DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pana..., nu stiu ce sa fac

dandrei
post 31 Jul 2006, 16:06
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Sal.Am facut o pana acum 2 zile...am fost cu ea la vulcanizare...mi-a vulcanizat-o...nu stiu cum arata...pentru ca mi-a montat-o direct...si vreau sa va intreb daca trebuie sa am piciorul mai usor pe acceleratie...?...trebuie?...

--------------------
dacia solenza 2004 1,4 mpi - bxxxxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 31 Jul 2006, 16:11
Post #2

scursura umana

From: Ct

Daca ti-a facut-o cum trebuie, poti sa mergi linistit cum vrei.

--------------------
Tedei - -
+
walleye
post 31 Jul 2006, 17:27
Post #3

Membru

Group: Banned
From: Timisoara

daca a fost dop de tip S, poti sa bagi fara probleme; daca a fost dop de tip P ai doua posibilitati: a vulcanizat-o intern cu penetrare externa, n-ai probleme, tine. a vulcanizat-o extern cu penetrare interna, doua zile trebuie sa circuli cu viteza redusa si daca se poate sa incingi cauciucul, ia exemplu de la aia de formula unu, cum serpuiesc ei pe pista.

evident, s-ar mai putea sa-ti fi facut o vulcanizare ablativa, caz in care ideal ar fi sa lasi masina in garaj vreo trei zile, poti sa iesi cu ea si dupa o zi sau in extremis, imediat, dar creste riscul de a ceda reparatia. ar mai fi posibilitatea (redusa, sint putine ateliere in romania care utilizeaza tehnologia asta) sa-ti fi vulcanizat anvelopa cu sfincter retractil; in acest caz, poti umbla linistit, dar trebuie s-o umfli cu azot la maximul presiunii admise.

in final, depinde si de petec. daca e simplu, n-ai probleme; daca e inteligent, trebuie sa-i lasi o perioada de adaptare sa se obisnuiasca cu stilul tau de condus, sa poata sa astupe mai bine gaura. daca e petec anamorfic, din nou ai putea sa circuli cu presiunea marita in roata. daca e petec viscos, se aplica faza cu tinutul anvelopei calde. atentie! petecele pot avea caracteristici combinate, adica simplu + anamorfic, inteligent + viscos sau un combo uzual, simplu + inteligent + viscos.

dupa cum vezi sint o gramada de variabile, cel mai bine ar fi sa mergi la vulcanizare si sa-i intrebi pe cei de acolo a) tipul vulcanizarii b) tipul petecului si c) sa-i ceri sa-ti dea documentatia la petec si operatia de vulcanizare, au ei niste standarde dupa care lucra. cere fisa JOO-2328 pentru vulcanizare si anexa ZPU-70 pentru petec.

succes!

This post has been edited by walleye: 31 Jul 2006, 17:31

--------------------
Alco Century 628 - Monon 404
nu hraniti moderatorii
+
RainHawk
post 31 Jul 2006, 20:55
Post #4

Dus cu pluta.

From: Bucuresti

Moamaaa.... asta zici ca-i tehnologia de vulcanizare de la NASA dupa reintrarea in atmosfera! wink.gif

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
bolidu
post 1 Aug 2006, 00:00
Post #5

Pai daca n-am ?!

From: Medgidalas

Alo bai am facut pana sunt pe camp noroc ca am un laptop cu internet wireless la mine ca sa va intreb cum se da roata jos ?!?!?!?! radmasa.gif bash.gif

--------------------
Solenza Confort 2005 Opel Astra Coupe - CT-XX-CMF
Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
+
teodor
post 1 Aug 2006, 08:27
Post #6

.

Maica da le cunosti neneica!
Pai eu la SLZ nu am facut nici o pana, dar la nou masina (asta din semnatura) am pus-o de 2 ori in 5 zile, si sa mor io daca m-au zis aia pana la ce viteza sa merg.
E adevarat ca penele le-am facut prin Buzau......dar o sa ii intreb de fisele alea sa vad ce mutre o sa faca rolleyes.gif laugh.gif
Pe Dacia berlina a lui fratele meu, am facut 2 pene, una dupa alta la aceeasi roata, naspa e cand ai pe rotile motoare, cauciucul ala lam aruncat dupa inca o pana urata , o taietura pe linia de tramvai(ciupitura).

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
b64chr
post 1 Aug 2006, 09:51
Post #7

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

Penele sunt aceleasi la toate masinile, SLZ nu se comporta diferit de alte masini, se muta la Diverse.

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
Ant
post 1 Aug 2006, 09:57
Post #8

Utilizator resuscitat

Alooo ce masini cu pene ai vazut tu ? smile.gif)

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
dandrei
post 2 Aug 2006, 11:51
Post #9

Membru autentic

QUOTE(bolidu @ 1 Aug 2006, 01:00)
Alo bai am facut pana sunt pe camp noroc ca am un laptop cu internet wireless la mine ca sa va intreb cum se da roata jos ?!?!?!?! radmasa.gif  bash.gif
*

Esti cam nou aici...nu prea am chef de glume sa stii...ti-e chiar nu ti-am cerut parerea...

QUOTE(b64chr @ 1 Aug 2006, 10:51)
Penele sunt aceleasi la toate masinile, SLZ nu se comporta diferit de alte masini,  se muta la  Diverse.
*

Ma scuza-ti...nu stiam unde sa postez...imi pare rau...pute-ti sa inchide-ti topicu...ca vad ca o dam in diverse cu altii...

--------------------
dacia solenza 2004 1,4 mpi - bxxxxx
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 14:01
Forum Renault