DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Radar curcubeu

alphred
post 21 Jul 2006, 11:05
Post #1

Membru

Group: Members

Am cautat si nu am gasit nimic despre logan de alte culori cu radar instalat.

Un prieten care e instructor auto mi-a spus ca exista radare in logan fara insemnele politiei si de alte culori, nu albe cum eram obisnuiti. Aseara am vazut unu rosu pe chei pana-n targ era asezat. Au dat si la PROTV stirea cu el.

Intrebare e cat e de legal ceea ce fac politistii? Din cate stiu masina trebuie sa aibe insemnele politiei(nu stiu daca culoare trebuie sa fie alba sau bluemarin).
Si mai nou (sau mai vechi) se opresc soferii care au depasit limita de viteza. cum era cu venitul prin posta? Daca se contesta amenda se obtine ceva? Exista o baza legala impotriva lor?

--------------------
dacia/ford logan 1,6 / focus 1,6 16v 2005/2008 - B43VCI / B26MFF
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Como
post 21 Jul 2006, 11:13
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Uite aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...20&#entry635481

Din pacate nu este ilegal statul la panda. Se lauda dom' ministru Blaga ca modifica codul deontologic ca sa nu mai stea politistii ascunsi prin boscheti, dar pana la urma a renuntat; in codul ala scrie ca doar ca agentul trebuie sa fie inchis la prohab.

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
nickvio
post 21 Jul 2006, 20:27
Post #3

Membru incepator

From: Timisoara

Din nefericire, ieri, in apropiere de oradea, m-a incaltat si pe mine unul de culoare galbena, fara insemnele politiei, dar echipat cu tot ce trebuie....statie radio, radar si girofar......mascat in interior. Pacatul cel mare este ca desi era trafic intens, nimeni, absolut nimeni, n-a semnalizat nimic....asta ma lasa cu un gust amar, gandindu-ma la faptul ca proaspat sosit din strainatate, am constatat ca acolo se face semn..

--------------------
dacia logan ambition 2005
+
bygy007
post 21 Jul 2006, 21:41
Post #4

Membru autentic

From: BUCURESTI

am vazut si eu recent pe fundeni unul de culoare galbena ieri sau alaltaieri a fost o stire pe acest subiect la pro tv masini de culoare galbena rosie alba si albastra fara insemnele politiei DECI MARE ATENTIE megeti cu viteza lgala (parerea mea)

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
Giurisici Fabian
post 21 Jul 2006, 21:42
Post #5

Membru autentic

QUOTE(alphred @ 21 Jul 2006, 12:05)
Am cautat si nu am gasit nimic despre logan de alte culori cu radar instalat.

Un prieten care e instructor auto mi-a spus ca exista radare in logan fara insemnele politiei si de alte culori, nu albe cum eram obisnuiti. Aseara am vazut unu rosu pe chei pana-n targ era asezat. Au dat si la PROTV stirea cu el.

Intrebare e cat e de legal ceea ce fac politistii? Din cate stiu masina trebuie sa aibe insemnele politiei(nu stiu daca culoare trebuie sa fie alba sau bluemarin).
Si mai nou (sau mai vechi) se opresc soferii care au depasit limita de viteza. cum era cu venitul prin posta? Daca se contesta amenda se obtine ceva? Exista o baza legala impotriva lor?
*

ala cu loganul rosu de pe chei cred ca m-a fotografiat si pe mine

--------------------
KIA PROCEED GT GT 2023
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 18:35
Forum Renault