CJ - Sat jud BT, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
CJ - Sat jud BT, sfaturi
driverx |
![]() ![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nimeni?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Uite de aici (in jos) niste chestii http://www.reno.ro/index.php?showtopic=412...ndpost&p=623161
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Domnule, desi dvs de multe ori ati dat raspunsuri in doi peri si ati avut atitudini cel putin nedemne de un om civilizat, va ajut atat cat e posibil, evident cu sfatul ca pentru prima parte a intrebarii (Cj-Tg.Frumos sau Cj-Suceava) sa folositi cu incredere functia de search a sitului (sa ma scuze klaus, nu am stilul lui...):
varianta 1: desi nu ai specificat satul, banuiesc ca mergi Suceava-Botosani, care e ceva de genul Cj-Reghin (banuiesc ca e mai familiar judetul Cluj); de la Botosani incolo nu am ce indicatii sa dau... Varianta 2: de la Tg.Frumos la Harlau drumul nu straluceste, dar e peticit si nu-ti vei rupe masina; mai departe, iar nu stiu ce sa-ti zic. In speranta cate mai ajuta cu ceva, cam atata... PS: eu iti recomand totusi prin Reghin-Tg.Neamt |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:32 |