Atentie unde parcati !, pt cei din ploiesti
![]() ![]() ![]() |
Atentie unde parcati !, pt cei din ploiesti
LUYgescu |
![]()
|
||
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|||
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
nu vreau sa incit la nimic, dar poate nu ar fi rau sa organizati un mic flagrant poate chiar si cu Politia...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
m-am gandit la asta, dar fara sa cer ajutorul politiei, pentru ca sunt degeaba cel putin in Ploiesti....
pana acum am preferat sa o parchez in alta zona, pentru ca nu mi surade foarte mult ideea de a pierde noptile la panda... numai de bine !!! |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
stau in zona daca vrei iti prezint eu cativa suspecti
![]() a mea a scapat... e specific zonei nu numai bd. Republicii,la mine pe strada toate masinile nou aparute erau insemnate de la un capat la altul... a mea a scapat dar... probabil pentru ca nu prea sta pe acolo prea mult... @LUYgescu pai poti parca la tine in curte mah ![]() ![]() @asybo am un amic care a stat cu webcam-ul pe geam si nu i-a prins ... ![]() This post has been edited by avathan: 14 Jul 2006, 15:33 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La Asigurari si Daune discutam de daune doar in masura in care se pune problema modului lor de solutionare prin intermediul asigurarilor.
Din acest motiv, dicutia de fata se muta la Diverse (DaciaClub). |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
LUYgescu |
![]()
|
uite nu ma gandisem la asta...de ce sa merg cu masina unde am treaba cand o pot tine in curte?! buna idee,avathan !!!
acum serios, mai stie cineva ceva despre "gasca" asta??? numai de bine !!! |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
C8V5S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 18 May 06 ![]() |
Curios...si eu stau in zona si destul de frecvent imi las masina la mega image, pana acum n-am patit nimic. Din cate am vazut, pt ca deseori ajung acasa pe la 12-1-2 noaptea, trec masini de politie. Lucrul care ma enerveaza la maxim este faptul ca sunt constant minim 4-5 masini lasate la vanzare, si la ore mai tarzii pot sa am surpriza sa nu gasesc loc...
![]() This post has been edited by C8V5S: 20 Jul 2006, 23:46 |
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:40 |