am canalul de la avansul vacuumatic infundat, canal infundat carburator dacie 1310
![]() ![]() ![]() |
am canalul de la avansul vacuumatic infundat, canal infundat carburator dacie 1310
dracku |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
9 Diesel
- B-85-GEO B - 85 - GEO --->> RENAULT 9 Diesel argintiu
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu zic sa pui carburatorul intr-un vas cu matrafox ( diluant ) o zi, dupa care sa il sufli cu aer, daca nu merge incearca cu un ac, sarma. Si daca nici asa nu merge cred ca ar trebui sa te duci la o vulcanizare si sa il sufle cu aer.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Canalul corespondent este in carburator, sub clapeta de acceleratie; cu clapeta inchisa este singurul orificiu care trebuie sa se vada.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
cc_silviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 June 06 ![]() |
asa am patit si io la un carburator de 1300. l'am spalat cu benzina si cand am vrut sa desfund canalu de la avansu vacuumatic, am folosit un bold... rezultatul, s'a rupt varfu acului fix in gaura aia mica din interioru carburatorului. Masina nu isi mai lua avans si cand o acceleram mai brusc facea ca naiba, tremura, dadea sa se opreasca... Asta pana intr'o zi cand ieseam dintr'o intersectie si mi s'a oprit motoru
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TX
1991
- CT-10-VDC Dacia Black
|
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 10 April 05 ![]() |
eu l-am desfundat cu un ac mai mare (de siringa), dar nu prin partea exterioara (unde intra furtunasu) ci la iesire, sub talpa, unde zice liviu ca este. se desfunda usor pe acolo. nu-ti spun ca si io m-am chinuit cu aer, cu carburol, etc., fara rezultat. numai cu acul se poate.
sal |
--------------------
opel
vectra a
1990, ex. dacia 1310
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 23:01 |