ARCURI SLABE?
![]() ![]() ![]() |
ARCURI SLABE?
whitesorcerer12 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE
BICORP 115 CP RENAULT MEGANE BICORP, 1,6, 16V, 115 CP,192KMH
FULL OPTIONS |
|||
Mae |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 19 February 04 From: pierdut prin bucuresti ![]() |
la mine trebuia sa tin volanul intors cam cu 20-30 grade ca sa merg drept . masina nu tragea dreapta sau stanga. am fost la o geometrie si mi-au aranjato dar mi-au spus ca sar putea sa se consume cauciucurile de pe fata neuniform. si au mai spus ca trebuie sa schimb o bascula cu una mai mica.
|
--------------------
dacia
break
2001 injectie burn baby... burn... burn
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 667 Joined: 15 February 04 From: Bucuresti ![]() |
nu are legatura cu problema mea...nu am zis nimik de volan, ala puteai sa ti-l indrepti si singur,,,
![]() |
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
livicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 10 February 04 From: Turnu Magurele,mai nou Bucuresti ![]() |
vrajitorule dac' gasesti o solutzi sa-mi zici si mie ca am si eu problema asta si ma cam oftica
|
-------------------- Drinking and driving can be Letal so don't drink or don't drive !!
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
pai cred ca am rezolvat..
first, aveam pe fata arcuri de papuc, si nu stiam.. nu ca asta era cauza... second..am schimbat numai arcul din dreapta.. acum am masurat-o cu ruleta,,e mai inalta cu 1 cm pe dreapta, dar cred ca e ok, major drumurilor fiind aplecate spre dreapta... mi se pare ca e stabila acum!! daca nu vrei sa iei arcuri noi(575 in targ), poti incerca sa le schimbi intre ele... mai spunemi daca ai facut ceva!! P.S. IN GENERE E OK SA SCHIMB ARCUL DOAR PE O PARTE?SAU E PUTZIN NEORTODOX?????????????? |
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca e musulman deabinlea, mai ales ca este pe fata.
iar treaba cu mai inalt intr-o parte, dupa mine tot naspa pare. daca vrei sa cheltui ceva mai putin decat daca ai lua arcuri noi sfatul meu este sa dai o tura prin parcurile de dezmembrarii si sa-ti cumperi deacolo arcuri cat de cat bune dar neaparat de pe acceasi masina |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
eu tocmai de aia l-am schimbat pe dreapta, ca stanga nu a tras never ever, si pun pariu ca orice dacie masori e o diferentza cat de mica..incearca la a ta, ca sunt curios!
daca luam 2 arcuri noi, si riscam sa fiu unul putzin mai moale, lucru destul de probabil la halul in care sunt piesele de schimb pt dacia??? iar de la second, cum iti dai tu seama cand iei un arc ca este cat de cat bun? mai ales fara a-l avea pe cel vechi demontat?? asa imi sta masina k lumea, care e baiul? cativa milimetri se mai aseaza ala nou, ca de la service pana acasa s-a lasat cam 3 cm, in 2-3 km, si e si normal, se mai lasa el cativa mm, si sunt 90% egale... plus ca dreapta e mereu ma solicitata, parcari laterale, urcari cu jumate de masina pe borbura, gropi de pe margine pe afara,,,deci e oka...zic eu |
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
In general arcurile si amortizoarele se schimba pereche, la fel si cauciucurile. Daca insa nu ai ce face merge si asa, insa bine ar fi sa il schimbi si pe cel din stanga.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
am ce face!nu e problema 500 k un arc..dar daca acum sta bine mashina, si ma mananca iar in cenzurat, bag unul nou si evident mai tzapan ca cel vechi si pe stangta si am iar probleme?
doar asa ca sa le schimb pereche? amortizoarele le-am schimbat pereche toate 4,,,dar in cazu asta? |
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
danny_nt |
![]()
|
![]() fac slalom printre cretini zi de zi Group: Members Posts: 70 Joined: 23 January 04 From: Bucuresti->Auchan->Tiganie ![]() |
merge si asa mah io cand mi s-a rupt un arc pe spate l-am schimbat numai pe ala si n-a fost nici o problema..oricum au trecut 4 ani de atunci
|
--------------------
Dacia
1300
1982
- NT01SJU
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
dar spatele e spate si fatza e fatza...
oricum de ieri nu am mers deloc, tre sa mai iau ceva gropane din patrie ca sa se aseze masina mai bine ![]() ![]() ![]() |
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
problema cu trasu in treapta va fi intotdeauna pentru ca drumul este inclinnat....oricat de bine si de noi veti avea toate piesele la directie ..tot va trage dreapta
|
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
nu e adevarat!!!
ia sa iei tu o solenza, o berlina noua, un passat, un cielo, un 206, ca din astea am condus de toate, sa vezi ca oriunde mergi cu ele nu trage masina deloc!!!deloc!!! doar daca drumul nu e inclinat la 45 de grade ![]() ![]() ![]() |
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ideea este ca si o diferenta relativ mica (1-2 cm) iti va "consuma" inegal cauciucurile, ar mai fi o solutie ca la 1-2 luni sa schimbi cauciucurile ala de pe stanga pe dreapta si cel de pe dreapta pe stanga.
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
n-are de ce sa consume inegal cauciucurile...i-am refacut geometria, cpomputerizat, aia au zis ca toate unghiurile sunt in norme, am reglat cuplajul, sta dreapta, nu trage nici cu un pasager, nici cu 2...indif ca al 2 lea e gras sau slab...
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
whitesorcerer12, mai ai vreun amortizor necurs de care sa nu ai nevoie ?? :roll:
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
whitesorcerer12 |
![]()
|
de fata sau de spate?am unul parca, tre sa ma uit, nu promit, si nici de care e nu-mi amintesc..deci, de care?
|
--------------------
MEGANE
FULL OPTIONS |
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Salutare, de 2 zile mi-am schimbat arcurile fata,telescoapele.Masina sta jos acuma, suspensia e altfel acum.Dar in general sunt multumit.
O singura problema ar fi, dupa ce am dat drumu la prese am observat la telescopul din dreapta fata, ca sa blocat bucata de fier de la aparatoru de praf al amortizorului.Si sa blocat stramb, am incerc cu liveru sa il deblochez dar degeaba. Ce sa fac ca nu mai vreau sa dau jos amortizoru, arcu jos.Mie frica sa nu stric amortizoru doarece tija telecopului sta libera. Pun si o poza.Ce improvizatii sa ii fac?Multumesc anticipat This post has been edited by motanpaul: 16 May 2009, 21:17 Attached thumbnail(s) DSC00322.jpg ( Size: 649.88k ) Number of downloads: 461 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
adrian.petrov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Un mesaj catre "whitesorcerer12", ai o presa de arcuri fata pe care sa poti sa mi-o imprumuti si mie ( sunt din Bucuresti ), am vazut ca tocmai ti-ai schimbat un arc , acum ceva timp .
Multumesc anticipat - o zi buna incontinuare . Adrian |
--------------------
RENAULT MEGANE ;
RENAULT MEGANE ;
2004 -1.9 DIESEL , 2004 1.6 16V BENZINA ;
- B Nu poti face supa de PUI, daca pui numai gainat de pui
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
eu zic ca acel cauciuc mare venea sub acea "husa" a amortizorului !
|
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
CodeXS |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 30 May 07 From: Timisoara ![]() |
Din luna Mai si pana in Septembrie sunt sigur ca a elucidat si el misterul cu asezarea pieselor, totusi e bine sa ramana informatia si pentru altii
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1973
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:41 |