ce parere aveti de wrestling?, sunt aranjate fazele???
![]() ![]() ![]() |
ce parere aveti de wrestling?, sunt aranjate fazele???
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Jul 2006, 10:41) Cu siguranta sunt trucate... De ce lor nu le place soccer-ul si la noi europenii sau la sud americani e sportul rege? si exemple multe... Chestie de gusturi... Desi au si astia niste gusturi... aruncarea mingiei de la unu' la altu' (baseball), sau omor cu mingia (fotbal american)...etc.. cam prea violent... Insa la partea cu basket...jos palaria! un sport curat! Exceptia care intareste regula.. Le plac sporturi agresive! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE ce parere aveti de wrestling Foaaarte buna..mai ales daca sunt gagici dezbracate in ciocolata ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Wrestling -ul este un spectacol facut pentru public. Nu este o competitie propriu-zisa. Sportivii insa sunt foarte bine pregatiti fizic si tehnic. Iar cum americanii stiu sa faca show din orice (daca ai vazut orice meci de basseball, baschet etc este un adevarat spectacol), si treaba asta cu wrestling -ul le-a iesit din plin si au un succes enorm.
N-am agreat in mod special chestia asta, insa urmaream cateodata pe Italia 1 (in trecut) si pe TeleSport (anul trecut) diversele gale transmise. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
DA, sunt aranjate
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Wreslingul cred (99%) ca sunt trucate. Nu am o informatie clara care sa imi confirme banuiala, i.e. nu am vazut nicaieri scris negru pe alb ca sunt trucate, dar cred ca asta e spilul: toata lumea stie, dar nu spune nimeni
![]() Daca vreti sa vedeti lupte adevarate, tot la amercani gasiti si se cheama Ultimate Fighting Championship (UFC, sau Octogon cum mai e cunoscut). Cautati (in special pe eMule am vazut) lupte de la inceputul anilor '80 si o sa vedeti lupte adevarate, nu vrajeala de K1 de astazi. In ultima vreme au intrat si peste UFC cu tot felul de reguli si si-a mai pierdut din duritate, apropiindu-se incet-incet de K1. De fapt din UFC s-au inspirat astia cu K1, iar alta ramura este circuitul Challange (parca asa se cheama circuitul de lupte prin subimission). In UFC vedeai ambele stiluri cu lupte extrem de spectaculoase. ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Sunt trucate, am vazut o emisiune in care aratau principalele faze. Trebuie totusi sa fii foarte bine pregatit, o greseala poate fi fatala.
Oamenii se duc pentru spectacol, la urma urmei multi se duc la circ, e cumva asemanator (figurile fiind foarte complicate, chiar daca stii ca sunt trucate e interesant sa vezi pe cineva executand bine) |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
bine...atunci inteleg ca ciprian Sora si ailalti sunt trucati si ei...
tipu ala barbos si blond cam pe la 35 de ani care face "jocurile" sta la mine pe strada in ploiesti.Ma rog ca n-o sta aici...poate are rude ceva. Oricum are un audi de la cardinal motors de vreo 120.000 de eu. Si ce face?Se plimba prin tara |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ciprian Sora nu a practicat niciodata wrestling.
Faci confuzie intre show-uri: unul e opereta cu acrobati si altul e bataie pe bune in ring... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
modream |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
dar se stie asta ca sunt aranjate... ala e regizat cap-coada, nu e pe bune
|
--------------------
Logan
Opel Astra H
1.9 cdti 190 CP
- B-94-MMT
|
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Din ce stiu eu sunt pregatite dinainte si simulate pe ring. Deci nu se bat de-a binelea (Doamne fereste!, la ce forta au s-ar omori ca chiorii) ci fac spectacol. Foarte bine pregatit tehnic si cu reguli foarte precise. Si cred ca se inteleg intre ei si pe ring. Cel putin cand eu am vazut mai multi deodata in ring, in cazul unei figuri f. solicitante, celui "patit" i se da timp de revenire. Timp in care "intra in joc" unul din ceilalti, mai odihnit. Oricum spectacolul e tare, dar prea violent pt. gusturile mele.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Este show curat ! Si este foarte distractiv ! De fapt , asa se joaca si copiii cateodata .
![]() Din cate stiu , fazele se stiu dinainte , fazele sunt regizate , dar bataia propriu zisa nu . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(SiloS @ 14 Jul 2006, 23:31) Este show curat ! Si este foarte distractiv ! De fapt , asa se joaca si copiii cateodata . ![]() Din cate stiu , fazele se stiu dinainte , fazele sunt regizate , dar bataia propriu zisa nu . dar daca nu se fac ca la carte......cum spunea cineva mai sus poate fi fatal. Au existat cazuri in care luptatori de wrestling au murit sau au ramas cu sechele pe viata... ![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:56 |