Pe unde e recomandat sa iesi din tara in luna augu
![]() ![]() ![]() |
Pe unde e recomandat sa iesi din tara in luna augu
Ducesica |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SUPERNOVA CLIMA
- B-89-NLP
|
|||
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Recomand Cenad nu am stat niciodata la aceasta vama mai mult de 15-20 minute!
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Citeste topicul despre Croatia. O sa gasesti acolo multe informatii, inclusiv despre Plitvice.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
Ducesica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 July 05 ![]() |
Multumesc frumos. Am indicatoare catre Cenad? Sau trebuie sa ma bazez pe un route planner sau harta?
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA CLIMA
- B-89-NLP
|
|
bogdan0306 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 22 July 06 ![]() |
Recomand Turnu. Fac destul de des drumul spre Viena si totdeauna prin Turnu. Niciodata nu dureaza mai mult de 5 minute la un microbuz cu 6, 7 persoane. Chiar si azi, cand pe sensul de intrare in tara era destul de aglomerat, noi am iesit la fel de repede cum am spus.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2002, 1.9 TDI
- BV 80 JJJ
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
@Ducesica
Sunt indicatoare si daca nu intrebi de Metro Torontal (Atentie nu cel din Calea Sagului) lasi Metro in stanga si mergi tot inainte din Timisoara sunt 80Km pana la Cenad! |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Scrie si Cenad, dar poti sa mai cauti si iesire spre Sanicolau Mare...
Din centru o iei spre Arad iar de la giratoriul mare de la BCR - Iulius Mall mai faci 15 grade spre vest... e iesirea spre Cenad, pe Calea Torontalului... Daca nu vii prin centru, mergi tot spre iesire Arad iar ajuns la Calea Aradului incerci una din variantele care fac legatura cu Calea Torontalului (trigonometric vorbind, aproximativ: Arad e la 0 grade - deci N - iar Cenad e pe la 350... iar la 20 e Lipova....) Confirm drumul bun (fara gropi, asfalt decent, plat), liber, fara multe sate; iar vama la fel de libera. This post has been edited by ursul-alb: 7 Aug 2006, 10:58 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma pe unde e mai indicat sa iesi din Ro, prin Cenad sau Nadlac? A iesit cineva de curand prin Nadlac? Mai sunt cozi?
Drumul cum e prin Cenad? Vreau sa plec in acest wk si nu stiu care varianta e mai buna. As vrea sa innoptez undeva pe langa Arad. Aveti vreo sugestie? Multumesc. |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
Demmoniks |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 June 06 ![]() |
Aceleasi intrebari le am si eu...desi cred ca pana la urma voi iesi pe la Cenad. Cazari am inteles ca sunt mai multe si mai ieftine la Arad decat la Timisoara...As vrea o parere mai avizata.
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Tu nici postul de deasupra nu reusesti sa-l citesti?? Ce nu e clar in el???
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
Demmoniks |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 June 06 ![]() |
Stai mestere, ce te zborsesti asa? E sf lui august, pleaca astia la munca inapoi in Spania si Italia, si as vrea sa stiu daca e aglomerat la vama...in plus niste cazari prin zona...lasa lumea sa ma lamureasca!
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003
|
|
cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 4 June 03 From: Timisoara ![]() |
In Cenad e libera trecere. N-am stat mai mult de 10min in total (Cenad + Kiszombor) nici la dus (9 August) nici la intors (16 August).
|
-------------------- |
|
made |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 195 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Merci Cosmin.
Spune-mi te rog, daca ies prin Cenad, nu mai trec prin Mako, nu? Mai am de unde sa iau vigneta pana in Szeged in acest caz? Tu de unde ai luat si se putea plati cu cardul? Si inca un lucru te rog (vad ca esti din zona): se poate innopta in Sannicolau Mare, sunt hoteluri sau pensiuni? Sau mai bine caut sa innoptez in TM? Poti sa-mi recomanzi ceva? Multumesc |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Sunt ceva posiblitati de innoptare in S.M. dar nu am innoptat niciodata acolo. Daca iesi pe la Cenad, ajungi la intrarea/iesirea in Mako (din)spre Szeged. Vignieta se paote cumpara chiar din vama, insa nu stiu daca primesc si carduri (nu prea cred).
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
made |
![]()
|
Merci. In concluzie o sa vad la fata locului. Pana atunci... tocmai m-a sunat un prieten care pe la ora 15 a reusit sa treaca de Sebes dupa o ora si ceva. Atat a durat traversarea lui ca e nu stiu ce festival / sarbatoare (care tine cateva zile) si cica e nebunie, se merge cu 1km/h ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Man, daca treci pe la Cenad, o varianta viabila e B-RmVL-TgJiu-Petrosani-Hateg-Caransebes-Lugoj-Buzias-Tim-Cenad.
Eu fac cam 4h B-TgJ si 4h TgJ-Tim. Drumul de la Tim la TgJ si retur l-am descris la topicul despre starea drumurlor in Banat. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
made |
![]()
|
ok, merci!
Maine dim. plec, va spun cum a fost peste 2 sapt. PS. Am uitat sa va zic: amicul de care spuneam a trecut de vama ro (nadlac) in 30 min, dar la unguri a stat 1h45min! Deci in total granita i-a luat 2h si 15min... Iar de la Buc la Nadlac a facut 12 h. Cred ca incerc varianta Cenad. This post has been edited by made: 18 Aug 2006, 23:32 |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
made |
![]()
|
@ sandman: a fost ok varianta ta, merci.
La dus am innoptat in Sannicolau iar a doua zi am fost a 2 masina in vama (~ora 10). La intoarcere am avut 4 masini in fata (ora 22), insa pe contrasens erau ~20 masini. Pentru mers ziua e o varianta foarte buna, insa noaptea cred ca e mai buna varianta cu Aradul. |
--------------------
ex Renault
Megane 2 Sedan
2005 Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 12:12 |