HELP un remat prin berceni sau crangasi?
![]() ![]() ![]() |
HELP un remat prin berceni sau crangasi?
gt_ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6 8v
2008
- B83ZYU
|
|||
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce masina? Nu esti dispus sa o vinzi?
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.217 Joined: 29 May 06 ![]() |
[quote=gt_,22 Jun 2006, 21:33]
salut vreau sa duc si eu o masina la fiare vechi si trebuie sa ma duc la un remat sa ma interesez ce trebuie sa duc si ce acte imi trebuie ca sa o radiez definitiv 1. da-i un search pentru REMAT si o sa gasesti un topic 2. intra pe www.afm.ro. s-ar putea sa te ajute |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
vladimir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 14 February 05 ![]() |
Salut, eu am fost anul trecut cu programul "rabla ". Se numeste AS METAL, si mergi de la Aparatorii Patriei (Berceni) spre IMGB, dupa ce treci de toata fabrica, pe dreapta se va face un drum din scurt. Mergi pe el pana la capat si pe stanga e intrarea in firma. E de fapt fosta sectie de recuperare deseuri a IMGB-ului, privatizata.
Sau REMAT Bucuresti SUD, tot pe drumul asta, ajungi la intersectia cu soseaua de centura, faci dreapta (cum ar veni sa mergi spre vest) si REMAT-ul va fi pe stanga dupa vreo 5-10 minute de mers. In ambele ajungi din Berceni, mergand de la Aparatorii Patriei, sau pe soseaua Berceni de la P-ta Sudului, o tii drept pana ajungi in "camp". Astia de la AS METAL aveau program de la ora 10 dimineata, pana la 18. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
- B xx xxx
|
|
gt_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 August 05 ![]() |
mersi !!!
![]() nu pot s-o vand pt ca trebuie sa duc bon dala!! am radiato si treb neaparat bon |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6 8v
2008
- B83ZYU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 00:49 |