se ineaca la 2000rpm
![]() ![]() ![]() |
se ineaca la 2000rpm
bala8 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- Ia 'Dacia :))
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa reglezi carburatorul, mai ales nivelul. Esti sigur ca se ineaca? mai degraba e nivelul prea mic si nu are benzina destula
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Plutitor spart, sau freaca de peretii carbului (sunt patit, cu plutitor nou noutz), cui poanto belit sau murdar.
Astea ar fi probleme la carb La partea de aprindere...avans :shock: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
flat^^rabbit |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
da, probabil carburatorul..
nu stiu cum este cel de 1400, dar eu am schimbat vreo 4 cuie pontou pana am gasit unul bun. si daca tot ai ajuns acolo cred ca se merita sa faci un efort si sa schimbi si plutitorul, scapi de o grija. succes :wink: --L. |
-------------------- |
|
nimic |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 27 January 04 ![]() |
mai strange putzin jiglerul de aer.poate e amestecul prea sarac si in sarcina n-are benzina destula.verifica si nivelul.de la avans nu prea are cum sa fie
|
-------------------- |
|
calinp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca mai bine sa-l desfaca...atunci se imbogateste amestecul....
ar trebui verificat si jiglerul principal (ala cu bila) sa nu fie murdar sau blocat |
-------------------- |
|
vlad_vulpe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 3 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE cred ca mai bine sa-l desfaca...atunci se imbogateste amestecul.... ar trebui verificat si jiglerul principal (ala cu bila) sa nu fie murdar sau blocat si eu sunt de acord cu parerea asta am patito si eu la fel si s-a rezolvat de la jiglerul cu bila |
-------------------- |
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
jiclorul ala cu bila e de la pompa de spritz si ar trebui sa faca asa cand bagi piciorul in ea.
jiclorul principal e ala care e inclinat un pic si nu are bila |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
vezi si platina, reglaj avans etc. , eu nu puteam sa iau peste 80 din cauza la platina
|
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Verifica si membrana de la pompa de spritz. Aceleasi simtome le=-am avut si eu. Cauze: membrana sparta si unul din suruburi mergea in gol. tragea aer.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
bala8 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 27 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Membrana nu cred ca e ca e noua bine nu scot din probabilitate... Cred ca ma bag cu siliconul pe langa el. jiglerul l-am curatat dar tot asha este. Cauza enervanta este ca pare a nu avea frana de motor...
|
-------------------- Ia 'Dacia :))
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Daca nu ai frana de motor, poate shi avansul e foarte mare. Cand iei piciorul de pe acceleratie automat iti inchide clapeta de aer shi incepe de traga din vaccumatic, care trage de platina shi mareste avansul.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Gusti |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 4 March 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE jiclorul ala cu bila e de la pompa de spritz si ar trebui sa faca asa cand bagi piciorul in ea.
jiclorul principal e ala care e inclinat un pic si nu are bila BINGO! Seamana a problema de carburator, mai precis nivel mic. Desfacut, curatat, montat si reglat cum trebe si nu ar trebui sa mai ai probleme. |
-------------------- |
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Membrana nu cred ca e ca e noua bine nu scot din probabilitate... Nu te increde in membrane ca sunt noi.. tocmai ce am asistat acum cateva zile cand eram cu masina la reparat cum a venit un nene cu membrana noua cumparata de la magazin (ca sa ii fie montata) si cauciucul ei era tare ca dracu - adica puteai apasa cu degetul, dar era mult mai dur decat cauciucul unei membrane normale si rezultatul a fost ca motorul se inneca atunci cand calca acceleratia brusc. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Ah, si eu am patit cam acelasi lucru (asemanator).
Nu puteam sa trec cu ea peste 50Km/h intr-a treia si daca incercam s-o calc si mai rau se inneca si facea urat (chiar daca schimbam viteza in superior). Pana la urma am descoperit ca bagasem benzina de foarte proasta calitate si in filtrul de benzina se acumulase atat de mult noroi, ca nu mai trecea mai deloc benzina. Dupa ce l-am schimbat, inviase masina... (chiar daca am schimbat >5 filtre pana acum ca sa se duca tot noroiu ala grosier din rezervor). |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
daca ti se intampla ca nu traga pe la 2000 ture dar sub si, respectiv, peste merge bine, demonteaza carburatorul si curata-l; exista 3 gaurele in interiorul carburatorului, cam in dreptul clapetei de acceleratie care au rolul de a face usoara "trecerea" de la turatii joase la turatii inalte; e posibil ca aceste gaurele sa fie infundate
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
amgnet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt verticale gaurelele, cum te uiti dinspre filtru de aer in stanga camerei de nivel ?
|
-------------------- |
|
calinp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
"jiclorul ala cu bila e de la pompa de spritz si ar trebui sa faca asa cand bagi piciorul in ea.
jiclorul principal e ala care e inclinat un pic si nu are bila" corect! le-am incurcat. sorry... ma refeream la ala inclinat. eu l-am avut odata infundat si incet incet, a inceput sa nu mai mearga decat la relanti. gaurelele alea 3 sunt putin mai sus de clapeta de acceleratie si sunt orizontale (in zona in care e surubul de aer, dar in interiorul carb). ca sa le cureti trebuie demontat carburatorul |
-------------------- |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Problema mare la membranele noi este pe langa ca sunt tari, dar arcul este prea moale, astfel la actionarea acceleratiei, in loc sa misti membrana, de fapt comprimi arcul, arc care ar trebui sa fie tare, sa impinga membrana si doar dupa ce membrana a ajuns la cursa maxima doar atunci arcul sa compenseze miscarea prin compresie.....dar la noi in Romania pompa de spritz merge pe alte reguli...eu nu le cunosc
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cheloo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 April 04 From: Toplita ![]() |
Yo stiu.....
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 16:07 |