Hayon
![]() ![]() ![]() |
Hayon
Mihai_E |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|||
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
De tampoanele de cauciuc degeaba invarti pentru ca striatiile de pe ele nu sunt in spirala ca la suruburi; Incearca sa le 'indesi' sau sa smulgi de ele mai in afara
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cum or fi striatiile, dar eu cind invirt de ele intra inauntru, iar daca invirt invers ies afara, oricum nu conteaza, le-am scos de tot, le-am indesat la maxim, degeaba, hayonul sta in aceeasi pozitie.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se regleaza din tampoane lufturile.
Daca zici ca nu merge reglat nimic din tampoane, cel mai plauzibil este ca, in urma repetatelor "trantiri" a hayonului, s-a modificat chederul pe una din parti, in special in zona de balama (adica s-a lasat mai mult intr-o parte). Fie chederul (s-a aplatizat) fie suportul de tabla al lui (s-a indoit tabla de sub cheder). Trebuie verificata pozitia chederului peste tot. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
nu v-a mai chinuiti fratilor.99.99% din DSN au dupa un timp pozitia stinga ridicata mai sus fata de dreapta, a haionului.explicatia este una singura:miscarea caroseriei.este un defect de proiectare.nu aveti ce sa-i faceti.obisnuitiva si cu aceasta problema...ca multe,multe altele."TRAIASCA DACIA PITESTI"
|
-------------------- |
|
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
Am si o problema. In portbagaj am apa, si in stinga si in dreapta dar doar spre "curul" masinii. Pe unde poate intra?
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Privilege 1.5 dCi 105 Cp
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Am avut si eu problema asta, apa intra pe la stopuri, da-le jos si pune silicon intre ele si caroserie, si mai pune sub chederul de la hayon :wink:
Numai bine! |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Aceste lucruri s-au mai discutat! Foloseste "cu incredere" butonul SEARCH!
Topic closed! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:04 |