Cateva probleme, ..din cele multe - D1300
![]() ![]() ![]() |
Cateva probleme, ..din cele multe - D1300
Marius-Costelus |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 9 June 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala 1.4MPI
- IS-08-KTF
|
|||
BV07DEF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 July 06 ![]() |
in legatura cu bara nu trebe sa ai trecut in talon imbunatatiri de dacia 1310 dar in caz de accident sau mai bine zis tamponare sa stii ca asigurarea nuti plateste spoilerul doar daca e trecut in talon
iar lampile de mers inapoinu trebe sa le ai obligatori daca asa a iesit masina din fabrica nu ai ce sa faci |
--------------------
DACIA
1300
1977 LUX
- BVO7Dxx nu am frana ori ce as face,am schimbat absolut tot,stie cineva ce este de facut
|
|
BV07DEF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 July 06 ![]() |
iar in legatura cu cutia ----daca pierde pe la simeringurile de la planetare poti sa faci ceva fara sa dai cutia jos-----------dai planetarele jos si inlocuiesti simeringurile dar ai grija e destul de complicat ptr a da jos iti trebe o cheie speciala dar daca nu o ai incearca cu o surubelnita de forta ---------------AI GRIJA SA INUMERI TURELE LA PIULITA CARE TINE SIMERINGUL SI CAND IL PUI LA LOC INFILETEZI ACELASI NR.
|
--------------------
DACIA
1300
1977 LUX
- BVO7Dxx nu am frana ori ce as face,am schimbat absolut tot,stie cineva ce este de facut
|
|
clau23r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 July 06 ![]() |
despre indicatorul de ulei e f bun, ai presiune 6 cu motor rece, normal dacia la relanti are pres 0,7 atm , iar la drum intans nu iti va trece de 2 e normal
|
--------------------
dacia
1310 tx
1994 berlina
|
|
Marius-Costelus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 9 June 06 From: Iasi ![]() |
In legatura cu spoilerul-bara am inteles - se poate (desi nu credeam)
![]() Lampile de mers inapoi - masina nu pare sa fi avut asa ceva vreodata (sub triplele alea de D1300 nu e chituit si nu sunt gauri de prindere sau altceva care sa lase impresia ca ar fi fost asa ceva vreodata acolo. Poate mai are/stie cineva model din '78 daca din fabrica a plecat masina fara lampi de mers inapoi? La CV mecanicul a zis ca imi scapa pe la imbinari nu pe la simeringuri sau planetare (cum vazusem un post pe aici). Fostul proprietar a zis ca a incercat sa puna niste Poxipol (sau ceva de genu) si sa ii fac si eu la fel. E bun asa? ca mie nu imi pare, dar nici n-as vrea sa mi se dea CV jos. ![]() Iar la indicator am sa fiu mai atent, dar am impresia ca daca masina e scoasa din viteza si o accelerez indicatorul ajunge aproape pe 0 .. eu credeam ca daca o accelerez ar trebui sa creasca presiunea.. nu credeam eu bine? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala 1.4MPI
- IS-08-KTF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:39 |