Cum este posibil, - atitudine in service -
![]() ![]() ![]() |
Cum este posibil, - atitudine in service -
catartw |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 17 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.6 MPI
laureat 2005
- B46ZAY
|
|||
gpgabi2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 1 December 05 From: Craiova ![]() |
Ceea-ce incerca scarbele alea din service sa faca, este sa te prelungeasca pana la iesirea din garantie si dupa aceea iti vor rezolva sigur problema cu bani.
This post has been edited by gpgabi2000: 5 Jul 2006, 21:33 |
--------------------
- Dacia Logan -
Laureate 1.5dCI
Dec. 2005
- DJ 07 XXX Realitatea este o iluzie creata de lipsa de alcool
|
|
Flobug |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 12 January 05 ![]() |
Problema asta am avut-o si eu(problema tehnica nu cu cei din service) si s-a rezolvat prin schimbarea pompei de servo directie.
|
--------------------
Dacia
Logan
- BV 05 ...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(catartw @ 5 Jul 2006, 22:57) Am avot si am o problema la servo (TREMURA ROTILE FATA SI VOLANUL)tremurat care sa accentuat decand a inceput(11000 km)in asa hal de acum se simte si in podea plus ca scoate un sunet infernal am fost la garantie (LA DACIA MERIDIAN sec 4) iar dupa 6 prezentari la ei in care nu am rezolvat nimic a7-a oara a venit un reprezentant dacia care stupoare mi-a spus ca masina nu are nimic cu toate ca si el se mira cum fac rotile cand lam rugat sa imi dea si mie ceva ca sa efectuat constatarea a spus ca asa ceva nu se poate iar cand lam intrebat cum se numeste ,mi-a spus ca nu este treaba mea,inreb acum o fima care vrea sa se ridice la standarde europene nu ar trebui sa incerce sa rezolve reclamatia unui client inloc sa o paseze de la unul la altul si in final sa scape de client prin "nu este treaba ta" cum este posibil asa ceva Reclamatie la Vocea Clientului urgent! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
si la ANPC... pentru ca nu ti-au deschis bon de comanda (fisa de incident) si nu ti-au raspuns la cererea ta printr-o constatare scrisa.... cu alte cuvinte ti-au refuzat un drept legal (la garantie, la petitie) si contractual (pentru ca incalca si termenii contractului de garantie)... evident e bine inainte sa reclami la vocea Clientului: 1. atitudinea celor din service si 2. problema tehnica....
nu era cazul unui topic nou.... exista unul cu impresii despre service-uri la sectiunea DIVERSE LGN ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=22766 ) .... discutiile se vor continua acolo... si inca ceva, si sectiunea a fost gresita, pentru ca nu ai reclamat problema tehnica ci problema service-ului! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:47 |