limitator usa, rupt
![]() ![]() ![]() |
limitator usa, rupt
brandon |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 1 March 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN
ABS+, 2008
|
|||
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
se inlocuieste limitatorul cu totul. nu cred ca este mai mult de 20 Ron unul.
Daca dai un search s-ar putea chiar sa gasesti un tutorial de inlocuire a acestuia. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Am schimbat eu opritorul pe ambele parti.Pretul unui opritor este de 250.000 lei iar operatiunea nu este foarte dificila
-Iti trebuie un set de tubulare cu prelungitor (in capat 10 sau 13 nu mai stiu exact) -o bormasina ca sa dai gauri ca nu o sa iti intre surubul pe filetul (la surubul care intra in stalp) -surubelnite in cruce Se da fata de la usa jos si spor la treaba. Am si eu o intrebare .....De ce se rup ???? |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Se rup din cauza "calitatii germane" a aliajului din care sunt facute
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Pentru cei carora 250k li se pare prea mult, le recomand folosirea aparatului de sudura ! Fiti inventivi, dati limitatorul jos, prindeti-l intr-o menghina, sudati-l, piliti-l cu un polizor unghiular, dati-l cu un pic de vopsea si ...puneti-l la loc !
Scutiti 250 k si va autoeducati sa deschideti usa fin ! |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Eu cand am avut Nova s-a rupt de 2 ori limitatorul la usa soferului in primul an. Dupa ce s-a rup si al doilea limitator, am fost la cineva si l-am sudat, l-am montat la loc pe masina si de atunci nu a mai avut nici o pb.....deci se pare ca e buna ideea cu sudatul.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
mihai_t_hd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 October 05 ![]() |
E buna ideea cu sudatul. Eu cind am luat masina(sh) era fara ala de la sofer asa ca a trebuit sa iau altul (28ron).Surpriza. Acum usa de la sofer se deschide mai putin decit celelalte. Calitate nemteasca ,frate
![]() |
--------------------
dacia
solenza europa
2004
- HD-08-AMV
|
|
renault12gordini |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 4 October 05 ![]() |
eu am schimbat pana acum 3 urmeaza a 4.niste porcarii enervante atuci cand se strica.
|
--------------------
Dacia
1310
- -
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
care ma poate ajuta si pe mine cu un opritor?nu stiti dak in targ la vitan se gaseste,ca tot am citit si acolo am auzit ca se gaseste.nu miar trebui unul nou,ci la mana a doua.sau de la vreo masina dezmembrata.ms anticipat.ast un raspuns cat mai repede daca se poate.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Remus66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 25 September 04 ![]() |
Si la mine opritorul de la usa soferului s-a rupt, mai precis partea de tabla ce se fixeaza pe stilp.
Mi l-a sudat ingrijit in argon un sudor cu mina buna si chiar si in ziua de azi opritorul este in perfecta stare, stiu de la cel caruia i-am vindut masina. |
--------------------
Volkswagen Golf 4
Pacific Variant
2005
- B-71-KPD Cu un nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat; dar duci o lupta colosala, cu prostul care are scoala!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 12:15 |