bricheta la 1300, cum se instaleaza?
![]() ![]() ![]() |
bricheta la 1300, cum se instaleaza?
tgg2k |
![]()
|
||
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|||
renault12gordini |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 4 October 05 ![]() |
salut,
trebuie sa cumperi o bricheta din magazin, deoarece unele modele de dacie nu aveau asa ceva in dotarea .firul trebuie sa il tragi separat, sau trebuie cautat in instalatia electrica de sub bord. renault 12 gordini |
--------------------
Dacia
1310
- -
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
la masina exista locasul unde candva a fost o bricheta... bricheta noua e cumparata si am pus-o la locul ei mai mult de moft dar problema e ca nu sunt facute contactele si nu stiu de unde sa trag firul respectiv. m-am uitat pe schema si zice ca ar trebui sa fie un fir alb sub bord dar nu il gasesc...
This post has been edited by tgg2k: 25 Jul 2006, 11:42 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
renault12gordini |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 4 October 05 ![]() |
atunci trage un fir de la cutia de sigurante din spate, dar vezi de care te legi?
renault 12 gordini |
--------------------
Dacia
1310
- -
|
|
nirosbogos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 June 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1410
1994
|
|
tgg2k |
![]()
|
nu pot sa vad imaginea... nu stiu de ce dar nu pot sa vad imaginile din attachments-uri. m-am uitat si la pb tehnice ale forumului si ziceau baietii ca doar imaginile dinainte de feb '06 nu mai sunt... oricum, ieri, nu am avut timp sa ma uit la bricheta, diseara incerc sa vad ce iese.
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
N-ai pierdut nimic daca nu poti vedea imaginea, nu e cutie de 1300 si asa, nu te ajuta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tgg2k |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
salut!
Bricheta se alimenteaza tot din zona, parca exista papuc liber pe lampa de la cutie acte! |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai, daca totusi stiti exact cum il alimentati, spuneti-mi si mie. Sunt de acord ca e un + care vine de pe la sigurante, dat mai e si un fir care se leaga si de aeroterma (cred ca tot +, desi e negru, are curent pe el) si pe deasupra o masa care vine legata la caroserie. Am facut o groaza de scurtcircuite incercand sa montez si eu panarama, dar tot n-a iesit bine. Bineinteles, nu mrge nici aeroterma.
Deci, care cum vine exact, si ce culoare au firele? This post has been edited by ATM: 28 Jul 2006, 06:59 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
tgg2k |
![]()
|
inca nu am reusit sa-i dau de capat... acum am vazut ca nu-mi functioneaza nici lumina la cutia acte si la investigatii mai amanuntite am vazut ca nu am nici un fir tras la beculetul ala... deci nu am acel papuc liber pt bricheta.
si in plus, cand am cumparat bricheta mi-au dat un fir rosu care se conecteaza in spatele ei, pe o tija... adica la rezistenta aia care se incalzeste(nu sunt sigur ca e rezistenta, dar asa cred). dupa cum am mai zis, pe schema electrica zice ca se conecteaza bricheta si beculde la cutia acte dar eu nu am nici un fir pana acolo... what to do?! This post has been edited by diaconuliviu: 28 Jul 2006, 08:34 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Trebuie sa fie un fir care duce la beculet, vezi sa nu atarne pe undeva.
Daca firul chiar nu mai exista, ar trebui sa fie un papuc liber pe placa de racorduri alimentare (+continuu). De la placa de racorduri(+continuu) se alimenteaza bricheta si becul pentru torpedou. Beculetul brichetei(daca are) se alimenteaza de la becul scrumierei. This post has been edited by rs44: 28 Jul 2006, 09:01 |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:08 |