DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> sala de forta / gym

GABONE77
post 25 Jul 2006, 20:51
Post #1

el jefe

Group: Members
From: Bucuresti

caut o sala de forta / gym in centrul Bucurestiului. decenta si nu f scumpa. aveti ceva cunostiinte sa ma ajutati cu niste hinturi? thnx.

--------------------
Dacia Sandero 2009 1.6 MPI Laureate - TPG
cine e bun e bun si cand e rau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Loghy
post 25 Jul 2006, 21:24
Post #2

Membru autentic

Este una la magazinul unirea la etajul 4. Abonamentul lunar este (era) undeva la 1 mil - 12 sedinte...

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI 2004 - Ambition - B XX RRJ
Good things come to those who wait...
+
eXtenSion
post 25 Jul 2006, 23:23
Post #3

Membru autentic

Ce imi plac astia ce merg la sala, dar au dat bacul din geografie ca is asa de "facuti" ca nu pot sa scoata nici cenzuraturile alea de norme de la sport.

Sa vada fetelelele ce bine aratam.

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
testike
post 26 Jul 2006, 10:42
Post #4

Membru autentic

From: Cluj

Hm... Poti sa te casatoresti cu unu din astia daca iti plac asa tare, e legala treaba acuma biggrin.gif

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
eXtenSion
post 26 Jul 2006, 11:31
Post #5

Membru autentic

showfinger.gif

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 26 Jul 2006, 13:26
Post #6

/----\ <--- Logan

QUOTE(eXtenSion @ 26 Jul 2006, 00:23)
Ce imi plac astia ce merg la sala, dar au dat bacul din geografie ca is asa de "facuti" ca nu pot sa scoata nici cenzuraturile alea de norme de la sport.
*

Ce comentariu penibil si mai ales gratuit!

La sala merg tot felul de oameni, de la unii in forma fizica foarte buna pina la unii sedentari. Daca un om sedentar merge la sala este DE ADMIRAT, tocmai pentru ca face ceva si nu se complace in starea aia!

Nu inteleg de ce trebuie apreciati cei care dau BAC-ul la sport. Adica unul care a dat sport ca materie optionala la BAC e mai de admirat decit unul care a dat la alta materie, cum ar fi biologia, filozofia, psihologia?

Cel putin din punctul meu de vedere, apreciez mai mult pe cineva care a ales sa dea BAC-ul la altceva decit sportul. Evident, nu poate fi asta un criteriu suprem de evaluare a unui om, dar daca e vorba de asta..

Salile la care am fost eu si mi s-au parut bune:

IDM Club http://www.idmclub.ro - in Regie

Sporty Club http://www.sportyclub.ro - pe Calea Vitan, nou infiintat

Ambele sint foarte civilizate, curate.

Ca dotari IDM este de departe cea mai buna sala. Sporty e o sala mai mica, dar au un instructor competent si este ok.

This post has been edited by Vlad Georgescu: 26 Jul 2006, 13:35

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
GABONE77
post 26 Jul 2006, 17:22
Post #7

el jefe

caut o sala pt ca am trecut de la munca de teren la munca de birou si as vrea vreo 3 zile pe saptamana sa fac nitica miscare dupa job. comentariul domnului de mai sus e o refulare jenanta, astept totusi niste detalii utile, nu refulari ca de-astea sunt satul, cred ca de astea s-au si inventat forumurile, sa refuleze frustratii societatii in ele.

later edit: am vazut ca esti nascut in 87 deci ai 19 ani asa ca nu mai sunt asa suparat pe tine pt ce ai zis pt ca inca esti copil si tre sa mai cresti. sa cresti mare si sanatos!

This post has been edited by GABONE77: 26 Jul 2006, 17:38

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 26 Jul 2006, 17:28
Post #8

/----\ <--- Logan

Mie imi place sa fac miscare inainte de job adica la 7 dimineata. De-aia imi place sala Sporty - deschid la 7.

Se obisnuieste corpu sa aiba output mare de energie dimineata, si dupa vreo 2-3 saptamini din astea de facut sport dimineata, cind te scoli, nu te mai scoli obosit (cum pateam eu de exemplu), ci esti ca rachetele!

James Bond dupa ce a luat amfetamine! Spargi norma la job! smile.gif

This post has been edited by Vlad Georgescu: 26 Jul 2006, 17:33

--------------------
+
GABONE77
post 26 Jul 2006, 17:42
Post #9

el jefe

sunt de acord cu tine dar din pacate nu prea pot sa fac dimineata, ar insemna sa ma scola iar la 5-6 ca sa apuc sa fac si sala... oricum ms de salile alea 2, idmul la 6 ron / ora e chiar decent pretul.

--------------------
+
mars
post 26 Jul 2006, 17:56
Post #10

meow or never

Group: Moderatori

Langa spitalul Coltea (Volksbank): sala Danger's. Conditii ok, abonament nelimitat 100 RON/luna. http://www.dangersteam.ro/index.html

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
eXtenSion
post 26 Jul 2006, 21:27
Post #11

Membru autentic

QUOTE(Vlad Georgescu @ 26 Jul 2006, 14:26)
Ce comentariu penibil si mai ales gratuit!

La sala merg tot felul de oameni, de la unii in forma fizica foarte buna pina la unii sedentari. Daca un om sedentar merge la sala este DE ADMIRAT, tocmai pentru ca face ceva si nu se complace in starea aia!

Nu inteleg de ce trebuie apreciati cei care dau BAC-ul la sport. Adica unul care a dat sport ca materie optionala la BAC e mai de admirat decit unul care a dat la alta materie, cum ar fi biologia, filozofia, psihologia?

Cel putin din punctul meu de vedere, apreciez mai mult pe cineva care a ales sa dea BAC-ul la altceva decit sportul. Evident, nu poate fi asta un criteriu suprem de evaluare a unui om, dar daca e vorba de asta..

*

Eu ma refeream la astia care merg la sala, dau bani pe tot felul de prafuri cu proteine sau cum le spune, iar dupa ce fug 50m in 8 secunde nici nu mai au aer.

Mi se par extrem de nostimi astia ce la a 20-a flotare incep sa tremure, dar ei fac sala de 2-3 ani..

Nu stiu de ce trebuie sa dai bani cand poti sa faci toate exercitiile de acolo acasa, daca esti putin inventiv.. Iar daca alternezi cu jogging etc sigur iti lucrezi mai multe grupe musculare..

Oricum, nu mai comentez, fiecare face ce vrea..

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 26 Jul 2006, 22:24
Post #12

/----\ <--- Logan

Si eu eram de aceeasi parere: ca a face exercitii acasa e acelasi lucru cu a le face la sala.

Mi-am schimbat radical parerea dupa ce am fost de 2-3 ori la o sala bine echipata (IDM).

Pur si simplu e altceva. Sint multe diferente, o sa enumar doar citeva:

- Multe aparate care izoleaza si lucreaza numai anumiti muschi, uneori muschi pe care nici nu stiam ca ii aveam.

- Alergatul pe banda are un impact mai mic asupra genunchilor decit alergatul pe asfalt. Banda e mult mai moale si uniforma, nu iti f#tizezi genunchii, nu te impiedici de o piatra, iti poti regla ce inclinare si viteza vrei, etc. Pot alerga pe banda mult mai mult decit pe asfalt.

- Bicicleta eliptica. Este un fel de hibrid intre bicicleta si alergare. Este de departe aparatul meu preferat, imi place foarte mult si nu am cum sa obtin experienta asta altfel. Cel putin alea de la IDM sint foarte bune, cele de la Sporty sint de kakao, dar asta e.

- Rowing machine - o masinarie care simuleaza vislitul. Da, poti sa vislesti si pe lac, si e mult mai placut, dar iarna nu ai unde sa vislesti.. si atunci vislesti in-door, la sala.

- Factorul psihologic: toata lumea in jur face sport, si e mult mai usor sa tragi cind vezi ca toti din jur trag.

- Aer conditionat, instalat si reglat in asa fel incit NU te bate curentul de aer in cap (asta poate fi periculos cind faci sport, poti sa faci o pneumonie de sa-ti sara capacele) - e doar racoare si atit.

- Poti sa apelezi la un instructor, care te mai invata cite ceva si nu te lasa sa faci timpenii.

- Sauna. Daca iti place asa ceva. Eu o urasc.

--------------------
+
eXtenSion
post 26 Jul 2006, 23:39
Post #13

Membru autentic

Nu stiu, eu prefer cand fug sa simt ca fug, adica sa vad cum se misca lumea in jurul meu. Sunt genul de om care trebuie sa aiba un motiv pentru ceea ce face. Nu pot sa fug doar ca sa fug. Fug ca sa ajung la punctul B. Chestia asta ma motiveaza si scot energia necesara parcurgerii distantei. O fac ca sa ma antrenez, per ansamblu, dar mentalitatea pe moment e sa ajung in B. La sala, pe banda, stau pe loc, iar scopul e doar sa ma antrenez. Ma simt super aiurea si nici nu pot fugi asa de mult. Stii cand faci ceva si te apropii de final cum simti parca un flux de energie?

Stiam ca fiecare muschi important are o "retea de muschi stabilizatori", iar la sala inevitabil lucrezi doar muschiul mare cum ar veni. Cand ridici un sac, trebuie sa il echilibrezi, sa te pozitionezi etc, nu doar sa tragi de el in sus, cum faci la sala.

Din acest motiv e alta senzatie, pentru ca fiecare exercitiu e concentrat pe ceva anume. Dar, in realitate, acel ceva nu prea e folosit singur, de aici senzatia de "nici nu ziceai ca il ai". Deci care e rostul sa strici banii doar pe ceva care nu prea e important?

Cum ziceam mai sus..fiecare face ce vrea.

This post has been edited by eXtenSion: 26 Jul 2006, 23:45

--------------------
+
fiderzen
post 28 Jul 2006, 07:19
Post #14

Membru autentic

From: bucuresti-militari

gabi,la SIR ai incercat ? au si acolo sala de forta...si e muuult mai aproap de tine.... smile.gif costa 40ron abonamentul de 12 sedinte wink.gif si ai si sauna,dusuri,si este destul de bine dotata

--------------------
BMW e36 320i sedan
+
ydaniel
post 28 Jul 2006, 20:58
Post #15

Adrenaline junkie!

From: black sea

QUOTE(eXtenSion @ 26 Jul 2006, 00:23)
*

eu am dat bacu la geogra... desi fac sport de multi ani.pur si simplu am vrut sa le arat ceva:) am luat 10...smile.gif

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Asi
post 30 Jul 2006, 17:11
Post #16

Camaro SS

conteaza la ce dam bacu sau capacitatea sau treapta,.. etc?

eu fac sport de agrement nu de performanta. e foarte util pentru cine se tine de un sport de performanta, si e jalnic pentru aia "wannabe" care de fapt nu fac nici un sport nici macar de agrement dar se antreneaza cu sarg, proteine steroizi si alte cateva chesti..foarte de acord. nu ma incadrez si nici initiatorul nu cred ca s-a referit la obesedatii de sala.

Mai dau cate o tura pe la sala din cand in cand.. oricum eu fiind mai tanar fac miscare din plin... cu bicicleta, pe munte, la schi, inotand.. etc.. pentru miscare si pentru placerea mea personala..

La sala cand ma duc .. ma duc sa fac miscare la ceea ce nu fac.. si anume sa zicem pectorali si bicepsi.. asta pentru ca in principal merg cu bicicleta foarte mult, merg pe munte pe jos foarte mult, schiez mult.. iar de inotat mai putin.. si apare o disproportie intre dezvoltarea picioarelor si partea superioara.. asa ca mai dau cate o tura pe la sala sa flexez si ailalti muschi.
am gantere pe acasa.. da nu lucrez pentru ca e monoton si ma plictisesc repede.. adica mai bine ma duc pana la sala si macar stiu ca fac o treaba..

fiecare cum doreste.

--------------------
Mitsubishi/Mercedes Carisma/B-class 2003 1.9 DI-D/2007 200CDI - B 79 ASI/Bxxx
"Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
+
eXtenSion
post 30 Jul 2006, 17:38
Post #17

Membru autentic

" e jalnic pentru aia "wannabe" care de fapt nu fac nici un sport nici macar de agrement dar se antreneaza cu sarg, proteine steroizi si alte cateva chesti..foarte de acord. nu ma incadrez si nici initiatorul nu cred ca s-a referit la obesedatii de sala."

- la astia ma refeream si eu, nu am spus nimic de initiator sau de altii care merg la sala.

Ideea cu bacu era ca ei merg la sala, pe bani, doar ca sa arate bine.. nu le pasa de sanatate, de performanta, ci doar de masa muschiilor care se vad. Asta era ideea. Ca si cei care isi iau masini scumpe, iar dupa stau si se uita la ele ca nu au bani de benzina..

--------------------
+
costi
post 30 Jul 2006, 20:19
Post #18

Membru autentic

QUOTE(eXtenSion @ 26 Jul 2006, 21:27)
Eu ma refeream la astia care merg la sala, dau bani pe tot felul de prafuri cu proteine sau cum le spune, iar dupa ce fug 50m in 8 secunde nici nu mai au aer.

Mi se par extrem de nostimi astia ce la a 20-a flotare incep sa tremure, dar ei fac sala de 2-3 ani..

Nu stiu de ce trebuie sa dai bani cand poti sa faci toate exercitiile de acolo acasa, daca esti putin inventiv.. Iar daca alternezi cu jogging etc sigur iti lucrezi mai multe grupe musculare..

Oricum, nu mai comentez, fiecare face ce vrea..
*

Mesajul asta si ultimul dovedesc cit de departe esti de cunoasterea/intelegerea "mersului la sala" sau a culturismului.
Citeste despre culturism si nu mai scrie dupa ce afli la coltul blocului...

GABONE 77 cam pe unde te-ar avantaja sala aia ?

This post has been edited by costi: 30 Jul 2006, 20:21

--------------------
DSN/SLZ
+
eXtenSion
post 30 Jul 2006, 20:31
Post #19

Membru autentic

Adica? Sa nu `mi zici acuma ca jumatate din baietii romaniei sunt dintr`odata pasionati de culturism. Apropo, culturism <> fitness (ca sa zic asa).

Daca vrei sa faci culturism e alta mancare de peste, iar daca spui ca mergi la sala sa fii in forma e iar altceva..

Eu evident vorbeam despre cei care o fac cu un singur scop in minte, cel enumerat mai sus. Deci nu pentru sport, nu pentru a face miscare, nu pentru performanta ci doar pentru a arata bine (prin orice metode), iar scopul asta ma deranjeaza..

Cu ce sunt ei mai despteti ca fetele alea care poarta corsete de le ies plamanii pe nas nu stiu. dry.gif

This post has been edited by eXtenSion: 30 Jul 2006, 20:35

--------------------
+
costi
post 30 Jul 2006, 20:47
Post #20

Membru autentic

QUOTE(eXtenSion @ 30 Jul 2006, 20:31)
Eu evident vorbeam despre cei care o fac cu un singur scop in minte, cel enumerat mai sus. Deci nu pentru sport, nu pentru a face miscare, nu pentru performanta ci doar pentru a arata bine (prin orice metode), iar scopul asta ma deranjeaza..
*

A "arata bine" inseamna ore/zile/luni/ani de antrenament sustinut si nu o sa atingi stadiul ala decit prin multa, multa munca. Tu crezi ca muschii cresc pe tine numai daca intri intr-o sala?
Te referi la "prafuri cu proteine sau cum le spune" de parca ar fi steroizi ! Ce stii tu despre nutritia unui sportiv?
Mai spui ca majoritatea exercitiilor pot si facute acasa. Glumesti.... Poate carind sacosele cu zarzavat de la piata !
Cum spuneam ... citeste si dupa aia scrie......
Ignoranta nu-ti da dreptul la o opinie!

This post has been edited by costi: 30 Jul 2006, 21:03

--------------------
DSN/SLZ
+
Smiley
post 30 Jul 2006, 22:00
Post #21

Membru autentic

QUOTE(costi @ 30 Jul 2006, 22:19)
.........
GABONE 77 cam pe unde te-ar avantaja sala aia ?
*

in centru stii vreo sala? intre unirii si tineretului ar fi perfect, pe langa intersectia de la budapesta ar fi ideal smile.gif
(ps: fara infinity, de aia stiu)

--------------------
+
eXtenSion
post 31 Jul 2006, 16:31
Post #22

Membru autentic

"A "arata bine" inseamna ore/zile/luni/ani de antrenament sustinut si nu o sa atingi stadiul ala decit prin multa, multa munca"

asa si ? Eu spuneam ca tocmai asta detest, mersul la sala doar pentru a arata bine, doar ca sa se vada pe strand ce facut esti, doar ca sa stea tricourile mulate.

Da, mi se parea cea mai mare prostie sa dai bani pe tot felul de substante(deloc ieftine), doar ca sa arati bine. Inseamna ca sunt ignorant, scuze.

Ti`am spus, pentru ca sa ai !ceva! forta in tine si ca sa spui ca faci miscare, poti face tot ce e nevoie in aer liber..Culturism etc, normal ca nu poti sa faci acasa.

Ca vrei sa fi sexos e alta chestie, care ma lasa rece. Sper ca ai inteles acum la ce ma refeream..

Mergi la sala ca sa faci miscare, merge, mergi la sala ca sa faci performanta, merge, mergi la sala ca sa vada toti ce bunoc esti, la mine nu merge.. Asta incerc sa spun de la inceput.

This post has been edited by eXtenSion: 31 Jul 2006, 16:36

--------------------
+
GABONE77
post 31 Jul 2006, 18:03
Post #23

el jefe

pai as vrea o sala pe langa casa (militari) sau pe langa job (universitate). am sa ma duc sa vad zilele astea sir si idm. la idm am vazut ca e 6 ron pe ora tariful mi se pare f avantajos... oricum pot sa va zic mai multe dupa ce le vad si ma lamuresc la fata locului ce si cum. ideea e sa ai si loc sa faci la aparate la ora care o vrei...

--------------------
+
costi
post 31 Jul 2006, 18:33
Post #24

Membru autentic

Ok . In militari ai Sir-ul care e curatica. IDM-ul este scumpa (platesti citeva sute de EUR pe an + 6 RON/ora dar este cu lista de asteptare (citeva luni). Au niste reguli nebune, gen dus inainte si dat afara daca deranjezi sau mirosi urit smile.gif
Mai ai o sala in metrou la Lujerului dar nu te sfatuiesc...
O atla sala f buna este Viva in Regie (R2). In Cringasi ai Matrix, la picirul podului, unde este iar OK.
Intrarile sint intre 50 - 80.000 ROL.
Linga job ai http://www.getfitgym.ro/

Da-mi PM daca vrei date suplimentare

@Smiley : imi pare rau dar nu cunosc zona aia; vezi si tu pe google !

This post has been edited by costi: 31 Jul 2006, 18:35

--------------------
DSN/SLZ
+
costi
post 31 Jul 2006, 18:38
Post #25

Membru autentic

QUOTE(eXtenSion @ 31 Jul 2006, 16:31)
"A "arata bine" inseamna ore/zile/luni/ani de antrenament sustinut si nu o sa atingi stadiul ala decit prin multa, multa munca"
.........................
Mergi la sala ca sa faci miscare, merge, mergi la sala ca sa faci performanta, merge, mergi la sala ca sa vada toti ce bunoc esti, la mine nu merge.. Asta incerc sa spun de la inceput.
*

Am inteles.....
E OK. Nu te intereseaza fenomenul.
Sa stii insa ca sint oameni care fac sala din pura pasiune (eu fac de 20 de ani si n-am fost la strand de 10). Nici macar la mare!
Sper ca vreodata sa-ti schimbi parerea !
All the best!

--------------------
DSN/SLZ
+
Smiley
post 31 Jul 2006, 20:59
Post #26

Membru autentic

QUOTE(costi @ 31 Jul 2006, 20:33)
..............
Linga job ai http://www.getfitgym.ro/
............
*

asta mi-ar fi convenit oarecum si mie. dar cand clickuri prin site-ul ala am ajuns aici: http://www.getfit.ro/pilates.php
si pe primul rand scrie:

"GetFit Gym este o sala destinata exclusiv femeilor, la care gasesti cei mai buni instructori din Bucuresti pe aerobic, taebo, pilates, yoga."

care-i treaba? e si pt masculi sexosi care se duc la strand sau doar pt domnisoare?

--------------------
+
vis-a-vis
post 31 Jul 2006, 21:24
Post #27

DaciaClubber

Era una vizavi de palatu' telefoanelor... nu cunosc alte detalii...

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
costi
post 1 Aug 2006, 14:31
Post #28

Membru autentic

QUOTE(Smiley @ 31 Jul 2006, 20:59)
"GetFit Gym este o sala destinata exclusiv femeilor, la care gasesti cei mai buni instructori din Bucuresti pe aerobic, taebo, pilates, yoga."
care-i treaba? e si pt masculi sexosi care se duc la strand sau doar pt domnisoare?
*

a'nebunit lumea frate....
uitasem ! imi pare rau... da totusi un tel, poate stiu macar o alta sala in zona...
vis-avis avea dreptate, mai era o sala , odata peste drum de palatul telefoanelor, pe un gang....
Din proprie experienta iti pot spune insa ca-i mai confortabil sa ai sala aproape de casa.

--------------------
DSN/SLZ
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 23:05
Forum Renault