DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> un raspuns scurt si repede, folie geamuri,cum dreaq se pune?

djmarck
post 16 Jun 2006, 17:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

de vreo 3 zile in jur de toti d-zeii si toti sfintii si tare mi-as dori ce secret are operatiunea punerii foliilor pe geamuri ca eu nu am reusit sa le pun perfect,prinde bule de aer,nu pot sa o intind perfect,am stricat doua role si tot degeaba,cum se procedeaza?

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BLK
post 16 Jun 2006, 17:20
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

dupa ce te-ai chinuit atata sa le pui sa vezi ce misto e cand te pune garcea sa le dai jos sa-ti dea talonu inapoi. atunci sa vezi ce-ti raman bucati de folie pe geam si iti dau cu tesla'n jos biggrin.gif

ai incercat sa dai search pe forum? cred ca s-a discutat de o mie de ori.

unii zic ca umezesti folia cu apa si sapun, o pui pe geam si dupa aia cu un stergator sau cu o carpa incepi din mijloc si impingi spre margini ca sa scoti zeama si toate bulele de aer. s-ar putea sa mearga doar cu apa. dar eu iti spun ca muncesti degeaba.

daca vrei sa faci treaba calumea te duci la o firma ce monteaza folie 3M autorizata RAR, arata si bine, nici nu te chinui cu ea, si nici nu te pune garcea sa o dai jos.

chiar azi am vazut un logan ce-si daduse jos folia de pe luneta, ramasesera parti negre, jupuite asa, super taranesc.

--------------------
Dacia 1310 - B-52-VYK
Dacia Alpine 54CP - OARE?
+
ksi_id
post 16 Jun 2006, 19:11
Post #3

Membru autentic

From: timisoara

QUOTE(BLK @ 16 Jun 2006, 18:20)
dupa ce te-ai chinuit atata sa le pui sa vezi ce misto e cand te pune garcea sa le dai jos sa-ti dea talonu inapoi. atunci sa vezi ce-ti raman bucati de folie pe geam si iti dau cu tesla'n jos biggrin.gif

ai incercat sa dai search pe forum? cred ca s-a discutat de o mie de ori.

unii zic ca umezesti folia cu apa si sapun, o pui pe geam si dupa aia cu un stergator sau cu o carpa incepi din mijloc si impingi spre margini ca sa scoti zeama si toate bulele de aer. s-ar putea sa mearga doar cu apa. dar eu iti spun ca muncesti degeaba.

daca vrei sa faci treaba calumea te duci la o firma ce monteaza folie 3M autorizata RAR, arata si bine, nici nu te chinui cu ea, si nici nu te pune garcea sa o dai jos.

chiar azi am vazut un logan ce-si daduse jos folia de pe luneta, ramasesera parti negre, jupuite asa, super taranesc.
*

Poate ca nu toti au de dat 4,5 mil pe o folii cand la unii masinile costa de 2 ori pe atat. sad.gif
Eu doar la masina asta nu am folie la restu la toate am avut si nu am avut probleme ( noroc biggrin.gif ). Dar iti spun eu ca daca pui din aia cea mai deschisa sau urmatoarea nu o sa ai probleme . Am vazut si eu ca s-au legat dar de aia care au cea mai neagra sau cea mai oglinda.

PS: Mere si doar cu apa dar tre sa ai mare grija si indemanare si mai ales rabdare
Apropo sa nu bata vantu ca nu faci nimic

This post has been edited by ksi_id: 16 Jun 2006, 19:12

--------------------
vw jetta 1800cmc 90hp 1992 - TM 18 KSI
+
klaus
post 16 Jun 2006, 21:55
Post #4

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

am si eu o intrebare mica si discreta: functia search fuse folosita inainte?
Ca mie mi-a dat oarece rezultate, sa zicem:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=13003&hl=
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=2775&hl=
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=34968&hl=

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 13:31
Forum Renault