DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> mp3 player portabil - de care?

neumann
post 4 Aug 2006, 08:40
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Spermezeu

Caut sa-mi cumpar un mp3 player portabil, dar care sa poata fi folosit si ca storage pentru camera foto, si eventual sa pot vedea si avi-uri pe el.
M-ar interesa sa aibe slot pentru SD-MMC care sa poata fi scos din camera si bagat in MP3 player, daca nu exista o modalitate directa de a-l conecta prin cablu la camera. Ce modele cunoasteti? As prefera brand, de exemplu iPod, Samsung, dar astea nu stiu daca pot fi folosite ca storage-uri si nici nu am vazut sa aibe slot pentru carduri de memorie. Pana acum, cea mai interesanta varianta pare un telefon SE P910i, daca se mai gaseste, dar cu ce fel de SD functioneaza? cu normal sau cu mini? Nu vreau neaparat sa fie si telefon, si cu siguranta nu vreau sa aibe camera foto incorporata.

PS: nu e de bursa, pentru ca ma intereseaza ce modele exista (sunt sute sau mii de modele si nu am timp sa ma uit la toate) si nu e un anunt de cumparare (il voi lua din magazin).

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Vlad Georgescu
post 4 Aug 2006, 11:21
Post #2

/----\ <--- Logan

From: Bucuresti

Sandisk ofera un MP3 player care suporta card SD. Nu afiseaza imagini, din cite stiu eu.

Se gaseste la subsol la Bucuresti Mall din Vitan, la Diverta.

Un telefon mobil cu suport de card SD nu e foarte util. Bagi card-ul in el si ce faci?

Transferi pozele de pe card in memoria interna? Pai, memoria interna e foarte putina comparativ cu capacitatea maxima a unui card SD.. mai bine iti iei un card SD de 4 GB si gata.

Le transferi prin Internet? Din pacate pretul la Connex e de 0.30 $ per MB.. ca sa transferi 1 GB sa zicem, te costa de te rupe.

Tu vrei probabil sa aiba hard-disk SI card SD, si sa transferi de pe card pe hard-disk. Nu am auzit de vreun astfel de MP3 player, si ma intreb daca nu ar fi foarte scump.

Nu e mai ieftin sa-ti iei un MP3 Player normal si 2 card-uri SD de 4 GB, sa zicem?

Daca esti in concediu si ti s-a umplut card-ul SD, poti sa te duci la fotograf sa iti transfere continutul card-ului pe CD sau DVD. Eu asa am facut in general.

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
neumann
post 4 Aug 2006, 11:49
Post #3

Membru autentic

From: Spermezeu

Da, ai dreptate, pare cam aberant sa aibe si hdd si suport de memorie externa.
E mai ieftin sa cumperi inca un SD sau doua.
Ma gandeam sa-mi iau asta, in afara de pretul un pic cam mare (aprox 180 eur), pare un player ok.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 20:09
Forum Renault