View New Posts, 10 pagini inutile
![]() ![]() ![]() |
View New Posts, 10 pagini inutile
rkillera |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(rkillera @ 7 Jul 2006, 10:04) Stiu ca s-a mai discutat problema, dar in diverse topicuri cate un post sau 2. Pentru mine cel putin e o mare problema dupa unirea dacia cu reno ![]() Nu că n-aș fi de acord cu ce ai spus matale, da' nu văd care-i legătura cu unirea celor două forumuri. Nu cred că din Bursa/Știri/Asigurări/și ce mai sunt comune se strâng 10 pagini de "new posts". De fapt sunt chiar sigur că nu-i așa. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
rkillera |
![]()
|
De fapt chiar asa e, normal ca depinde de cat de des ii dai view new posts.
Ideea e ca peste 50% din posturi sunt de la cafenea, bursa, etc. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai simpla treaba ramane cea expusa chiar de tine mai sus. Te duci in forumul tehnic care te intereseaza si vezi ce e nou, ca apar foarte clar pentru fiecare in parte.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
rkillera |
![]()
|
Daca sunt ma intereseaza numai topicurile noi e ok sa ma duc in sectiunea respectiva si sa ma uit.
Dar daca ma intereseaza posturi noi in topicuri existente, in sectiunea pentru Megane de exemplu sunt 30 de pagini prin care trebuie sa ma uit. In fine, a fost o sugestie, daca nu se poate gasi o solutie simpla, asta este. Oricum nu am eu o contributie f importanta pe acest forum. |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:45 |