Mazda 2 - tara de fabricatie, In ce tara se fabrica Mazda 2?
![]() ![]() ![]() |
Mazda 2 - tara de fabricatie, In ce tara se fabrica Mazda 2?
luxxxian |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mazda 2 - in germania la fel ca si Ford Fiesta (aceeasi platforma).
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luxxxian @ 5 Jun 2006, 23:09) ... In cazul in care se fabrica in mai multe locuri, stie cineva cum pot afla din acte tara? Apare pe talon?.... Fiecare producator codifica intr-un anumit mod in VIN (vehicle identification number) locul si data fabricatiei, motorizarea si nivelul de echipare. Ceri VIN, cauti pe net un VIN decoder pentru marca respectiva si poti afla tot ce te intereseaza. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Merci pentru informatii, o sa fac asta
![]() Stiu ca multe dintre informatii se gasesc deja poate pe forum, dar nu prea am timp sa caut, si as vrea sa plec azi sau maine cel tarziu dupa masina.. Poate cineva sa imi spuna cum pot sa calculez taxele pe care urmeaza sa le platesc (sau un link , ceva)? Aud de la tv tot felul de taxe, dar nu am inteles de cand urmeaza sa se plateasca - din septembrie, sau din 1 Ianuarie 2007? |
--------------------
Dacia Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 17:37 |