DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme la accelerare, probleme

danutmarchis
post 4 Aug 2006, 09:18
Post #1

Membru incepator

Group: Members

sal ma ajuta cineva intr-o problema. Am schimbat 2 injectoare ca erau infundate, am spalat rezervorul, am inlocuit filtrul de benzina, am adaugat aditivi pt infectoare, dar la treaptele 1 si 2 are o intarziere, smaceste si pusca ceva pe tobe si pe urma isi da drumul. Dupa ce umblu un pic cu ea isi revine. La service au zis ca e de la catalizator, l-am demontat si tot asa, iar la testul lor a fost ok. Imi poate spune cineva ce are. multumesc

--------------------
dacia super nova 2002 benzina - sj-02-liz
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu-APR
post 7 Aug 2006, 08:56
Post #2

Membru incepator

Group: Members

Mi se pare putin probabil sa fie catalizatorul de vina. E posibil sa fie de vina vreo fisa, dar cel mai probabil este ca celelalte doua injectoare care nu le-ai schimbat nu functioneaza suta la suta corect. Sfatul meu ar fi sa faci o desfundare a injectoarelor, numai cele 2 care nu sunt noi. Dupa care sa faci o diagnosticare cu testerul electronic.
Preturi aproximative - curatare injectoare 800 de mii si scanare mokka sau worse case desfundare -1 mil si 600 de mii scanare.
Daca astea nu arata nimic relevant mai sunt cateva chestii "minore" la care ar trebui sa te uiti. Gen ... aprindere.

--------------------
DACIA SuperNova - DJ 82 APR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 14:36
Forum Renault