accident... durata service
![]() ![]() ![]() |
accident... durata service
laurch |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 13 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia LOGAN
1,5 dCI Preferance
- PH 08 UZY Golan 1,5 dCI ...
|
|||
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
QUOTE(laurch @ 27 Jul 2006, 20:41) Salut, Ieri am patit o belea si am fost lovit dintr-un unghi de 45 grade fata de directia de inaintare in portierele de pe partea stanga. Cam cat aproximati ca va dura reparatia, tinand cont de faptul ca sunt lovite amandoua usile, stalpul si pragul? Aveti recomandari in privinta vreunui service? Mentionez ca masina a fost luata prin IPSO Ploiesti (Casco Asiban), iar acum masina se afla in Bucuresti (unde am patit necazul). Va multumesc. Iti recomand cu incredere IATSA Campina |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
Reparatia va dura cel putin 2 saptamani din momentul in care o bagi in service. Ai foarte mare grija cum te intelegi cu baietii de acolo, ca sa nu-si bata joc. Vorbesc din proprie experienta.
|
-------------------- |
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
mda... cam 2 sapatamani...
eu mi-am reparat toata partea din fata la IPSO pe buc-ploiesti si a iesit foarte bine. schimbat radiatoare, capota, bara fata, spoiler fata, conducte a/c, bascula dreapta fata, vopsit... 7 zile lucratoare. mai mult dureaza de cand te programezi si pana o bagi in service... eu am asteptat o luna de zile. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
topicul asta tine de DIVERSE...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:49 |