Cont Automobile Dacia, Doar la BRD?
![]() ![]() ![]() |
Cont Automobile Dacia, Doar la BRD?
mihhu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1.4
2006
- B13YKV
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
![]() Oricum, subiectul nu are ce căuta aici, se mută la Cafenea... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
mihhu |
![]()
|
|
--------------------
Logan
1.4
2006
- B13YKV
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
O firma serioasa isi creeaza contul intr-o singura banca , cu care dezvolta o relatie speciala , datorita rulajului foarte mare de bani pe care il face !
Cand se creeaza firma trebuie sa isi aleaga un cont la o banca , iar daca deschiderea de cont se face din prima faza cu suma mare de bani , firma respectiva deja primeste statutul de client special ! Apoi , Dacia fiind firma "frantuzeasca" acum e si normal sa lucreze cu o banca "frantuzeasca" ! Francezii sunt mai nationalisti decat romanii ! Aaaaaaaaaa , apropo : "Vive la France" ca azi e ziua lor ! ![]() De bine de rau cu ei am trait si noi senzatia ca se misca ceva in privinta dezvoltarii industriei auto la noi in Romania , chiar daca suntem sau nu multumiti de Logan , e un pas inainte ! L.E. - Din cate stiu , parca e posibil sa lucrezi si cu alta banca la achizitionarea Logan-ului dar trebuie sa mergi intai la banca sa te interesezi si abia apoi la dealer Dacia ! This post has been edited by alinakes: 14 Jul 2006, 15:22 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar intreb si eu, usor nelamurit: pe cei vizati i-a intrebat lumea?
A intrebat lumea PE DACIA daca are si alt cont? Sau pe dealer... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Cu siguranta au conturi la mai multe banci.
Dar poate doar in ala de la BRD vor sa-si colecteze banii de la clienti persoane fizice. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Eu am platit prin BCR. Am luat masina cash, iar avansul, ca si restul de plata, l-am platit prin BCR. Acolo m-au trimis cei de la dealer.
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
mihhu |
![]()
|
Ma rog, pana la urma am platit prin BRD. Dar aflasem ca au si cont la BCR, dar dealerul facuse deja avizul si nu mai vroia sa se complice si sa faca altul. No comment. Mersi pentru informatii tuturor.
|
--------------------
Logan
1.4
2006
- B13YKV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:06 |