Valoarea in vama, Modificata in sfarsit...
![]() ![]() ![]() |
Valoarea in vama, Modificata in sfarsit...
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
ok si care este smenul?, caci un tv LCD intre 56-72 este tot 1600 euro in vama si afara e sub 1000, deci....
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
Tekna 2015
- AG-xx-DAR
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
wow, in sfarsit.. dar in ritmul asta..
preturile la tehnica de calcul, mai ales la produsele de varf, se schimba aproape radical in fiecare luna !!!! iar ei dau legea o data la 5 ani.. RUSINEEEEEEEE !! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Chiar toti suntem hoti sa nu putem prezenta o factura reala pe care sa se aplice taxele alea?
Mie mi se pare ca lista aia e o dovada de anacronism a oamenilor care iau decizii la varf in tara asta. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
jorj, consideri ca valoarea unui echipament electronic vechi de 2 ani sa zicem, a carui valoare de nou pe factura (asta daca se mai gaseste factura dupa 2 ani), mai este concludenta ?
iti dau un exemplu cu care m-am confruntat: un laptop vechi de 2 ani si defect, a carui valoare de nou era peste 2000 euro, trimis de cineva cadou, si fara factura. in afara de faptul ca pe cei din vama nu ii intereseaza vechimea/starea echipamentului, il evalueaza foarte generalist la ceva apropiat din nomenclatorul lor - si iata cum trebuie sa platesti sa zicem pentru un laptop 486 o suma de ~200 euro reprezentant tva-ul aferent valorii estimate la ~1000 euro a acestui laptop 486. mi se pare o lege imatura si de rasul lumii - uita-ti-va putin prin ea si o sa vedeti ca suntem o tara de rahat. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
mef |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 05 From: Iasi ![]() |
pai si inainte cum era? nu am trecut vama niciodata
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2007/1.8 VVT-I
- none
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
QUOTE(mef @ 11 Jul 2006, 15:43) pai si inainte cum era? nu am trecut vama niciodata ![]() incercai sa-l convingi pe nenea vamesul ca nu ai nici un televizor la tine.... ![]() Azi am gasit pe evz ca valoarea in vama se stabileste dupa factura sau alte documente legale recunoscute. Ceea ce e foarte bine pentru ca masinile sunt supra-evaluate in lista lor. sursa: http://www.evz.ro/article.php?artid=266336 This post has been edited by driver: 25 Jul 2006, 16:40 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:28 |