problema sistemul de iluminare
![]() ![]() ![]() |
problema sistemul de iluminare
felix |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 11 January 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
Verifica daca ti-a conectat mufa de la blocul de lumini. Daca e conectata....atunci verifica sigurantele de sub bord<vezi manualul ala mic.lunguiet si albastru>...daca shi alea sunt ok...atunci mergi la meseriash.....Bafta :roll:
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca a umblat cumva la regajul pe inaltime al volanului, mai mult ca sigur mufa de lumini este desfacuta!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu am avut acelasi simtom,si datorita lui Liviu am eliminat aceasta problema .Se desface capacul de sub volan (are 4 suruburi) si in stanga cum te uiti la volan este o mufa(la mine era alba) care a sarit,... o infigi la loc .... bafta
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
felix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 11 January 03 ![]() |
Multumesc kAndrei, miki, ZaiR...
Ati avut dreptate, problema era pacatoasa de mufa de sub volan (care a sarit atunci cand am reglat dat volanul 'jos', dupa ce mi-a montat alarma) S-a rezolvat in 5 minute cu surubelnitza... ![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:44 |