Maner schimbator aluminiu + husa piele, ca aia originala iese singura de pe tija
![]() ![]() ![]() |
Maner schimbator aluminiu + husa piele, ca aia originala iese singura de pe tija
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai venit pe forum!
Problema ta are o rezolvare foarte simpla: orice nuca de schimbator se potriveste la solenza, iar orice husa de schimbator are in partea de jos un elastic, ea potrivindu-se la orice masina. Tu trebuie doar sa ai grija sa cumperi si nuca si husa din acelasi loc (filetul husei sa se potriveasca cu filetul capului de schimbator). Recomandarea mea este C&C, desi sunt cam CEI mai scumpi, au marfa de calitate. Uite ce schimbator am eu (care nu e de la ei): http://solenzamea.xhost.ro/ |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
sorin_tcm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 6 March 06 ![]() |
cu ce ai vopsit (si cum) gurile de aerisire ?
|
--------------------
dacia
Logan Prestigios 1.6 16v - FURIA GRI -
2007
- cj55DFG
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dai cu plastic primer pe aeratoare, cu vopsea si la sfarsit cu lac. Gasesti la tutoriale cum se vopsesc plasticele.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
fiber, ai acolo o poza cu top speed. chiar ajunge pana acolo ??? oricum nu e o senzatie prea placuta cred. eu am la servici un logan 1.6 mpi si mai mult de 175 pur si simplu nu merge si cam 5200 rot ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ajunge...la vale...sau/si daca-i mai scoti vre-o 300 de kile de pe ea...
This post has been edited by toto: 2 Mar 2007, 12:24 |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Hei, sunteti Offtopic. Poza reala era 180, dar cu ajutorul unui program de editare foto, a ajuns la 195
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
ovidiums |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 14 August 06 ![]() |
da, da si turometrul era pe la 4.9
![]() |
--------------------
dacia 1300
berlina (?)
1986
- - cu fete de usi din vitan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:59 |