unde pot sa indrept o janta de aliaj
![]() ![]() ![]() |
unde pot sa indrept o janta de aliaj
george_slz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
La vulcanizarea de langa BCR Mihai Bravu, la intersectia cu Vatra Luminoasa. Au acolo presa speciala pentru jantede aliaj. Iti vor lua cam 20-30 RON.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
acolo am indrepat si eu vre-o 2 buc. Lucreaza bine baietii, mai ales daca ii dai de o berica
![]() |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Si la Sama Service lucreaza foarte bine, au scule bune, dar mai scump.
Puncte Sama : B-dul Dimitrie Pompeiu nr. 2A, BUCURESTI, Sector 2 Calea Plevnei nr. 162, BUCURESTI, Sector 6 B-dul Ferdinand nr. 109, BUCURESTI, Sector 2 Sos. Pipera nr. 46, BUCURESTI, Sector 2 |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
vreau sa ies mai subtire, nu vreau sa mai dau 400 de mii de fiecare data cand dau intr-o groapa si sunt destule pt ca pe unde merg eu nu ai cum sa nu le nimeresti
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu am fost sa imi indrept jantele la ei si au zis ca nu e nevoie, trebuiau numai echilibrate. La o adica se puteau face ca le indreapta si imi luau banii. Dar nu au facut asa. Poate nici la tine nu e cazul de indreptat.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
QUOTE(george_slz @ 8 Jun 2006, 17:04) vreau sa ies mai subtire, nu vreau sa mai dau 400 de mii de fiecare data cand dau intr-o groapa si sunt destule pt ca pe unde merg eu nu ai cum sa nu le nimeresti tu ai jante de aliaj sau de carton? o janta nu se stramba la fiecare groapa,mai des se intampla cand dai in borduri ca inecatu', cand se pot si sparge, dar la gropi nu cred, poate la guri de canal ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sama - vreo 500 de mii bucata
Depozitul de anvelope (Floreasca) - 400 de mii bucata Pta. Galati - 300 de mii bucata (am indreptat eu 3 bucati si au iesit f. bine) Mai sunt si aia de pe Fundeni da' nu stiu exact care dintre ei si cit costa. Preturile sunt pentru jante de 15". |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
summa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 2 August 06 From: Bucuresti ![]() |
am indoit si eu aceeasi janta de pe stanga(jantele de pe scala,nu am altele),de doua ori si taica-miu le-a reparat la o vulcanizare in targul vitan.300k si garantie 6 luni.au iesit foarte bine.singura chestie ar fi ca merge doar de vreo 3 ori,asa am auzit...
|
--------------------
VW
Polo
2003
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(summa @ 8 Aug 2006, 09:37) am indoit si eu aceeasi janta de pe stanga(jantele de pe scala,nu am altele),de doua ori si taica-miu le-a reparat la o vulcanizare in targul vitan.300k si garantie 6 luni.au iesit foarte bine.singura chestie ar fi ca merge doar de vreo 3 ori,asa am auzit... Da, a 4-a oara se usuca si cade! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
lucienescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 14 December 04 ![]() |
SA VERIFICI BINE CAUCIUCUL SA NU AIBE GALME CA O SA DEZECHILIBREZI JANTA SI POATE CHIAR O STRAMBI LA LOC DACA A FOST DEFORMATA TARE
Te rog sa nu mai scrii cu majuscule ! This post has been edited by i96nds: 8 Aug 2006, 10:03 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
- BV-08-JBZ
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Desi este foarte interesant, topicul nu este specific SLZ, asa ca se muta la Diverse.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
moise costel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 January 11 ![]() |
in urziceni gasiti cel mai bun service roti cu toate aparatele posibile si foarte modern. are tot ce iti doresti la preturi de criza. executa orice lucreare care tine de roti: indereapta, sudeaza,echilibreaza te echipeaza si de iarna daca vrei nou sau SH depinde de buzunar
![]() ![]() ![]() mergeti si nu regretati eu am fost in trecere si masina mea merge perfect sau nu aud de autosoft ca sunt varza ce nu au putut ei sa imi rezolve au reusit cei din urziceni service-ul este la intrare dinspre buc langa un scoar este tot vopsit in rosu si are elevatoare galbene in parcare deci nu folosesc cricuri ca alte service-uri |
--------------------
logan
mcv
2005 full option
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce reclamă proastă! Am avut oroarea să vă fiu client, pe lângă faptul că sunteți scumpi, vă mișcați și-n reluare!
Mai este o vulcanizare cum intrii în Urziceni, tot pe stânga, înainte de curbă ... aia este mult mai ieftină! L.E.: ce vrăjeală ieftină cu cricurile ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 24 Jan 2011, 22:10 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
autosoft pe dudesti superbuni dar 50 lei de bucata.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:30 |