Cam cat poate sa costa o antena electrica, nici chiar asa fratilor
![]() ![]() ![]() |
Cam cat poate sa costa o antena electrica, nici chiar asa fratilor
Vinti |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu dispera, se gasesc si de noi la preturi rezonabile
daca nu uit cand ajung la job o sa-ti dau un link |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
ce te miri omule, daca imi dai voie sa spus.
la solenza proiectorul inainte de aparitia Loganului costa 550.000 lei bucata, iar acum ca se potriveste si la logan, costa 3200000 lei de peste 6 ori acelasi preoiector, sati cada dintii nu falca, am avut nevoie atunci iar acuma am vsyut realitatea.Sa auzim de bine |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
"Maine ma duc pe la dezmembrari poate gasesc niste preturi mai normale daca nu astup gaura de la antena si gata nu mai ascult decat Cd-uri"
Eu nu as miza nici pe astia. S-au cam nesimtit in ultima vreme. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.714 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am primit pret de motoras de ventilator de golf 3 100$!!!!!!! L-am cumparat mai la vale cu 800 000 rol. Daca "dezmembratorul" e arab, ia si pielea de pe tine daca poate!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Scuza-ma ca te intreb, dar o antena normala ce are ? De ce vrei neaparat electrica ? Oricum se strica si iar ai sa vorbesti singur.
|
--------------------
VW
POLO
- 8XSYL
2005
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici , o firma vinde antena electrica cu 50 de lei noi.
EDIT: cred ca sunt din dezmembrari. This post has been edited by tatabobu: 15 Jun 2006, 11:51 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Incearca o antena electrica de Cielo, ca e derivat din Opel, ce-i drept Kadett. S-ar putea sa fie "doar" 200-250 ron.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
mef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 05 From: Iasi ![]() |
QUOTE(GoGu @ 15 Jun 2006, 13:39) Incearca o antena electrica de Cielo, ca e derivat din Opel, ce-i drept Kadett. S-ar putea sa fie "doar" 200-250 ron. http://www.autodaewoo.ro/oferta.php?act=ca...tena&id_model=3 |
--------------------
Toyota
Avensis
- none
2007/1.8 VVT-I
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Da una normala de aia de plafon cat e? a mea s-a rupt de la un balon....
|
--------------------
.
.
.
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
am fost la dezmembrari ..........am intrebat cat e ......1 mil [ ma gandeam : asa mai merge ] cand sa ii dau banii....pai stai asa ca e 1 mil batu si 1,5 mil motorasu......am plecat iar vorbind singur
![]() @ SilviuB : nu vreau neaparat electrica dar am intrebat prima data cat e una electrica si dupa ce am aflat cat e nu mi-a mai trebuit nici o antena am gasit in carrefour militari cu 130 ron [ chinezarie ] dar arata destul de bine PS multumesc pt link-uri .......am gasit altceva pe acolo ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:14 |