sfat achizitionare SH
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitionare SH
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
n-as da 2500 eur pe o masina de 20 de ani nici sa ma tai !
EDIT: cu mici exceptii d-alde lambo, ferrari si alte d'astea ![]() This post has been edited by Ov: 7 Jul 2006, 12:51 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(axabrt @ 7 Jul 2006, 23:33) dispun de circa 2500 eu. mai de mult am vazut un opel kadett gsi din '87 cu motor de 2000 Am gasit si un golf II GTI, dar nu imi place culoarea.Cred ca avea motor 1900 Eu as opta pentru Opel, imi plac mai mult scaunele si bordul electronic. Din punctul de vedere al pieselor care e mai rentabila? Ambele masini au aproape 20 de ani, de asta mi-e frica. Tabla se repara pana la urma, desi nu am auto service si nici curte. Nu vrei un ford sierra din 87 stare impecabila are la bord doar 108. mii ! Da nu stiu daca o vinde ![]() Dar de ce vrei masina veche ? |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
una noua la aceleasi performante sare de 20.000 eu
insa nu stiu cat de sigure sunt consumul si piesele. Sper sa nu-mi iau 20% in oras.Un 14 ar fi acceptabil |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
QUOTE(axabrt @ 8 Jul 2006, 00:42) una noua la aceleasi performante sare de 20.000 eu insa nu stiu cat de sigure sunt consumul si piesele. Sper sa nu-mi iau 20% in oras.Un 14 ar fi acceptabil Toata lumea cauta un consum sub 10 in oras si tu vrei 14 cica ar fi bine ! Fordul de care ti-am zis mi-a luat cat am fost la mare pe autostrada in jur de 11 l/suta nu stiu care este afacerea ?! Mai strangi si dai un avans pt o masina noua un Logan, Renaul, Fiat, Dewoo ai garantia ca sunt noi ! Ce este vechi necesita reparatii si nu sunt sigure ! Fiecare cu conceptia si nevoia lui ! ![]() Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
axabrt |
![]()
|
stai sa vezi...am logan nou din martie 06. am 4000 km
inainte am avut nova GT. Consumul era ![]() D-aia mie 14 mi se pare ok in oras.Mult prea ok. Ca sa finalizez, vreau sa las loganu lu nevasta, si io sa iau ceva mai sportiv GSI-u are 110 kW. 150cp bord full electronic pe lcd si computer de bord. abs si servo si asta acu 20 de ani. aaa. si prinde suta in sub 7 secunde. mai e varianta cu golfu care are 170cp.Ala de l-au scos anu asta 1.4FSI tot atata are si tot atata consuma.Numa ca varianta veche de 20 de ani e de 20 de ori mai ieftina.Cam atat am argumentat This post has been edited by axabrt: 7 Jul 2006, 14:06 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Daca mai ai resurse, care pot plati niste rate, mai bine ii pui ca avans. Daca vrei un SH, parerea mea, nu te arunca la masini straine foarte vechi, ca ai sa inebunesti cautad piese.
Mai bine iti indrepti atentia spre un Tico, Nova sau si mai bine mai strangi niste bani. ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
axabrt |
![]()
|
seb_ probabil ai dreptate dar cat e o masina de peste 150 cai mai noua?
Asa una veche mai merge. Piese cred ca se pot aduce din afara la anul. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La banii aia nu gasesti una veche de 150 de cai in stare cat de cat buna. Parerea mea. Ai putea cere vanzatorului un test complet, inclusiv masurarea puterii la roata, sa vezi pe ce te bazezi.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 7 Jul 2006, 15:04) stai sa vezi...am logan nou din martie 06. am 4000 km inainte am avut nova GT. Consumul era ![]() D-aia mie 14 mi se pare ok in oras.Mult prea ok. Ca sa finalizez, vreau sa las loganu lu nevasta, si io sa iau ceva mai sportiv GSI-u are 110 kW. 150cp bord full electronic pe lcd si computer de bord. abs si servo si asta acu 20 de ani. aaa. si prinde suta in sub 7 secunde. mai e varianta cu golfu care are 170cp.Ala de l-au scos anu asta 1.4FSI tot atata are si tot atata consuma.Numa ca varianta veche de 20 de ani e de 20 de ori mai ieftina.Cam atat am argumentat aaaaaaaa, se schimba povestea ![]() io mi-as lua un gsi ... sau o boala veche de-a mea (care s-ar inscrie in cat ai tu acolo) un Ford Capri ![]() daca ne raportam strict la ce-ai vazut tu Opel vs Golf, parerea mea e ca gasesti mai usor piese (dezmembrari) de Golf |
--------------------
Dacia
1300
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am vazut un Renault 5 GT Turbo la 2500 euro...eu nu m-as incurca cu Opel si Vw, tocmai datorita pieselor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
corect, si 5-ul e o optiune buna, desi nu stiu la 2500 in ce stare o fi motorul (turbina mai exact).
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia convinge-ma sa-ti vind TXi-ul.
![]() ![]() This post has been edited by Marty: 7 Jul 2006, 17:24 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Daca tii musai sa alegi intre marcile alea doua, atuci eu ( lucrez la dezmembrari) iti recomand clar : Golf pe benzina: fiabile, se gasesc din abundenta si sunt si ieftine piesele.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Si eu tot pe Golf as merge !
Are frate-miu un Golf 2 si orice a avut de reparat a rezolvat in cateva ore ! Nu stiu cum e treaba cu Opel-ul la piese ! Te inteleg ca vrei masina de genul asta ! Si eu daca as avea ceva banuti mi-as satisface pasiunea , dar cu un Mustang vechi , chiar daca mananca benzina cat un camion si as sta dupa piese luni intregi ! Sa ne zici ce nebunie de masina ti-ai luat ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Bre, vazui azi un Audi 80, 1.6 turbo, 3600 de euroi afisu-n geam, o calarea ala de o rupea, da ce conteaza
![]() Merita! Macar 2 zile ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Dupa care schimbi turbina , iar o mai calaresti 2-3 luni si tot asa dai fumu' la aia cu LGN
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar un bmw 320 sau 325 de prin 85? Eventual coupe si neaparat negru
![]() SiloS tu parca aveai un 325, impartaseste-ne din pareri |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
axabrt |
![]()
|
la BMW chiar nu ma tine buzunarul.
Daca totusi iau GOLF-ul pun si ceva poze pe aici. Din pacate mai intai trebuie sa ma duc la mare.Dupa aia sa vedem marty, eu vroiam dintre masinile alea 2.Nu ma intelege gresit dar Renault-ul tau, statistic vorbind sunt cam rare.Mai stiu eu pe un vecin care are Renault 25 V6 pe GPL, scaune de piele, etc, etc.Arata super masina insa are ceva stricat pe la pompa de apa si nu prea mai merge cu ea.Sau n-o fi avand bani s-o repare. D-asta am scris aici.Pana una alta am banii aia, dar cam atat.Bani de reparatii nu mai am si nu o sa mai am ceva vreme de aici incolo.De asta mi-e si mie frica sa nu dau peste cine stie ce stift de masina.O sa patesc ca vecinu... This post has been edited by axabrt: 11 Jul 2006, 06:47 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Prietene daca zici ca " din pacate mai intai trebuie sa ma duc la mare " - nu te inteleg !
![]() Si acum varianta a 2-a : Las-o in colo de mare , nu mai cheltui banii pe prostii si ia masina si aranjeaz-o ! ![]() Sa o vedem si noi mai repede ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Si la opel( kadett; ascona; vectra a; astra-primul model )sunt ieftine piesele. Am avut -vectra din 90-2000cmc 115 CP -astra din 92-1600cmc De ambele am fost foarte multuit avand in vedere ca erau si fffff alergate. La astra am schimbat pompa de apa-1 milion La vectra toba finala-sudura de 100 de mii |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:39 |