DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VIDEO] Pe autostrada.

Forum Bot
post 6 Aug 2006, 09:01
Post #1

Membru autentic

Group: Bot

eudin_umarian: Alt ciudat!

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fan3
post 6 Aug 2006, 13:46
Post #2

Membru autentic

Group: Members

sorry dar eu nu inteleg nimic...
despre ce este vb ...s-au injurat sau care-i faza ?

--------------------
* * * - *
+
C@talin
post 6 Aug 2006, 16:30
Post #3

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

cred ca era suparat ca la depasit un logan

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
diesel_power
post 6 Aug 2006, 16:50
Post #4

Membru autentic

From: diaspora

Cred ca si-au dat seama ca au fost colegi de clasa in liceu, si cuprinsi de emotie vroiau sa se imbratiseze.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
My Berlina
post 7 Aug 2006, 02:42
Post #5

Membru American

From: Romania/United States

Nu inteleg nici eu ce draq face ala cu Mercedes-ul. huh.gif

--------------------
- - - - Sibiu/North Carolina
Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder
Dacia Berlina L A/C
+
eudin_umarian
post 7 Aug 2006, 08:41
Post #6

.........

From: constanta

QUOTE(My Berlina @ 7 Aug 2006, 03:42)
Nu inteleg nici eu ce draq face ala cu Mercedes-ul.  huh.gif
*

e un frustrat ce injura si se arunca in fata loganului punand frana, asa cum fac o multime de dobitoci, la draci.

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
+
NoDacia
post 7 Aug 2006, 08:48
Post #7

Membru

sigur i-a facut o faza demna de filme cu superman .... ala cu loganul... de i s-a pus astuia pata... ca nu cred ca e nimeni frustrat ca l-a depasit o dacie .... pe mine ma amuza cand ma depaseste un logan ..... vijeliosss biggrin.gif

--------------------
BMW 320d 2001
+
eudin_umarian
post 7 Aug 2006, 08:56
Post #8

.........

buuun, strainezul crezi ca rezolva ceva procedand astfel?! ba din contra, reactioneaza precum un copil frustrat! si daca loganistul ii raspundea la invitatia isterica, putea rezulta un accident in lant, taman bun ptr baietasi de la stiri...

--------------------
stiu ca nu stiu nimic!
+
kodrix
post 7 Aug 2006, 10:28
Post #9

Membru tanar

Spunea cineva pe aici ca conducatorii de Logan sunt cei mai periculosi! E uite ca se pare ca si conducatorii de Mercedes sunt periculosi. Chiar daca cel cu Loganul ar fi facut o manevra nechibzuita, cel cu Mercedesul nu ar fi trebuit in nici un caz sa reactioneze asa! Era pe aici un clip cu un accident de pe interstate SUA(exact aceeasi manevra). mad.gif

This post has been edited by kodrix: 7 Aug 2006, 10:34

--------------------
- - -
Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km

Logan 1.4MPI 2009 E0
Logan 1.4MPI 2009 Ambiance
+
uncle
post 7 Aug 2006, 11:33
Post #10

pole after pole

From: Bucuresti

prosti sunt peste tot stai linistit dry.gif dar adevarul e ca am vazut multi cu logan care dau in ea "sa ii sara pistoanele prin capota" in general pusti corditi...

--------------------
renault megane 1.4 16v / yamaha szr 660 >>> 2005 / 1998
2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
+
avathan
post 7 Aug 2006, 12:08
Post #11

eu.

Group: Banned
From: Buc

ce inseamna sa ii sara pistoanele prin capota ?
ai putea sa specifici viteza ... sa stiu daca ma incadrez in categorie...sau nu
merci.

This post has been edited by avathan: 7 Aug 2006, 12:09

--------------------
a Rosu 1800 - @
unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
+
kodrix
post 7 Aug 2006, 13:44
Post #12

Membru tanar

Problema nu cred ca e atat a celor cu Logan cat a celor care nu au Logan si vor sa arate ce masina buna au ei si ce masina proasta e Loganul. Mi s-a intamplat de multe ori ca cate un destept cu Supernova, Solenza, Cielo s.a. sa ma depasesca numai ca sa imi arate ca masina lui e mai buna decat a mea si apoi sa fiu nevoit sa stau in spatele lor. Cel mai mult mi-a placut unul cu Dacia 1300 din '80 care s-a cacait sa ma depaseasca pe european el avand 4 persoane in masina. Aveam 100km/h si noroc ca am franat ca altfel se pupa cu un papuc. Tipul avea vreo 45 ani si pun pariu ca in momentul in care m-a depasit o fi zis prietenilor sai: Ce masina proasta e Loganul!!!
De asemenea mi s-a mai intamplat sa incep o depasire si apoi posesorul celeilate masini sa accelereze, ca doar nu oi depasi eu cu Loganul daewoo-ul lui.

This post has been edited by kodrix: 7 Aug 2006, 13:46

--------------------
- - -
Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km

Logan 1.4MPI 2009 E0
Logan 1.4MPI 2009 Ambiance
+
1.6
post 7 Aug 2006, 20:23
Post #13

Membru autentic

Auziti..dar ce s-a intamplat ca nu am vazut nimic deosebit?Eu zic ca se cunosteau pentru ca in primul rand de obicei daca unu iti face asa ceva tragi mult dreapta si franezi si lasi dobitocu' sa se duca su in al doilea rand daca ii era frica celui cu logan de vreo manevra periculoasa a "agresorului" atunci cand acesta i-a trecut in fata si a franat, primul reflex ar fi fost sa franeze si el cat mai repede dar nu o face...

--------------------
Dacia Seat Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI 2004 - 2007 - PH 08- GPK
+
blackout
post 7 Aug 2006, 20:41
Post #14

Membru autentic

QUOTE(NoDacia @ 7 Aug 2006, 09:48)
.... pe mine ma amuza cand ma depaseste un logan ..... vijeliosss biggrin.gif
*

Specifica viteza cu care mergi! Daca ai peste 120km/h sunt perfect de acord cu ce spui, daca ai sub....sa fim seriosi, e loganul o masina lenesa dar daca tu mergi cu 100km/h si ala cu loganul vrea si ii permite drumul(si legislatia...) sa mearga vijeliossss cu 120km/h care e problema ?

QUOTE(kodrix @ 7 Aug 2006, 14:44)
De asemenea mi s-a mai intamplat sa incep o depasire si apoi posesorul celeilate masini sa accelereze, ca doar nu oi depasi eu cu Loganul daewoo-ul lui.
*

Sunt destui dobitoci care merg in dorul lelii si daca cumva doamne fereste vrei sa-i depasesti accelereaza sau dupa ce i-ai depasit tu, te depasesc iarasi. Asta ca sa iti arate ce masina bengoasa au. Sau poate dorm si cand se vad depasiti se trezesc brusc...

--------------------
... ... ... - BN-##-###
+
NoDacia
post 8 Aug 2006, 08:39
Post #15

Membru

QUOTE(blackout @ 7 Aug 2006, 20:41)
Specifica viteza cu care mergi! Daca ai peste 120km/h sunt perfect de acord cu ce spui, daca ai sub....sa fim seriosi, e loganul o masina lenesa dar daca tu mergi cu 100km/h si ala cu loganul vrea si ii permite drumul(si legislatia...) sa mearga vijeliossss cu 120km/h care e problema ?
*

oricum ar fi cei cu loganurile pe autostrada la 160 si-o fac cu manutza lor ... loganul e masina de mers drept la viteza aia ... pt un utilizator obisnuit ...

ce am patit azi - ma duceam catre nasi-mea si erau doua benzi care faceau un viraj la stanga destul de strans .... si eu .... si un logan tare sa prindem verde ca sa facem stanga. Chestia e, ca intrand tare in viraj ala cu loganul cre ca simtea ca nu-l mai tine "traiectoria"...si incet incet venea spre mine cu toate ca eu eram pe exterior si-l depaseam - chiar pe exterior biggrin.gif .. cand am vazut ca nu se lasa si se auzeau si rotile un pic scartaind ( ale lui ) .. am franat eu sa-l las sa se duca el... fapt bine inspirat din partea mea pt ca el a ajuns de pe banda 3 sau 2 unde trebuia sa se duca, jumate pe banda 1 biggrin.gif

loganul are un demaraj frumusel ... dar ...... in fine biggrin.gif .... am patit-o de cateva ori cu flashuri de loganuri in spate care veneau cu 160+ la ora. m-am dat la o parte... si urmau viraje mai "virajate" pe autostrada.... eu personal cand un logan ma "depaseste" pe aceste portiuni de strada.. eu franez ca in caz ca ala pierde directia sa se duca invartindu-se unde vrea el.... in sant, in parapeti si unde o mai vrea... pentru ca nu cred ca ai destula stabilitate cu un logan la 160 la ora intr-un viraj care deviaza de la directia de mers inainte cu 30-35grade ....

[edit] Am vazut doua cazuri de asemenea chestii.... una dupa fetesti cand urci catre pod.... m-a depasit unu vijelios rau de tot... ca spre inceputul curbei sa nu mai poate sa tina traiectoria si pur si simplu s-a rasturnat in sant.... ce m-a uimit e faptul ca s-a rasturnat dar nu a atins parapetul... a sarit peste el...

apoi pe a2 pana in lehliu parca.... un nenea intr-un viraj a pierdut directia masinii... a facut stanga-dreapta de vreo 2 ori dupa care s-a rasturnat ... masina avariata pe plafon... am ramas tampit ca a revenit pe roti ( are si loganul asta ceva bun.. e ca pisica --- pica pe roti biggrin.gif )

This post has been edited by NoDacia: 8 Aug 2006, 08:41

--------------------
BMW 320d 2001
+
catalin80
post 8 Aug 2006, 14:25
Post #16

Membru autentic

fara a vrea sa deranjez pe cineva ...eu cred ca sunt destui cei care au impresia ca daca pe logan scrie by renault au impresia ca stapanesc o herghelie de armasari , iar drumurile publice pt ei au devenit un fel de " lasa-ma pe mine ca am logan". Nu mai departe de ceea ce am patin pe drumulde la mare spre capitala, pana la intrarea pe autostrada. S-a facut blocaj , iar sensul celalalt era liber ( precizez ca se mergea bara la bara 70-80km/h ) . Vreau sa va spun ca in depasiri nu se bagau cei care intr-adevar au masini de zeci de mii de euroi (mai erau si d-astia , dar ii numarai pe degetele de la o mana) ci posesorii de logan, dar se bagau cate 2-3 o data. Acum problema era la intrarea pe sensul normal de mers , pt ca toata lumea era nevoita sa franeze si sa nu mai vorbesc de saracul ala care se pomenea pe sensul lui de mers cu masina in fata si o mai lua pe aratura putin.
Ceea ce nu am inteles este faptul ca la intrarea pe autostrada , au lasat-o mai moala, adica undeva pe la 110-120 km/h. Intrebarea mea este : ce vor ei sa demonstreze?

Sper sa nu se supere posesorii de logan , dar stiti cum e ...persoanele de fata se exclud

--------------------
renault clio symbol , skoda superb
+
diesel_power
post 8 Aug 2006, 19:39
Post #17

Membru autentic

Intr-o coloana unde se merge bara la bara cu 80km/h, fiind doar o banda pe sens... sunt lucruri mai importante decat depasitul a 2-3 masini, ce castigi ?! Pt unii posesori de Logan depasitul unei alte masini este ceva primordial tongue.gif

Bine hai sa recunosc ca si majoritatea posesorilor de bmw nu au altceva in cap decat sa depaseasca pe ceilalti, orice conditii de drum ar fi... De fiecare data cand intalnesc un bmw ma astept sa faca ceva stupid, dar acestora se alatura si cei cu loganuri acum smile.gif

This post has been edited by diesel_power: 8 Aug 2006, 19:44

--------------------
+
eudin_umarian
post 8 Aug 2006, 19:47
Post #18

.........

mama lor de loganisti! ar trebui impuscati! icon_mrgreen.gif

--------------------
stiu ca nu stiu nimic!
+
argon
post 8 Aug 2006, 19:54
Post #19

Mesaj semiautomat

Va rog nu mai puneti jumatati de faze, pun pariu ca ala cu Loganul nu se dadea nici in ruptul capului din fata Mercedesului, chiar daca banda din dreapta era libera ca deh.. sunt bazat, si normal ca cel din Mercedes a fost deranjat de autointitulatii astia "king of the road".

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
blackout
post 8 Aug 2006, 20:40
Post #20

Membru autentic

si...care ar fi banda din dreapta ? banda de urgenta ? biggrin.gif

--------------------
... ... ... - BN-##-###
+
AMW
post 9 Aug 2006, 03:55
Post #21

Membru autentic

toti soferii de alte masini in afara de logan au boala pe cei care conduc un logan.

Exemplu:

Buc-Pitesti autostrada, aveam 130 si tir in dreapta, vad niste faruri care vin tare din spate, dau semnal dreapta si accelerez, ala flashuri peste flashuri..o calc pana la 150 ma bag pe banda 1, trece ala, revin pe banda doi si guss what?? mi-a trantit o frana in fata de toata frumusetea, am franat mi-a intrat abs-ul, l-am injurat bine si a calcat-o, eu am mers normal si in pitest soarta face ca sa nimerim la acelasi stop unul langa altul.

Ma dau calm jos din masina si ma duc pana la geamul lui..ii bat in geam, deschide, si il intreb cu ce l-am deranjat mai devreme de mi-a franat in halul ala. "Nu te-ai dat din drumul meu" eu uimit ii raspund ca unde era sa ma duc sub rotiile tirului ca doar am dat semnal si urma sa eliberez banda..el ca nu domne ca voi toti soferii astia de logan sunteti smecheri ca v-ati schimbat 1300-le cu logan si va credeti in avion moment in care il intreb daca si-a cumparat autostrada si ii spun ca sunt dispus sa ii cer voie si sa ii platesc si o taxa daca e nevoie..incepe sa ma injure o ia cu scart pe rosu dar ghinionul lui..l-a vazut un politist..il opreste..se face verde..opresc si eu langa ei, ii povestesc ce s-a intamplat mai devreme politistului in timp ce el stabilea amenda maxima pentru trecut pe rosu si agentul mi-a zis ca trebuia sa intru in el si dupaia sa ii si aplic o frana daia puternica..da cu pumnul in fata de data asta ca la cati morti a vazut din cauza celor ca el s-a saturat. Mentionez ca respectivul avea un 407 luat in leasing pana in 2011..si mai era si varianta cheala..dar ce sa-i faci..una e sa iti schimbi 1300-le cu un 407 si sa platesti de iti vine rau si alta e sa ai logan si sa suporti toate figurile celor care nu au din diferite motive.

--------------------
Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI 4MOTION B6
Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v
+
Manuel
post 9 Aug 2006, 05:43
Post #22

Membru autentic

From: VASLUI

QUOTE(AMW @ 9 Aug 2006, 04:55)
Mentionez ca respectivul avea un 407 luat in leasing pana in 2011..si mai era si varianta cheala..
*

Cel mai "chel" 407 are ABS+EBD, ESP, țâșpe airbaguri, climă, radiocd, computer de bord si altele smile.gif
In rest, de acord, marlani sunt atat la volanul Daciilor berline cat si la volanul ultimului Q7 (testat pe pielea mea, unde altundeva decat la Poiana Brasov) și de obicei, cu cat masina e mai scumpa si mai puternica, cu atat fițele sunt mai mari. Așa că mai lăsați-mă cu mârlania șoferilor de Logan, fiindcă nici cu ceilalți nu mi-e rușine. Asta ține de cei 7 ani de acasă și nicidecum de bugetul alocat pentru o mașină.

This post has been edited by Manuel: 9 Aug 2006, 05:45

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
argon
post 9 Aug 2006, 09:21
Post #23

Mesaj semiautomat

QUOTE(blackout @ 8 Aug 2006, 21:40)
si...care ar fi banda din dreapta ? banda de urgenta ? biggrin.gif
*

Nu, tocmai aia zic, partea nefilmata era probabil Loganul pe banda de viteza care nu se dadea la oparte, si in final cand s-a dat la oparte, ala cu Mercedesul s-a bagat pe el, partea prinsa in imagini.

--------------------
+
NoDacia
post 9 Aug 2006, 16:41
Post #24

Membru

oricine ar depasi si ar face faze d-astea cu franatu e tampit... fie ca are mercedes fie ca are bmw.... fie ca are ferrari sau trabant ! Nu sunt de acord cu asemenea faze oricine ar face acest lucru. Plus ca daca ala din fata nu are tetiere pasagerii pot ramane fara capatana ( se stie ca un impact mai tare din spate solicita coloana si rupe gatu biggrin.gif )

Apoi .... luati exemplu drumul cernavoda-constanta... Eu personal, asteptand in rand cu toata coloana .... am fost depasit de nenumarata DACII LOGAN si solenza si masini gen hyundai, cielo, etc.... si de un E-klasse si un bmw seria 5.....

Zicea cineva mai sus ca stapanesc o herghelie de armasari ( cei cu loganurile ) .... eu nu ma refer la motoare ci la sistemele de siguranta, stabilitatea in sine a masinii... aici sta prost loganul...( fiecare producator are motoare slabe si motoare mai puternice ) exceptie facand din astia mai cunoscuti BMW si mercedes care nu cred ca au motoare in generatie actuala sub 105-110CP ... lucru si normal avand in vedere de ex. ca pana si seria 116i de la bmw are 1350 kile, iar 120d are cam 1450kile.... si e masina mai mica decat loganul !

Ca sa revin, lucruri de genul celor vazute in filmulet nu se cade oricine ar fi la volan si orince ar fi cel depasit biggrin.gif

--------------------
BMW 320d 2001
+
diesel_power
post 9 Aug 2006, 21:25
Post #25

Membru autentic

@AMW
Super tare povestioara... Si eu am boala pe loganisti, dar nu pe toti ci doar pe cei care fac pe nebunii pe sosele. Cea mai mare boala o am pe taximetristi, i-as rupe cu bataia laugh.gif

Cel mai nasol "contact" pe care l-am avut cu un loganist a fost odata cand unul obosit/beat venea cu loganul pe contrasens, catre mine (nu ma observa), si nu stiam ce sa fac, nu aveam unde sa ma dau mai in dreapta (eram in oras). L-am claxonat, l-am flashuit cu farurile si in cele din urma a revenit pe banda lui. Am bagat in marsarier ca sa ii aplic o corectie dar l-am vazut ca se face mic si isi cere scuze, asa ca l-am iertat. Dar a fost o sperietura pe cinste pt mine.

This post has been edited by diesel_power: 9 Aug 2006, 21:25

--------------------
+
stoianco
post 9 Aug 2006, 22:11
Post #26

Membru

QUOTE(NoDacia @ 9 Aug 2006, 17:41)
Apoi .... luati exemplu drumul cernavoda-constanta... Eu personal, asteptand in rand cu toata coloana .... am fost depasit de nenumarata DACII LOGAN si solenza si masini gen hyundai, cielo, etc.... si de un E-klasse si un bmw seria 5.....

Da??? probabil ca e foarte curios acest lucru pentru tine...

Ia fa un calcul procentual al numarului Loganelor de pe strazile din Ro fata de celelalte tipuri de masini...dau si eu niste valori pur estimative: daca pe strazi sunt 20% logane si numai 0,01% E-Klasse ce sanse crezi ca sunt mai mari? sa te depaseasca un Logan sau un E-Klasse?

Sincer as prefera sa fie 20 % din masinile din Ro E-Klasse si toata lumea sa arate cu degetul "p-astia cu E-Klasse" in loc de "p-astia cu Logane" dar asta e puterea financiara a romanului...

La capitolul viteza ma puneti considera un vitezoman...pe A2 marg constant cu 160. Asta e. Ma depasesc doar masini cu multi cai sau de masini superalergate de firma. Din punctul meu de vedere cei mai idioti soferi sunt cei care au masini cu 120+ cai si merg pe banda a 2-a cu 120-140 si nici d-ai dracu nu se lasa depasiti...si credeti-ma sunt muuuuuuuuuuuuuuuulti d-astia...eu deobicei nu fac flashuri ci semnalizez depasire...dar degeaba...stai in spatele lui 5 min, banda 1 este goala cat poti vedea cu ochii dar degeaba...ce... doar nu-l face pe el o Dacie...

Luati-va baieti masini autohtone, platiti taxe si asigurari mici, dati de lucru la romani si li se umfla boasele la fitosii cu jafuri straine luate doar ca sunt straine!!!

Numai bine si Km multi fara evenimente!

This post has been edited by stoianco: 9 Aug 2006, 22:12

--------------------
Dacia Logan PRESTIGE 2006
+
NoDacia
post 9 Aug 2006, 23:25
Post #27

Membru

eu merg cu maxim 140 pe autostrazi cand nu ma grabesc.... si cand ma grabesc pun detectorul si merg cu 180-200 ... dar daca nu ma grabesc nu depasesc deloc viteza aiurea.... si merg pe banda 1 biggrin.gif

de multe ori mi-am luat flashuri ca merg legal prin orasele/satuce sau alte alea..... dar chiar nu ma intereseaza..... atata timp cat nu ma grabesc nu ma intereseaza cate flashuri sau alte semnale imi iau... pot sa injure, pot sa se dea cu capu de copacii de pe marginea soselelor .... cel ce injura tot prost e.... daca cineva da flashuri il las pe cat posibil.... daca ma grabesc ... atunci poate imi iau altfel de injuraturi ....dar ma grabesc...

--------------------
BMW 320d 2001
+
Mircea Visan
post 10 Aug 2006, 18:11
Post #28

Membru incepator

QUOTE(NoDacia @ 10 Aug 2006, 02:25)
eu merg cu maxim 140 pe autostrazi cand nu ma grabesc.... si cand ma grabesc pun detectorul si merg cu 180-200 ... dar daca nu ma grabesc nu depasesc deloc viteza aiurea.... si merg pe banda 1 biggrin.gif

de multe ori mi-am luat flashuri ca merg legal prin orasele/satuce sau alte alea..... dar chiar nu ma intereseaza..... atata timp cat nu ma grabesc nu ma intereseaza cate flashuri sau alte semnale imi iau... pot sa injure, pot sa se dea cu capu de copacii de pe marginea soselelor .... cel ce injura tot prost e.... daca cineva da flashuri il las pe cat posibil.... daca ma grabesc ... atunci poate imi iau altfel de injuraturi ....dar ma grabesc...
*

Am o intrebare. Care este viteza legala pe autostrada la noi in tara. Sau in ce tara traim ?? Nebuni sunt peste tot, indiferent ca au loganuri, mercedesuri sau trabanturi. Soferi de taxi, de tir, de bani gata si de destepti cu diploma, sau fara diploma.
Domnilor este bine sa nu vorbiti de altii, atunci cand dumneavoastra nu stiti sa respectati legea.

Problemele sunt:
1. Mentalitatea, care la noi este undeva ......
2. Sa ii dai unei persoane o masina gen logan, cand el abia mergea cu o dacie 1310.
3. Si multi fac trecerea de la masini proaste direct la masini foarte bune.
4...
5....

Nu dati cu barda in altii, cand voi nu stiti sa fiti educati
Cu respect
Mircea Visan

--------------------
Dacia Duster Laureat 4x4 1.5dci 2010
+
argon
post 10 Aug 2006, 19:41
Post #29

Mesaj semiautomat

QUOTE(Mircea Visan @ 10 Aug 2006, 19:11)
Am o intrebare. Care este viteza legala pe autostrada la noi in tara.
*

130 km/h

--------------------
+
NoDacia
post 10 Aug 2006, 19:53
Post #30

Membru

deci.... eu am condus asa... dupa scoala of course biggrin.gif .... cielo, bmw seria 3 E36, un volvo mai din 90-94, mercedes 200d, pejo 307, bmw E46.... si intre ele si acum din cand in cand dacia berlina ( masina care-mi place la nebunie sa o conduc... ma amuz de mor cu dacia... e cea mai tare masina biggrin.gif - ma refer la berlina nu la alte alea )

eu cand am avut bmwul ca masina a mea ... am mers incet... testam sa vad cum merge in viraj... acceleratii samd....nu am luat-o ca diliu direct 210.... am incercat sa-i dau cat poate pe autostrada dupa vreo 2-3luni.

domnule visan .... daca dvs ati sta cu mine in masina o luna ati ramane surprins sa vedeti ca singura contraventie pe care ati putea sa mi-o "acordati" ar fi vorbitul la telefon in masina... daca ma suna lumea pe orange si nu pe connex, care e bagat pe car kit...

- eu merg cu masina cu centura pusa in 90% din timp in oras si 100% in afara orasului;
- nu depasesc pe linie continua;
- nu patrund in intersectii aglomerate;
- nu trec pe portocaliu;
- nu depasesc viteza cu mai mult de 10km/h viteaza legala in TARA NOASTRA, EXCEPTIE facand si nu mi-e rusine sa o zic problemele in familie - am avut probleme de sanatate cu bunicul sau cu mamaia....cand recunosc NU MA INTERESEAZA DE POLITIE, RADARE, AMENZI, DE NIMIC. merg pe cat posibil sa nu deranjezi pe altii, in functie de oboseala, trafic, etc.. de multe ori prefer sa ma enervez eu decat sa fac depasiri aiurea. deci in cazul asta mai mult sa-mi dea o amenda pe care sa o contest cumva nu au ce sa-mi faca.
Eu daca merg cu 200 - ma uit pe unde merg. Mecanica rotilor, franele si altele nu mi le verific la 2 ani sau zic lasa bucsile ca mai merg 2 zile... daca apare vreo problema oricat de mica la mecanica incerc sa o remediez cat mai repede - ma refer la bucsi ca astea se duc in draci la bmwuri in romania. Amenzi in viata mea mi-am luat pentru vorbit la telefon ( care recunosc au fost 3 in 2 ani - una am castigat-o la contestatie, contestatie pe care am facut-o din cauza unui politist prost si prea increzut ), pentru viteza cred ca de doua ori din '98, si altele ( vreo 3 ) le-am rezolvat "loco". Si in general politistii daca vorbesti frumos sunt oameni de intelegere.

Cre ca e o varza ce am scris mai sus... dar nici nu mai citesc si se intelege ce am vrut sa zic !

--------------------
BMW 320d 2001
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2025 - 23:09
Forum Renault