Probleme forumuri, Cititi va rog
![]() ![]() ![]() |
Probleme forumuri, Cititi va rog
alex |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu tot respectul, insa toate aceste probleme sunt enervante.
Am inceput sa intru mult mai rar, si de fiecare data gasesc cate un nou topic cu probleme administrative. Ne strica imaginea, si poate o sa imi sariti in cap, insa nu vad rostul fuziunii intre cele 2 forumuri. Parerea mea! S-auzim de bine! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Forumul merge foarte bine asa unit. Tu nu vezi rostul fuziunii dar nici nu te afecteaza in nici un fel. Ai exact aceleasi facilitati ca si pana acum + ceva info in plus. Repet, este 100% functional. Pentru cei care foloseau ambele forumuri acum este mai usor.
Aseara am facut un upgrade la versiunea 2.1.6 ceea ce nu este usor deoarece trebuie trecute toate modificarile fisierelor sursa, cat si refacute skinurile. Din pacate se pare ca IPB 2.1.6 necesita PHP5 si noi nu vrem sa trecem pe el. Si cum nu mergea bine azi dimineata, ne-am intors la versiunea anterioara. Care e problema? |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Cu skinul vechi cum ramane? Il inviati sau nu?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu putem adauga si alte skin-uri deoarece skin-ul e selectat automat in functie de domeniul de pe care se acceseaza forumul (daciaclub.ro sau reno.ro).
De asemenea, referitor la versiunea 2.1.6, nu suntem singurii care ne plangem de o crestere fara masura si fara fundament a cerintelor hardware. Contrar opiniei unor "experti" de pe forumul de fata, o versiune mai noua nu inseamna neaparat "mai bine". Nu suntem dispusi sa investim in hardware doar pentru ca dezvoltatorii de la invision au inceput sa scrie cod cu picioarele si au considerat ca pentru 2 jpeg-uri in plus, forumul trebuie sa consume cu 700MB RAM mai mult (in cazul de fata). |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
nu se mai poate posta un nou topic. de ce???
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
unde nu se poate posta un topic nou?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am incercat la stiri si la diverse si cand dau sa creeze topicul iese in home.
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
AlexV |
![]()
|
incearca sa stergi cookie-urile
apasa aici http://www.reno.ro/index.php?act=Login&CODE=06 si aici http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Login&CODE=06 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
GABONE77 |
![]()
|
nu merge. cand dau sa ataseze ceva sau sa scrie topicul iese in home. si cu opera si cu IE face la fel.
![]() uite ce eroare imi da in opera: "Connection closed by remote server You tried to access the address http://www.daciaclub.ro/index.php?, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page." in IE ori imi da page not available ori intra in home. This post has been edited by GABONE77: 2 Jun 2006, 14:01 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
GABONE77 |
![]()
|
alex de ce nu puteam pune poza in daciaclub? am vazut ca ai pus-o tu la mesajul meu eu nu am reusit. ai idee de ce?
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
sik |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
da de "bursa" cine se ocupa, ca vad ca apar anunturi cu opel, ford, matiz, cielo, kalos daca tot neati bagat pe gat chestia asta cu reno, limitativa la reno si dacia
|
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
AlexV |
![]()
|
sik, nu stiu cine ce ti-a bagat pe gat ce chestie cu reno, dar anunturile de acel gen apar de mult timp pe dacia, pe reno nu pentru ca era forumul mult mai mic. Si in al doilea rand e bursa, si bursa non-auto, nu e bursa renault+dacia si nimic altceva.
Te rog sa fi mai clar care e problema. GABONE77, pana acum 2 zile nu mergeau poze mai mari de 1024x768, acum merg si poze mult mai mari. Eroarea care o primeam cand incercam inaite sa pun o poza mare era exact cea de care spui tu, dar acum merge. Poti sa imi spui ce dimensiune de poza vrei sa atasezi, si de asemenea sa faci un rest sa incerci sa atasezi o poza cu dimensiune mai mica. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
scriu aici ca sa nu deschid vreun topic nou.
doresc sa printez acest topic ( http://www.reno.ro/index.php?showtopic=2474&st=900 ). mentionez ca am setat forumul sa afiseze maxim de posturi (50). exista 2 posibilitati, ambele enervante. 1. dau pe lofi version si printez pagina cu pagina (19 buc) 2. dau pe print this topic si nu-mi afiseaza decat primele 6 pagini condensate in formatul specific si nu am nici-un buton de next. daca ma intorc la formatul clasic si ma duc la pag 7 si dau print this topic, o ia de la pagina 1 pana la pagina 6 si se repeta istoria. INTREBAREA: Cum fac sa printez acest topic fara a da 19 next-uri? |
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
AlexV |
![]()
|
asta e bug Invision. O sa ma uit prin surse sa vad de se opreste inainte de finalul topicului la print this topic.
Daca reusesc sa fac ceva, anunt aici. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Multumex FOARTE mult!
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 22:15 |