Se incalzeste ceva la picioare la sofer
![]() ![]() ![]() |
Se incalzeste ceva la picioare la sofer
gore_radu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 2 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- 66383
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie, sa nu fie conductele si radiatorul de incalzire habitaclu?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gore_radu |
![]()
|
Si daca sunt alea, e normal sa fie asa? Inainte nu mi se intampla chestia asta, nu se incalzea nimic pe acolo. Acum se simte foarte tare. Poate fi ceva defect pe acolo?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- 66383
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
ai activat ac-ul in momentul cand se incalzeste, acel "ceva"?
dupa 10 km cum se comporta? |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Klaus conductele sunt pe partea pasagerului. Cred ca si la SN Clima e la fel.Pe partea soferului stii si tu ca este un capac in capatul caloriferului, asta in interiorul intregii tulumbe care contine calorifer, turbina aerotermei, voletii, e.t.c. Si de la peretele tulumbei pâna la peretele consolei centrale iar sunt 1-2 cm de aer. Deci n-ar trebui sa fie atât de fierbinte.
Indraznesc sa intreb: catalizatorul? Poate s-a deplasat un pic si n-are nici protectie termica. This post has been edited by paulica: 31 Jul 2006, 18:18 |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Si io zic ca e de la traseul de evacuare, usor deplasat.
La mine e cald tot timpul la baza franei de mana. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gore_radu |
![]()
|
Am fost la mecanic si a zis ca e de la evacuare. Eu am schimbat tot traseul de evacuare acum 2 saptamani si coincide cu inceputul fenomenului. Ma gandesc ca tobele dinainte aveau mai multe aerisiri ca erau cam varza si de asta nu se incalzea asa. Si mai mi-a zis ca cica e si de la benzina, ca daca bagi benzina cu cifra octanica mai mare (chiar si aia de 95 de la omv, care cica e mai buna decat celelalte, are aditivi si alte alea) arde mai repede si de asta se incalzeste mai tare.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- 66383
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:15 |