probleme memorie/placa de baza
![]() ![]() ![]() |
probleme memorie/placa de baza
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Arunca memoria!!!!!!
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Incearca toate permutarile sloturi/memorii
Incearca se le infingi bine (dar sa nu rupi placa de baza ![]() O ultima varianta ar fi sa schimbi memoriile. Poti cauta un prieten care sa aiba ceva similar si sa faci un schimb. S-ar putea ca lui sa ii mearga unse. Am mai intalnit probleme din astea si o parte din ele le-am rezolvat dupa scoaterea si ingingerea corecta a memoriilor pe placa de baza. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am fost in iarna la garantie cu el (exact inainte sa expire) si culmea: acolo au mers perfect
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
omule, garantia nu merge asa , poate sa mearga brici acolo daca tu acuzi probleme atunci sunt si sa ti le schimbe
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
au rulat acolo teste de sistem (memorie, procesor, hard, etc) si n-au dat nici o eroare. daca n-ai cum sa demonstrezi in fata lor, degeaba! le-am zis ca nu ma invoiesc de placere de la servici ca sa ma plimb cu tot sistemu la garantie si au fost de acord cu mine, dar n-aveau ce sa faca
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
o prezumtie.
verifica daca cumva condendsatori electrolitici s-au umflat, sunt pe cale sa crape, este pe calea pierzaniei, trebui placa de baza succes |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Se pot schimba numai condensatorii de pe placa de baza (in cazul in care sunt umflati). La un service autorizat, bineinteles. Nu trebuie luata neaparat alta placa de baza.
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Haideti bre, ati transformat problema asta a tranzistorilor intr-un panaceu universal.
Omul are in proportie de 80-90% o problema de compatibilitate intre placa de baza si memorii si voi ii dati cu condensatorii umflati. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
am incercat cu alta memorie de alta marca si tot asa face. spre ghinionu lor, mai am un an jumate garantie pe placa. data trecuta mi l-au dat inapoi ca cica merge perfect. de data asta o sa se lase cu varsari de sange
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:14 |