sfat firma montare gpl
![]() ![]() ![]() |
sfat firma montare gpl
hawkeye |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 16 July 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai in general instalatiile de GPL au montajul inclus in pret, deci nu prea cred ca daca iti cumperi instalatia poti sa alegi cine sa ti-o monteze. Am vazut acum instalatie GPL la oferta in Metro, special pentru motoarele de 1600 cc pe carburatie marca Landirenzo, montaj inclus, 11.899.881 cu tot cu TVA sau in rate pe 3 ani 440.406 pe luna. Oferta e valabila pana pe 21 aprilie.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
hawkeye |
![]()
|
vorbisem cu cineva si a zis ca l-a costat 230eur cu tot cu montaj. mi se pare cam mult 12 mil la metro. montajul unde se executa daca o cumperi din metro?
|
-------------------- |
|
hawkeye |
![]()
|
am facut niste calcule si cred ca gresesc pe undeva, ca prea da bine...
![]() economisire gaz: 10.000 lei / litru -> 400.000 lei / 40 litri -> 400.000 lei / 330km (consum de nova in bucuresti) asta inseamna 4 milioane economie la 3500km -> amortizare dupa aprox. 8000 km? |
-------------------- |
|
KpK1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 22 April 03 From: Galati ![]() |
QUOTE montajul unde se executa daca o cumperi din metro? metro e numai distribuitor;ei iti spun cine il monteaza si la cine te duci in caz ca se strica |
--------------------
Dacia
Solenza Scala 1.4i
|
|
Bochi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Iti recomanad OLGUN STAR GAZ Eu am pu acum 2 luni la ei si merge bine masina. M-a costat 9,5 mil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:09 |