"Simfonia" usilor
![]() ![]() ![]() |
"Simfonia" usilor
xman2000 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 6 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Reducerea la tacare a usilor se face printr-o izolare fonica ce consta in introducerea a cateva straturi de folie PEE (folie parchet de 3 mm) intre panourile usilor si tabla usii in sine. Altfel, asta e o problema cu care se confrunta mai toti posesorii de SLZ si se incadreaza in sintagma "asa face la toate".
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE A inceput chinul. Cum merg pe drum cu ceva denivelari , panourile de la usile din fata biziie de parca e o albinutza harnica. M-am uitat sa nu fie desprinse ...si nu sunt. In portiere nu pare (hmm..) a fi ceva desprins, asa ca astept noi sugestii despre cum putem reduce la tacere \"simfonia\". da muzica mai tare.... :wink: |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX
|
|
xman2000 |
![]()
|
Am incercat si cu muzica , dar e "placut" scirtiitul usilor
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Zgomotul usilor dispare cu timpul, atunci cand apar troncaneli si chitaieli mult mai enervante.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
ca tot e topicu despre usi,sa va spun ce mi s-a intamplat luni, ma urc eu in masina,ea se apleaca ascultatoare pe stanga (la 86 de kg ale mele ...hehe)dupa care revine in pozitia intiala, deschid geamul,apuc portiera si trag sa o inchid si se aude un zgomot subtire si usa este respinsa in afara.La inceput am crezut ca bloca vreun obiect usa si mai trag o data ca paote s-o inchide.nimic...am spurcat-o putin ca Dacie "nealintata" nu exista. cobor din masina,o studiez cu atentie si din mecanismul de pe portiera era iesit cu vre-un cm un surub mai gros(de-ala cu cheie hexagonala) care tine in pozitie fixa kktu ala de pe portiera.deci tzamburului ala de pe caroserie care intra in mecanismul de pe usa nu intra unde trebuie si lovea incuietoare in plin,norocu meu ca a ramas totul la locu lui
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Tragi de manerul exterior al masinii si se rezolva. Probabil din greseala cand ai urcat in masina ai atins chestia aia metalica si s-a dus in jos. De aia lovea. Stiu chestia asta pentru ca asa le-am dat eu emotii celor de la IPSO cand tocmai aparuse SLZ. Trasesem de usa si am patzit chestia asta. Aia saracii au crezut ca o stricasem !!! Asa e cu cei de la vanzari care nu prea stiu mecanica...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
xman2000 |
![]()
|
O alta idee (sugerata de cineva) a fost ca sa cumpar antifon sub forma de spray si sa dau in portiera si apoi niste folie de parchet ....Oricum ar fi antifonul respectiv nu strica.
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu are rost sa-i dai cu antifon, ca in usi e deja parafina, care e mai buna decat antifonul la spray. Insa folia nu strica.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Te legi la cap cu antifonul ala in ushi. Trebuie sa feresti angrenajele, geamul, scurgerile, asta e munca de ginecolog.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
RADU D |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 December 03 ![]() |
Referitor la simfonia usilor , va rog sa nu mai fiti suparati. Un amic are Megane 2 in 5 usi si dupa 4 luni si circa 10000 km , usa dreapta troncane , iar usa de la sofer nu mai sta aliniata la caroserie. Creatorul de Automobile este beat.IPSO da din umeri.
|
-------------------- |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sunt nou in club dar vechi "ocnas" la D.A.C.I.A. :evil: (25 ani): Cine are voie sa izoleze cu folii usile? Nefericitul propietar sau savantii de la service.
Zdranganitul e maret! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai bun venit! Referitor la ce-ai intrebat, "nefericitul proprietar" teoretic nu are voie deoarece pierde garantia iar astia din service n-or sa-ti faca asta in vecii vecilor. Dar daca iti place sa traiesti periculos, poti s-o faci singur. Mai naspa e cu cei care au in dotare doua maini stangi. Pana la urma ideea cu "service-ul" daciaclub nu mai pare atat de rea...
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Pai nu ai cum sa pierzi garantia, ca nu tai nici un fir si nu rupi nici un sigiliu. In plus, nu e o modificare care sa afecteze performantele masinii in vre-un fel sau sa fie periculoasa. Singura chestie e sa te pricepi un pic. Ca daca strici ceva, platesti.
|
--------------------
Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:30 |