[VIDEO] accident in lant, parca nu se mai termina
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] accident in lant, parca nu se mai termina
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
In mod normal cam trebuiau si ei sa puna avariile, stiu ca asa se procedeaza in afara.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
RCS |
![]()
|
![]() The Gotfather Group: Members Posts: 630 Joined: 4 August 04 From: Romania ![]() |
Norocul lor a fost ca nu a venit un camion pe acolo ca atunci era ,,jale''.
![]() |
-------------------- Audi A4 2.0T-200cp
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
Americani prosti.
Nici nu se gandesc sa puna avarile. ![]() |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Crezi ca la aia te mai gandesti dupa un impact din ala?
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(My Berlina @ 4 Aug 2006, 20:53) Americani prosti. Nici nu se gandesc sa puna avarile. ![]() Ti-ai pus intrebarea de bun simt daca "prostii" or mai fi putut? Nu prea vad pe nici unul sarind repede din masina si alergand spre marginea drumului. |
--------------------
-
-
-
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Chiar atat de cretini nu sunt cat sa iasa din masina si sa fuga pe autostrada!
Avariile trebuiau oricum puse, si niciuna dintre masini nu am vazut sa faca lucrul asta. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce sa zic, la marca asta Renault care e "varza" pt americani se mai aprind avariile si singure in conditiile alea...dar lor banuiesc ca nu le trebuie asa ceva...
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
orice masina mai "desteapta" la decelerari puternice "aprinde" avariile automat..... acelasi lucru se intampla in cazul unui accident !!
eu de ex.... ocolind o dacie care mi-a intrat pe sensul meu de mers in viraj - nu a mai putut tine traiectori - -- m-a scos pe mine pe noroi si cand am revenit din cauza unui caine care culmea s-a trezit el sa treaca strada acolo, am virat mai brusc si am pierdut aderenta pe rotile spate... m-am rasucit si am atins cu roata dreapta spate bordura de langa sensul opus.... ma rog ideea e ca in momentul ala : s-a oprit motorul, s-au pus avariile, s-au descuiat usile automat, s-a oprit absolut orice sistem electronic...asta din ceea ce am sesizat ![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Eu nu inteleg cum pot idiotii aia sa intre in halul asta unul in altul. N-au ochi sa vada ca aia stationeaza ? O frana asa din timp nu exista ? Franeaza ca taranii in ultima clipa cu scartait si intra in plin ca fluturii la lumina parca.
Total idioti. Si aia care stationau fara luminile de avertizare si fraierii din spate care nu stiu ce-i aia atentie la trafic si adaptare de viteza. Aia n-au ce cauta pe asfalt. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dupa parerea mea cei care intra direct fara sa incerce macar putin sa evite, ori sunt femei, ori incepatori, ori soferi prosti, pentru ca totusi, zic eu, se puteau evita impacturile directe.
Ala cu masina alba a venit cu viteza si a reusit sa evite si desi a pierdut putin controlul, tot a scapat usor. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 17:54 |