[VIDEO] BMW M3, Honda S 2000, Porsche Boxster, vs. Nissan 350Z
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] BMW M3, Honda S 2000, Porsche Boxster, vs. Nissan 350Z
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Cata meserie stiu oamenii astia. Or fi ei plini de gadget-uri, dar si la stapanit masinile se pricep. Respectele mele. Asta e un filmulet din seria cum sa conduci sportiv. Sper sa nu se apuce multi pe strada de asa ceva, ca nu au mii de ore de experienta ca cei din filmulet. Oare cand se va ajunge si la noi sa avem o scoala de "chilotaj" adevarata?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
daca participa un bmw M5 sau porsche GT, se schimba finish-ul.
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
- ? 00 ???
2006 Ambition stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Andrei87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
'99 carburator
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: De ce inainte de a intra in curbe, cand retrogradeaza, apasa si acceleratia?? Chestia asta se vede la S2000 pe tot timpul cursei si la M3, mai pe la sfarsit.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Andrei87 |
![]()
|
Pentru ca ei nu iau curbele cum ne invata pe noi la scoala de soferi
![]() |
--------------------
Dacia
1310
'99 carburator
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai in timpul asta el apasa ambreajul deci nu cred ca e vorba de frana de motor.
This post has been edited by St: 2 Sep 2006, 20:00 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Andrei87 |
![]()
|
In fine
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
'99 carburator
|
|
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
|
--------------------
M
M
1
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Andrei87 |
![]()
|
QUOTE(brunner @ 4 Sep 2006, 03:53) Foarte tare frate! ![]() Din moment ce oricine poate sa confirme ca franarea "de picior" ajutata de cea de motor este mai eficienta decat doar franarea "de picior" ![]() O sa ma duc si eu sa exersez, ca... cica e greu, dar nu stiu daca se poate la Dacia 1310 din cauza felului in care sunt pozitionate pedalele si greutatii cu care se apasa comparativ cu alte masini... This post has been edited by Andrei87: 4 Sep 2006, 15:05 |
--------------------
Dacia
1310
'99 carburator
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Andrei87 @ 4 Sep 2006, 16:04) Foarte tare frate! ![]() Din moment ce oricine poate sa confirme ca franarea "de picior" ajutata de cea de motor este mai eficienta decat doar franarea "de picior" ![]() O sa ma duc si eu sa exersez, ca... cica e greu, dar nu stiu daca se poate la Dacia 1310 din cauza felului in care sunt pozitionate pedalele si greutatii cu care se apasa comparativ cu alte masini... E foarte greu cu berlina de facut asta. Am incercat, dar exact pozitia pedalelor e problema. M-am lasat repede, ca totusi e drum public si nu vreau sa fac experimente pe viata mea, a prietenei sau a altor participanti la trafic. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2fast2furious |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 8 April 06 ![]() |
e foarte greu cu pedalele de pe dacie sa faci varf calcai. Pune mai bine niste pedale sport(n-ar trebui sa fie prea scumpe)
|
--------------------
dacia
1310
- b 21 awf
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
oameni buni.. nu e vorba de asta!!
Ce fac ei, este o tehnica de pilotaj sportiv. Se numeste franara cu stangul. Ideea e ca in unele viraje, cand nu e naparat nevoie sa retrogradezi in trepte, nu mia franezi cu piciorul drept, pt al mentine pe acceleratie, pt simplu motiv ca pierzi din turatii (puterea motorului). E nevoie sa tineti cont ca la masinile de curse, pe langa faptul ca motorul daca nu e accelerat scade repede in turatii, mai sunt si alte componenete ca de exemplu o turbina postcombustie, care, ca sa functioneze trebuie ca motorul sa aiba turatii... multe ![]() De asemenea, la fel procedeaza cand apasa ambreajul si acceleratia concomitent, pt ca daca dezleaga motorul de cutie, la fel se pierde mult din puterea motorului. |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
- NT - 45 - BOG
2005 Laureate Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:53 |