Nu mi se mai deschide capota
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se mai deschide capota
Meserie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 berlina
1997
- CT-52-PON
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pai ai putea sa tragi mai tare de ea, si sigur va merge. Incearca sa o deschizi de la buton. Oricum inchizatoarea capotei e din plastic, eventual o vei schimba daca se deterioreaza.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
In cartea lui Mondiru da o metoda de deschidere a capotei daca s erupe firul de actionare. Pui masina pe canal sau elevator, cu o bara pe sub motor apesi pe ceva de la incuietoare si se desface. Sare singura si apoi inlocuiesti cablul. In carte da exact cu poza si cu cifre unde apesi si cum. Bafta!
|
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Urmareste sageata sau...am auzit ca unii hoti trag(un pic hait st sau dr) de capota si gata...te-au rezolvat
![]() Attached thumbnail(s) 2006_08_02.jpg ( Size: 39.4k ) Number of downloads: 127 |
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca pui si o poza vom intelege. Ce ai pus nu e poza.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
Am patit si eu aceasta problema acum o luna: trageam de parghia aia din stanga si capota nu se deschidea si nici nu simteam ca ar actiona o incuiatoarea.
s-a rezolvat simplu, cablul nefiind rupt: un prieten (mecanic auto) a actionat parghia (cea din interior, din stanga soferului) si eu am ridicat capota. Alt forumist de aici a rezolvat problema astfel: doua persoane peind colturile din stanga si dreapta ale capotei; trag spre inainte - spre fata masinii - de ele si apoi se ridica capota. |
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
Meserie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 May 05 ![]() |
Multumesc pt. sfaturi. Am tras mai voiniceste de dispozitivul de actionare si pana la urma a mers.
|
--------------------
Dacia 1310 berlina
1997
- CT-52-PON
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand am avut problema asta am dat masca jos (am dacie din `94) si am scos suruburile de la balamale. Pe urma e floare la
ureche. Mie chiar mi se rupsese cablul. |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:07 |