa cedeze) ![]() This post has been edited by Ming: 1 Oct 2012, 13:09 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
dodyalfaed |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 January 10 ![]() |
QUOTE(kondl @ 1 Oct 2012, 09:14) Pai totul a inceput cu o bere si imaginea unui e220. Mi-a placut chestia cu iluminatul interior asa ca m-am apucat de treaba. Identificari fire, gauri in plafonierele de usi, cumparaturi de lediri rezistente etc si multa rabdare, si binenteles bere, ca era cald. 2 zile de munca si gata. 2 Oct 2012, 10:15: QUOTE(kondl @ 1 Oct 2012, 09:14) Pai totul a inceput cu o bere si imaginea unui e220. Mi-a placut chestia cu iluminatul interior asa ca m-am apucat de treaba. Identificari fire, gauri in plafonierele de usi, cumparaturi de lediri rezistente etc si multa rabdare, si binenteles bere, ca era cald. 2 zile de munca si gata. This post has been edited by dodyalfaed: 2 Oct 2012, 09:15 Attached thumbnail(s) 20120826_233100.jpg ( Size: 1.31mb ) Number of downloads: 978 |
--------------------
Renault
Megane 1 ph. 2
2002, classic, 1.9 dci
- IL 01 DDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 13:31 |