Nu se aude The number of the beast
![]() ![]() ![]() |
Nu se aude The number of the beast
Pedro |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
mariogiotta |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Pedro @ 13 Jul 2006, 12:25) Deci problema e groasa, am de treaba la alt calc decat al meu si nus ce naiba are ca am dat de la palnia aia la max si din winamp si se aude prea incet si va rog putina intelegere ca nu stiu de unde naiba sa il fac sa se auda mai tare. E urgenta medicala , ma doare inima ca nu se aude number of the beast prea tare si in casti ar trebui sa se auda , unde mai pui ca eficienta muncii e f scazuta. Control Panel>Sound and Audio Devices>Device Volume la maxim. Daca nu si nu... Tot acolo Advanced... > Volume Control iti afiseaza toate posibilitatile. Vezi sa nu fie ceva pe minim... Asta daca am inteles bine... ![]() |
--------------------
Logan / Mitsubishi
Laureate 1.6 / Pajero Sport
2004 / 2005
- B64TMM / B332TMM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia vezi sa nu fie setat pentru 5.1 si tu sa stai cu castile-nfipte aiurea p-acolo.
Oricum, daca te ajuta, pot sa-ti fredonez eu Of mice and men a lu' Megadeth. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu ete de acolo , am incercat si acolo, apropos e win '98
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Pedro |
![]()
|
Nu merge, chiar nu am noroc, parca am mai dat eu odata pe scula asta de problema cu pricina, oricum se aude dar nu tare , castile sunt d-alea mari, who knows.
"And we know deep down there's no other way " , Dumnezeu o citi forumul daciaclub, in caz ca da, DOAMNE iti multumesc pentru metal ![]() Marty , m-ai lovit unde ma doare la "Of Mice And Men". Doare, era sa bocesc de-a binelea odata pe bucuresti-pitesti atat de full loaded de adrenalina eram , sa stramb volanu , alea, alea...... ........so live your life and live'it well This post has been edited by Pedro: 13 Jul 2006, 12:27 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca nu e din soft...
Unde ai infipt castile? Direct in placa de sunet? Ca aia e putin probabil sa aiba amplificare (am avut eu o placa demuuult care avea amplificare 4w pe placa...) si de aia auzi incet. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Pedro |
![]()
|
da asa e , e varza placa de sunet
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
MI-e si frica sa-ntreb unde va-nfigeti voi de obicei castile... Nu de alta da' eu le-am infipt intotdeauna-n placa de sunet. Well, in mufa de pe placa de sunet.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Well, se pot infige si-n priza, da au o muzica plicticoasa, un bazait monoton care, paradoxal, totusi te face sa dansezi...
![]() Unde te-ai gandit tu nu se aude nici un c....t ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Woe to you Oh Earth and Sea
for the Devil sends the beast with wrath because he knows the time is short Let him who hath understanding reckon the number of the beast for it is a human number its number is six hundred and sixty six. Cam asta ar trebui sa auzi pe la inceput... ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
spooky51 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 May 06 ![]() |
daca e placa varza, incorporata pe vreun matsonic, e normal sa nu se auda tare la casti.
daca ai o pereche de boxe care au si iesire de casti, ai rezolvat problema, amplifici cu boxele. mai incearca si cu preamplificarea winampului |
--------------------
Spaceship
X20
- ANDROMEDA4614DD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:52 |