High life romanesc !!!
![]() ![]() ![]() |
High life romanesc !!!
luxcor |
![]()
|
||
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
Si inca una ... de actualitate !!!
Attached thumbnail(s) omida.jpg ( Size: 101.67k ) Number of downloads: 186 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma cum Pastele ma-tii sa te cheme SUPREM, sa-ti traiasca tie famelia de balaoachesi !?
buhahahahahahahahahahahahahahaha |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luxcor |
![]()
|
High life romanesc din vechime !!!
Va mai amintiti? * Banane verzi tinute pe dulapul din bucatarie la copt. * O portocala mincata in jumatate de ora, decojita de toate cojile si pielitele si degustata pe indelete. * Pif vs. Rahan. Sau, daca nu, benzile desenate din Cutezatorii. * Practica in uzina vs. practica agricola. * Bomboanele Cip, multicolore si mici cit o gamalie, care se mincau direct cu limba. * Dropsurile chinezesti anti-tuse, care generau dependenta. Ca si lipiciul Pelican... * Uniforma azurie de PTAP, cu bereta care putea fi purtata sugubat, pe-o ureche. Trageri (vorba vine ... prilej de picnic UTC-ist). * Catalogul Neckermann pe post de coffee table book, pe care-l rasfoiai in vizite si cu care te jucai jocuri de genul "alege-ti un singur lucru de pe fiecare pagina". * Cenaclul Flacara. * Drajeurile cu dextroza Olimp. * Negustoresele poloneze de la "nudisti". Turistele est-germane (cica veneau si suedeze, dar nu le-a vazut nimeni). * Tenisii de Dragasani vs. baschetii chinezesti. * Comandantul de unitate cu snur albastru (cel mai tare!). * Focul din ultima seara de tabara. * Brigazile artistice si de "agitatie"(?!). * Ciocolata chinezeasca Golden Bee, cu o albina gigantica pe ambalaj. * Televizoarele Venus, Diamant si Sport. Telecolor!!! * Album duminical. Gala desenului animat. Cascadorii risului. * Orele de dirigentie, orele de constitutie, orele de economie politica. * Cacao (sau ce-o fi fost...) indiana Maltova mincata direct din borcan, cu lingurita. * Glucoza "din fabrica" - cu textura de sapun, dar care macar nu-ti spargea dintii. * Pufarine. * Orasul strabatut pe jos in creierii noptii si prin nameti pentru ca ai pierdut ultimul autobuz plecind de la un "majorat". * Coniac albanez, vodca poloneza, vermut Mamaia. * Carpati vs. Bucegi ("Moartea pe schiuri" - ce vilva au facut cind au aparut, toata lumea se inghesuia sa le cumpere pe motiv ca nu puteau fi mai proaste decit ce se gasea deja pe piata...). * Cerneala Pescarus (pentru norod) vs. cerneala Pelikan (pentru "premianti"). * Zanganitul navetelor cu sticle de lapte la 5 dimineata. Taica-meu cobora boscorodind (isi lasase de cu seara plasa cu sticle la o coada virtuala in spatele magazinului). * Fotbalul cu fise pe catedra. Tabloul "lui" deasupra catedrei. * Matricola si bentita. * Peisaje decolorate si acoperite de rahat de muste in compartimentele de tren, in camerele de hotel si in scara blocului. * Radioul Gloria, cu nume de orase exotice pe cadran unde ascultai cotele apelor Dunarii, "Moldova Veche (cu accent pe primul "o") baisse cent centrimetres..., corul Madrigal, teatru radiofonic si, bineinteles, "Aici e Radio (pauza scurta) Europa Libera". * Metronomul lui Radu Teodoru vs. topurile lui Andrei Voiculescu. * Pick-up-ul cu placi din Bulgaria vs. magnetofonul rusesc. * Blugii cu fermoar cusut peste tiv ca sa nu se zdrentuiasca. * Cipicii crosetati din macrame vs. espadrilele cu talpa de sfoara. * Cravatele din piele de la Fondul Plastic (basca toate celelalte orori de la Fondul Plastic...). * Bicicleta Pegas cu coarne vs. semicursiera Turist. * Gumela vs. guma chinezeasca in foita de orez. * Mihai Constantinescu, Marius Teicu, Olimpia Panciu, Eva Kiss, Gil Dobrica, Marian Nistor, Marina Scupra. * ABBA vs. Boney M. * Circuitul casetelor video in natura. * Canistrele cu benzina din portbagaj la plecarea in vacanta. * Apa calda de ziua lui, de ziua ei si de 23 august. * Bateria de la masina carata pina sus, in apartament, ca sa ai lumina pentru teme. * Fondu' clasei. * Fier vechi (?), castane (?!), sticle si borcane ("atita-ti trebuie, sa-mi iei borcanele de muraturi!"), maculatura (ideal, cartele perforate de calculator, ca trageau greu la cintar). * Careul din prima zi de an scolar. * Uniforme zdrentuite in ultima zi de liceu. * Jurnalele dinaintea filmelor de la cinema (cine-si mai aduce aminte despre ce era vorba in ele?...). * Elevul de serviciu pe scoala. * Elasticu' sarit pina la pierderea cunostintei. * Nectarul bulgaresc ("bea-l cu apa minerala, ca e prea gros, o sa ti se opreasca in git..."). * Caramelele bulgaresti vs. bomboanele cubaneze. * Nita & Nastasescu. Revista de fizica & chimie. Comentarii la romana. * Ciorapii flausati (ideal cu trei dungi). * Maieurile de plasa chinezesti, vopsite si purtate peste tricou de alta culoare. * Ceasurile Paketa. * Aparatele foto Smena. * Apa minerala Aurora, cu sedimente ("e buna, are fier, minerale..."). * Tigarile Cismigiu (Kent-urile romanesti care va sa zica). * Frucola vs. Brifcor vs. Zmeurata. * Patinele cu rotile (patru, ca la masina). * Pungile de un leu. * Serialul "Liniile maritime Onedin". * Cupa Campionilor Europeni. * Dumitru Prunariu. * "Povestiri istorice" vs. "Legendele Olimpului". * Winnetou vs. Old Shatterhand. * Caciulile rusesti din blana de iepure. * Caciula de dama tip "burlan", jambierele multicolore, mania tricotatului." |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Daca pe tasu il cheama Secundaru ....
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce cipicii mei va luati de Mall? E un complex de magazine ca oricare altul.
Unirii, de exemplu, este de 2-3 ori mai bun decit Mall-ul. High life? Bullshit. Vine lume de toate soiurile. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
luxcor, iti multumesc pentru trecerea in revista a "stilului vechi" ... am citit toata lista cu un zambet amar pe buze ... dar in acelasi timp mi-ai trezit "nostalgii" din trecut ...
Am copiat lista respectiva de "amintiri" si am stocat-o pe computer .. cine stie ?? poate ca o sa o mai citesc din cand in cand .... Pe vremurile acelea necazurile ii apropiau foarte mult pe oameni. Imi lipsesc relatiile interumane de atunci ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Si mie imi lipseste omenia semenilor de atunci in privirea orisicui puteai gasi o urma de bucurie chiar daca totul era in genere trist, iar acum..........
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Imi lipsesc relatiile interumane de atunci Hai hai! E stiut faptul ca avem tendinta de a uita lucrurle neplacute si a le pastra pe cele placute. In plus in acele vremuri am prins (mai toti) frumoasa perioada a liceului ( chiar nimeni nu-si aminteste sarafanele din ce in ce mai scurte ale colegelor noastre ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE Stiti de cind nu m-am mai plimbat pe Magheru? Ma ingrozesc si eu uneori de ce viata duc! :cry: Masina asta ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
luxcor |
![]()
|
cu placere LIVIU ...
avand si eu o varsta si mie mi-au trezit nostalgii ... da ce nostalgii ... ca am sunat niste vechi prieteni sa rememoram impreuna zilele "de aur" ... le-am rememorat asa de bine ca ma cam durut capul a doua zi ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
luxcor, dom'le, respekt maxim. Si pentru faza cu Mall si pentru lista aia pe care si eu am copiat-o.
QUOTE Asta e... e mai greu sa fi adult! Stiti de cind nu m-am mai plimbat pe Magheru? Ma ingrozesc si eu uneori de ce viata duc! Al dracu de trist si de adevarat. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Dati-mi si mie o batista....
![]() luxcor, cum pana mea ai compus lista aia, ca eu nu mai tineam minte nici 50%. Esti tare ce mai.... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
luxcor |
![]()
|
Multumesc pentru elogii ...
Dar nu este vina mea ci a unui colectiv de "tovarasi" ... Oricum ma bucur ca v-a placut ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
sod |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 20 December 03 From: Iasi ![]() |
desi am trait acele vremuri, acum totul pare atat de departe. Mi-aduc aminte cum in 85 familia mea a cumparat televizorul Telecolor. O mica revolutie pentru cateva scari de bloc. Eram singurii care aveam TV color, si oricum era cam degeaba pentru ca nu se emitea decat partial color. Ne-am cuplat cu niste prieteni care aveau un video. Ce fascinati ne uitam la toata rahaturile de filme extrem de prost trase... Apoi in 86, la campionat, toata scara a venit la ni sa vada meciul pe ecran color. Erau peste tot, peste mobile, pana in hol. Cata abrutizare... Am fost comandant de detasamet. Ce mandrie... snurul galben, nenumaratele trese, cravata rosie cu acel inel tembel de plastic care tot timpul se rupea. Catarama de tinichea galbena cu stema de o calitate derizorie. Ce vremuri... chiar am trait asa ceva. Nici nu imi vine sa cred.
|
--------------------
Renault Megane
Estate Privilege dCI
- B-xx-GNU
|
|
luxcor |
![]()
|
Veshica problema a romanului batrane SOD ...
Rabda multe Si Uita repede Asadar tu esti unul aia cu snur galben care dadea tonul la cantec in careu ... mama mama ce va mai "iubeam" ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai bah, ca era mare bascalie in careu, cand era vreo adunare in care nu se spunea nimic la statia de amplificare. Si eu stateam ca prostul in fata, iar aia din spatele meu spuneau bancuri si se hlizeau iar eu nu puteam sa le dau replica. Cum nu prea aveai unde sa chiulesti (mama ca shut in fund mi-am luat de la taica-miu cand am instigat toata clasa si am chiulit in masa la TIB intr-un an, cred ca a saptea...; era sa-mi scanda nota la purtare...), era meserias cand te scoteau la miting. Pe la Polivalenta (cred ca 88 sau 89 chiar) era in fata noastra un securist. Noi ne desiram cravatele de pionier si ii puneam atele alea in cap. Se scutura ala si apareau altele. Cand s-a luat de noi, i-am zis ca de la un steag din apropiere. Si spuneam in gura mare ca idiotii bancuri cu Nicu si Leana... Si cand trebuia sa strigam cu URA, noi faceam UA, ca oricum nu se distingea diferenta...
Nu ma intelegeti gresit, insa cred ca toata scoala generala (eu am terminat-o in 90) n-ar fi avut atata farmec daca revolutia ar fi venit mai devreme. Poate ne-am fi dat la tigari, n-am fi invatat nimic... |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Asadar tu esti unul aia cu snur galben care dadea tonul la cantec in careu ... mama mama ce va mai \"iubeam\" Ciocu' mic! Si eu am fost comandant de detasament! Si trebuia sa gasesc tot felul de scuze pentru colegi atunci cind faceau/faceam cite una "buna" si ma chemau pe mine la cancelarie sa dau socoteala. De exemplu cind am dat foc la catedra unei clase rivale sau cind au pus o soparla vie in aparatul de producere a apei distilate in laboratorul de chimie.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
luxcor |
![]()
|
bflorian ...
Si le alergam degeaba ca nu ascundeau nimic in bluze !!! Acum e altceva ... ma duc la fiul meu la scoala ... le vad pe elevele de clasa a 8-a ... si imi vine sa fac ca pe vremuri sa le alerg sa vad ce ascund in bluze ... natural sau deja silicon !!! |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE High life romanesc din vechime !!!
Va mai amintiti? * Tigarile Cismigiu (Kent-urile romanesti care va sa zica). * Frucola vs. Brifcor vs. Zmeurata. Hehe, mai sint inca... * Tigarile National * Citro (care este exact ceea ce acum vinde... Pepsi-cola drept... Mountain Dew :shock:) si care a fost inlocuit de bauturile de mai sus. L-ai prins? Eu da. Era 75 de bani * Cornurile de 25 de bani * Biscuitii care efectiv ti se topeau in gura. Ulterior au aparut cei care ti se lipeau de gura ![]() * Biletul de tramvai de 30 de bani * Tramvaiele cu compartiment comun, in care scaunele erau de-a lungul geamurilor si stateai cu spatele la geam * Tramvaiele la care calatorul deschidea/inchidea usa cind/unde voia, iar vatmanul conducea stind cu calatorii, de cele mai multe ori in picioare, neavind cabina proprie. * ai uitat... DACIAda? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Money, la tramvai era 30 de bani biletul la I-a ca la a II-a era 20 de bani (?). Ai uitat apoi de taxatoarea prin fata careia treceai sa-ti iei bilet. Obiceiul de a urca prin fata si a cere bilet a creat lozinca "da-ti din mina in mina pina in fund la taxatoare".
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Era 25 de bani biletul de tramvai, 50 de bani biletul de troleibuz si 1 leu biletul de autobuz. Ulterior le-au facut pe toate otova! Mai era painea aia impletita, de 4.75 lei, numita de pensionari "Prescura comunistului". Mai era si vinifructul, Kastanul ....si sa nu uitam ce era mai important : FOSFARINUL ! :U
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Baieti! Bag de seama ca se apropie de voi cu pasi mari si repezi "middle age crisis" :oops: . Ca sa va fie mai usor amintiti-va si de frigul din case, bezna din case, cozile la alimentara (atunci cind aparea si altceva inafara "cervetilor coreeni"). Altele nu va mai spun ca ma doare prea tare si-mi vine dracu sa pun mina pe AK47 sa-i curat pe idiotii care n-au facut mare lucru ca s-o ducem mai bine
![]() Este adevarat ca cine uita trecutul risca sa-l retraiasca, dar parerea mea este ca locul lui este in cartea de istorie si nu aici! PT LIVIU: Care "relatii interumane de atunci"! :roll: Vecinii sau colegii care te turnau la PCR sau mai rau la SECU! Spriturile si "iesirile la iarba verde" cu mititei si gunoaie lasate in urma picnicului sint la fel acum ca si atunci. Difera doar muzica zbierata din "scule". Atunci erau la putere Dolanescu si Irina iar acum Guta si Adrian |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Marty |
![]()
|
Miki, ai uitat de Maria Lata-n Cretsu' (Maria Lataretu) :wink: . Acu' sa ne zici si noua cine e Dolanescu dintre Guta si Adrian! :U
Apropos, intrucit emailul cu lista de mai sus era intr-o mare verva pe la inceputul anului, fiecaruia ii balbota mintea si iesea la suprafata cu diverse amintiri mai mult sau mai putin placute. Inserez mai jos citeva din meilurile cu amintiri rascolite: 1. "revista urzica, suprizele cu tipi-tip si cin-cin, tigarile BT si Vickend, Mobra hoinar, Lastunu', nechezolu', ALvorada, piramidonu, becomplexu, soia, ceasu electronic cu 7 melodii, tseava cu cornete, invizoaca, catselu din mashina care da din cap, peshtele de sticla de pe televizor, geamul colorat din fatza ecranului TV, fanioanele cu Steaua, "azi la cec un leu depui, maiine el va scoate pui", filmu' serial Racheta Alba, Cirasarii shi LUmini si unbre, radio RIC, microTX-ul (hehe! divaisu de bruiat semnalu tv. mare distractie pe la parteru' blocurilor)" 2. "ai uitat: "verde stop amenda pe loc, un doi trei, nai voie sa iei, crevetsii, curent de la bateria de 12 voltzi din balcon, penare chinezeshti cu buret, CAVIT, espadrilele, cismele de cauciuc rosii nemtesti, caramele bulgareshti, paleta de tenis Meteor, Kashtanul, Ciocioara pe bulgari 2, Masa ELLA, Te scriu!!!!!!!!, ciorapi de dama remaiatzi, coshuletse din sapun" Bomboane CIP si mentosane, apreschiuri, mingii de pingpong double circle, magazin duminical" 3. "bomboane Olimp, mentosane, bomboane cip si ascutitori labirint cu bilute, sau cu fatsa de pisica la care trebuia sa bagi bilele in oki:)), siiiiiiiii Fosfariiiiiiiiiiiin:D" Mentionez ca nu am intervenit cu nimic asupra citatelor, scuzati limbajul tip "chat". Am considerat ca autenticitatea da un parfum aparte. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot ati pomenit de TIB, va mai amintiti care era atractia principala? Mancarea, he he, la standul de branzeturi si de mezeluri era cea mai mare inghesuiala. Ca sa priveasca, ca nu se cumpara...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
EEN |
![]()
|
Ca veni vorba de TIB doua lucruri imi aduc aminte: "Standul Japoniei" reprezentat de o singura firma cu 4 televizoare de buzunar legate cu lantzuri
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:57 |