[VIDEO] Incrancenarea la femei
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Incrancenarea la femei
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
War is not the answer
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Tare de tot,si totul de la o lovitura cu portiera
![]() ![]() |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
k0b3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 14 August 05 From: Iași ![]() |
Una din zilele alea....
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
|
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
- x xx xxx
2006
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Da' airbagu'??Trebuia sa se declanseze de 100 de ori.
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
- B 666 GGG
2003 Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu cred ca trebuia sa se declanseze vreun air-bag.
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Tot clipul este regizat bineinteles dar puteti remarca ca zambetul si politetea nu lipsesc.Nu lipsesc din acest clip dar nu lipsesc nici din viata lor de zi cu zi.Hai sa ne imaginam aceiasi faza intr-o parcare de la un supermagazin dintr-un oras mare din tara noastra!!!:imediat s-ar fi trecut la o serie de acuze reciproce si stupide dupa aia la injurii fara numar si la amenintari gen:lasa ca o sa vezi tu cine ii barbatul meu si ce o sa patesti tu si tot neamul tau!!!
|
--------------------
a
b
c
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hm, e un filmulet din si despre lumea lor. A noastra e cu totul altfel, mult mai sinistra, o stiti doar...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
don_v3nom |
![]() ![]()
|
![]() --= Membru pasionat =-- Group: Members Posts: 59 Joined: 28 May 06 From: Bacau | Romania ![]() |
nu conteaza ... oricum e tare faza
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1410
- BC 01 EGN
2003 Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Dovada ca inteleptul intotdeauna cedeaza.... Fierul saracu' a renuntat
--------------------
scandura
cu rulmenti
- B-02/36-MAS B222BIP
noua, din 2000 Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Vedeti de ce masinile trebuie sa aiba bandouri de protectie pe usi ?
![]() Intr-o parcare din GL: un Audi cu nr. de Rep. Modova. Soferul, atent, deschide portiera usor si iese; pe partea ailalta, nevasta-sa, cred, zdrang !!! usa de un Logan, ii tipa aluia alarma, o urma groasa pe bandoul Loganului, vopseaua sarita de pe Audi, la care barba-su, da-i : fa, da' proasta mai estii, fa, da' nu ti uiti diloc ... shi omor iti trag io tii ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 09:59 |