DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Identificare Dacia 1300, Seria sasiu

Bujye
post 28 Jun 2006, 21:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Voluntari

Salut.Am o Dacie din 1972,nu mai are nimic original pe ea,nici macar motorul desi seria e identica cu cea din CI,are elemente de 1310.M-a respins la ITP pe motiv ca trebuie sa ma duc la rar sa-mi poansoneze seria sasiu in compartimentul motor,pe oala amortizorului drept.Cica asa se procedeaza de ceva timp.Eu am seria originala in portbagaj,deasupra rotii de rezerva.Am auzit ca trebuie sa mai fie undeva in spatele aerisirilor aripilor spate.Stie cineva mai exact unde,vreo poza ceva?E adecarat motivul pentru care m-a respins?Va multumesc

--------------------
LOGAN LAUREATE 1.4MPI 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alinakes
post 29 Jun 2006, 10:40
Post #2

X

From: X

Din cate stiu eu cam acolo la amortizor sunt scrise sau undeva pe langa scaunul dreapta fata !

Daca ai actele originale ale masini nu ar trebui sa ai probleme la RAR , decat ceva drumuri si bani in plus !

Seriile se inscriptioneaza pe parti nedemontabile ale sasiului masinii !

Si da , din cauza asta te-au respins ! Ei au tot interesul sa iti ia banii la ITP dar trebuie sa ai actele in regula !

This post has been edited by alinakes: 29 Jun 2006, 10:42

--------------------
X X X - X
+
B 75 UAP
post 2 Aug 2006, 13:07
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(Bujye @ 28 Jun 2006, 22:14)
Salut.Am o Dacie din 1972,nu mai are nimic original pe ea,nici macar motorul desi seria e identica cu cea din CI,are elemente de 1310.M-a respins la ITP pe motiv ca trebuie sa ma duc la rar sa-mi poansoneze seria sasiu in compartimentul motor,pe oala amortizorului drept.Cica asa se procedeaza de ceva timp.Eu am seria originala in portbagaj,deasupra rotii de rezerva.Am auzit ca trebuie sa mai fie undeva in spatele aerisirilor aripilor spate.Stie cineva mai exact unde,vreo poza ceva?E adecarat motivul pentru care m-a respins?Va multumesc
*

ce tampiti... de ce sa o repoansoneze?? ai mai incercat si la un alt service? in spatele aerisirilor de pe aripile din spate, se gaseste doar anul de fabriatie, undeva pe la mijloc, intr-un cerculet..

--------------------
R12G 1972 - Dacia 1300 1975 - Dacia 1301 1974
..C'etait au temps ou Renault triomphait..
+
CiprianPJM
post 13 Aug 2006, 01:01
Post #4

Membru Avertizat

From: Bucuresti

Vor sa il repoansoneze din doua motive: 1) Ca sa te taxeze; 2) Ca sa fie mai simplu pentru oamenii care verifica. Sa nu tina ei minte, puii tatii, ca poate seria de sasiu sa fie in alta parte. La mine (dacie din `94) am seria de sasiu poansonata pe oala amortizorului, in compartimentul motor. Oala are capatul oarecum patrat, seria e stantata pe latura dinspre fatza masinii. Simplu. Asa vor sa faca si la tine.

This post has been edited by CiprianPJM: 13 Aug 2006, 01:02

--------------------
Opel Omega 2.0i 1997 - B 33 EZW
Zic si io, nu dau cu paru!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 14:46
Forum Renault