Ce fac cu ITP-ul?, Cum fac ITP-ul cu jumatate de talon?
![]() ![]() ![]() |
Ce fac cu ITP-ul?, Cum fac ITP-ul cu jumatate de talon?
CiprianPJM |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De ce vrei pile și drepturi? Automobilul din dotare nu poate trece ITP-ul? Foarte bine, deabia va fi mai multă siguranță pe șoselele patriei.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Hombre, nu da cu paru! Dacia nu indeplineste noxele la o ora dupa ce a iesit pe poarta fabricii. E o amarata de masina din 94. Vreau sa scap cat mai repede si sa nu platesc taxa de examinare de 7 ori. Daca nu e cu bănat... Frane are, directie are, cauciucuri are, lumini de tot felul (cele normale) are. Cu noxele NU AM CE SA II FAC... Pot doar sa o reglez corect si... tot scoate fum. Motorul e facut in primavara.
P.S. Oricum e mai sigura decat un Logan care depaseste in curba, intoarce in intersectie si parcheaza in poarta garajului de pompieri. ![]() This post has been edited by CiprianPJM: 29 Jun 2006, 21:26 |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
bicosu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ciprian, vezi ca de cativa ani e legal sa intorci in intersectii dirijate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2007
- B-*******
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
Lasati-o naibii de gluma, va rog frumos!!! Eu va intreb foarte serios! Aveti ceva de raspuns, raspundeti! Aveti de troll-uit, faceti ce vreti! Eu chiar am nevoie de un raspuns serios, nu de fleacuri si de idei romantice! Scuze ca mi-am iesit din pepeni, da` nu am primit decat raspunsuri pe de-alaturea cu drumu`!
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ITP-ul se poate efectua in orice statie autorizata sa faca ITP-uri, nu e nevoie sa te duci la RAR daca ti-au retinut talonul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
Multumesc mult de raspunsul serios! Tot respectuuuuu`!!!
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu la ce a zis Marty cu adaugirea ca taxa de ITP e in jur de 42- 45 RON, iar revenirea 10 RON... faci ITP si mergi (de fapt proprietarul masinii) in Candiano cu restul de talon (completat) si cu chitanta de la ITP.
Daca vrei iti pot recomanda un servis... |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
Multumesc mult de tot! O sa trebuiasca sa ma duc la "Candiano" din Constanta
![]() |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 01:00 |