Curse legale pe KISSELEF
![]() ![]() ![]() |
Curse legale pe KISSELEF
LittleGirl |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 March 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
... ce-mi plac mie persoanele care au doua mesaje scrise pe site-ul asta si ambele sunt pentru a face reclama la alt site ...
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
LittleGirl |
![]()
|
nu e reclama .. e doar o chestie pe care am vazut-o azi noapte si care merita vazuta de toata lumea. eu asa ceva nu am mai vazut . voi ati vazut ?
|
-------------------- |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
eu da. o vazusem. intru frecvent si pe 4tuning.ro
Dar mi s-a parut cam "tras de par" topic-ul tau facut special pentru acest eveniment, avand in vedere ca pe site-ul asta n-ai mai scris decat alt mesaj si cu aceiasi referire la 4tuning. ... si ce m-a enervat a fost si faptul ca nimeni n-a zis inainte nimic. Nu de alta dar cand au fost organizate concursurile la Prisma s-a gasit cineva sa ne informeze si pe noi (astia de pe daciaclub). |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
LittleGirl |
![]()
|
eu intru cam pe toate site-urile cu masini, in general nu prea scriu des nicaieri, nu ma bag in seama.
cel mai mult imi place ala de raliuri, dar acu asta a fost o chestie iesita din comun si simteam nevoia sa o impartasesc cu mai multi |
-------------------- |
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce ai mai cu fetita? E chiar un site interesant, plin de lucruri confuze. Topicul despre cursa de pe Kisselef se numeste CURSE LEGALE IN NOCTURNA PE MAGHERU.
O fi fost chiar nocturna sau doar ceata? Lamuriti-ma si pe mine ca nu prea le am cu strazile din Bucuresti. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
LittleGirl |
![]()
|
cred ca au gresit .. am dat un pm la unul din moderatorii de acolo poate corecteaza. totul s-a petrecut azi noapte pe KISSELEF , am trecut pe acolo si am ramas de am cascat gura caci nu imi venea sa cred. pe la 3 am plecat de acolo ca nu mai puteam sa tin ochii deschisi.
a fost nocturna clar |
-------------------- |
|
Marius |
![]()
|
QUOTE Ce ai mai cu fetita? E chiar un site interesant... Eu n-am nimic cu nimeni, nici cu LittleGirl nici cu 4tuning.ro, dar dimineata am citit pe site-ul mentionat despre eveniment si n-am facut tam-tam, in schimb altii... |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
LittleGirl |
![]()
|
foarte rau
nici eu nu am facut tam tam, dar era o chestie chiar misto, ar fi fost un gest egoist sa nu spun si la altii pacat ca nu ati fost acolo |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
a fost frumos , ce sa mai , hai gata ....
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
LittleGirl, reclama pe site la un alt site nu este agreata. ai semnat asta cand te-ai inscris.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Pai si ce mai stai?
Rade topicul! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
LittleGirl |
![]()
|
Oameni buni. Eu v-am semnalat o chestie misto tare.
Chiar a fost iesit din comun. Ganditi-va ca au fost Evo 8, Subaru Impresa WRX STi, BMW M3, Peugeot 206RC, o multime de masini cu MULTI cai putere sub capota si s-au intrecut. Asa ceva nu vezi nici la cursele oficiale. Eu sunt pasionata de masini si am presupus ca si cei de pe alte forumuri de masini sunt pasionati si desi citesc toate forumurile, rar scriu dar asta era o chestie care chiar merita impartasita de la fan la fan. Eu nu am avut aparat sa fac poze si acolo a fost tare exclusivist, nu au fost ziare, nu au fost televiziuni, singurul pe care l-am vazut era baiatu acela de la 4tuning.ro si am presupus ca era singurul loc in care puteati sa vedeti pozele pentru ca merita. Nu e vba de site era vorba de evenimentul in sine care chiar a fost bestial. Mie personal imi place mai mult www.autorally.ro ca sa dau un exemplu. Oricum imi pare rau ca am intervenit daca v-am suparat o sa ma multumesc numai sa citesc ca pana acum, nu mai postez pana nu va trece supararea |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu suntem suparati de topicul in sine ci de faptul ca se face reclama . daca topicul tau nu ar fi mentionat 4tuning totul ar fi fost OK.
parerea mea si cred ca si a celorlalti. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ok ... gata , ne-a trecut supararea ...
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
alex aka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 13 August 03 From: Bucuresti ![]() |
littlegirl dar spune-ne mai multe amanunte de la event! cine a luat pe cine?
|
-------------------- FIAT mic, negru si star de T.V. pe deasupra!:)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:02 |