Bucuresti - Bran, cel mai scurt
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti - Bran, cel mai scurt
rttt_gia |
![]()
|
||
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
NU, inainte de Predeal o iei la stinga spre Piriul Rece - Rucar
This post has been edited by costi: 5 Aug 2006, 14:10 Attached thumbnail(s) b5.gif ( Size: 10.88k ) Number of downloads: 9451 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
Mai exact: Intri in Predeal, treci de primul cartier, urmeaza un pod mai mare, si imediat dupa pod o iei la stanga, in directia Paraul Rece. Continui 20 km pe drumul asta, in directia Rasnov. La intrare in Rasnov o sa vezi un panou mare pe care scrie "Welcome to Dracula's country" si un indicator Bran-Pitesti. O iei la stanga si dupa aia tot inainte.
Drum bun This post has been edited by mitzaciobanu: 10 Aug 2006, 19:28 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Stiti cumva si care e acum starea drumului? La un moment dat intelesesem ca era destul de prost (gropi).
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
WUB |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 3 July 03 From: Bucuresti ![]() |
E bun drumul. Prost e daca vii dinspre Pitesti. Dar nu va opriti la Bran, va recomand Cheile Gradistei.
This post has been edited by WUB: 14 Aug 2006, 10:44 |
--------------------
ARR
NXT
2002
|
|
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am plecat spre Bran, mai precis spre Sirnea, acum o saptamana pe Valea Prahovei si m-am intors ieri in 3 ore pe traseul Sirnea- Campulung(Valea Mare)- Targoviste.
Singura problema este ca intre Valea Mare si Targoviste trebuie mers mai cu atentie datorita unor gropi din carosabil.Oricum decat sa zaci pe DN 1 la Posada 1- 1.30 h eu zic ca se merita , traseul prin Targoviste. |
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Si e destul de greu daca nu cunosti drumul, in special daca il faci noaptea (pe la Tgv)
bafta |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Drumul prin Brasov e foarte bun, mai putin unele portiuni in judetul Prahova, care sunt si ele acceptabile. Nu stiu cat se mai asteapta acum la Posada, insa depinde de noroc; poti sa nu stai deloc daca nimeresti cand trebuie.
E foarte bine semnalizat si efectiv nu ai cum sa te ratacesti, nici noaptea nici ziua. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
khris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 8 May 06 ![]() |
|
--------------------
Peugeot
307 SW
2005
- -----
|
|
Ugly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 28 February 06 ![]() |
Da. Ca sa intelegi : Bran - Cimpulung - Pitesti
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Hatchback Megane II Hatchback 1,4 16V Pack Authentique 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:40 |