rugina la usita de benzina
![]() ![]() ![]() |
rugina la usita de benzina
Ruxi |
![]()
|
||
![]() Ruxi Group: Members Posts: 85 Joined: 17 March 06 From: bv ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
- bv 99-xxx
|
|||
mihai_t_hd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 October 05 ![]() |
Salut. Cred ca pe toti ne enerveaza . Eu am dat usita jos apoi am desfacut-o pe bucati le-am curatat toate de rugina(care aveau) dar am facut prostia sa dau cu spray .Dupa 3 luni a aparut iar. De data asta o dau inainte cu spritchit apoi cu pistolul. Deci spray-ul nu prea tine desi am dat 3 -4 straturi . Parerea mea.Bafta
|
--------------------
dacia
solenza europa
2004
- HD-08-AMV
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Din cate inteleg eu rugina a aparut pe interior
Pentru cei la care nu aparut inca rugina exista o varianta (cel putin asa cred) pe care am aplicat-o eu. Deoarece la un moment dat usita se suparase:) si nu mai statea inchisa, am demontat-o frumos sm curatat totul bine, am mai intarit lamela aia elastica,etc si am uns zona din belsug zona cu vaselina NU e foarte estetic cand e deschisa dar am constatat ca sta bine inchisa si in plus cred ca sansele de a rugini s-au diminuat |
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
Ruxi |
![]()
|
da, ideea cu unsul este buna, ca este pe interior, faza este doar cand ploua tare sa nu-ti curga apa cu ulei...
in ceea ce priveste vopsitul, oare merge daca dau inainte de vopsea cu grund (din ala rosu) multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2007
- bv 99-xxx
|
|
costinel_sandu |
![]()
|
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
Merge sa dai cu grund din ala rosu dar sa ai grija sa cureti bine inainnte eventual sa folosesti ceva de genul feruginol (dar sa ai grija sa spelia apoi bine cu apa) dupa care lasi sa se usuce si cand e curat si uscat si preferabil cald afara:) aplici grundul si dupa ce se usuca vopseaua
|
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|
Ruxi |
![]()
|
merci!
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
- bv 99-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:52 |