Oglinzi stopuri 1300
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi stopuri 1300
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
"sticla" stopurilor cred ca este neconforma, poate e prea transparenta, sau becurile sunt prea puternice...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca e ceva in neregula cu lampile , de obicei mai mult de jumatate de an nu stau pe masina caci cumpar altele noi si le iau cu totul, lampa intreaga, am deja o stiva
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE de obicei mai mult de jumatate de an nu stau pe masina De ce? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Pedro |
![]()
|
Sunt de proasta calitate si intervin tot timpul probleme la contactele becurilor din cauza condensului, as putea sa le repar dar dupa cum spuneam am o fobie , luminile sa fie 100% in regula.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
da, omule, intr-adevar, ai si tu ceva pe cap... o pasarica ceva. De ce iti strici banii inutil?
Albul ar trebui sa mai estompeze putin din reflexia luminii data de reflectorul (oglinda) din stop. Daca nu merge, poti reveni la culoarea "default" cu un spray Ag sau Ni metalizat. |
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
Pedro |
![]()
|
Am eu mai multe pasarele , ele se strang de refulat mai putin si uite asa se tacaneste omu', fiecare pe limba lui. Acum sincer vroiam sa le confer o lumina mai consistenta si nu stridenta , poate ca nu ma fac inteles . Ca si cu culorile masinii diferenta dintre un rosu strident dar sec si un rosu toreador (laptos). Eu le vreau pe stil laptos , asa cum ledul da acea lumina plina dar fara unda (bine , acum sunt si leduri cu lupa dar nu de d-alea vorbesc)
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
eu te-am inteles perfect... stiu ce vrei sa zici si sa faci. incearca ce ti-am zis eu. te costa 2 tuburi de spray de vopsea: unul alb13 si celalalt de Ag metalizat sau Ni. Vezi ce obtii. Mai ales daca ai atatea stopuri cu bec cu tot acasa, ai material "didactic", ai pe ce experimenta. Nu ai de pierdut nimic, doar cateva minute.
|
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
fenyx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 21 June 06 ![]() |
daca sunt puternice si fara frana vezi sa nu fie firele de faze inversate sau becul pus invers,pt ca filamentul ala mai mic lumineaza mai puternic.despre vopsea alba lumina o sa fie doar in punct si nu dispersata in toata lupa dar lumina tot puternica o sa fie ,asa ca poti verifica ce am scris mai sus
This post has been edited by fenyx: 10 Aug 2006, 23:23 |
--------------------
dacia 1310
berlina
1988 mls
- ot 22 doy
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca spui ca ai stiva de lampi acasa, de ce nu incerci un dispersor de la o lampa anterioara? Poate asta al tau de acum e prea "transparent". Asta pentru ca am inteles ca ai probleme numai cu duliile.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
daca dai cu putina vaselina pe duliile becurilor nu o sa mai ai probleme ca si pe mine ma exaspera ca se oxidau si dupa ce le am curatat am dat cu putina vaselina si e totul ok
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(Pedro @ 10 Aug 2006, 08:45) Am stopuri tip mic 1300, si cum de fel sunt cam obsedat ca intotdeauna sa am luminile 100% in regula am cumparat stopuri si faruri noi. Problema este ca stopurile sunt destul de puternice si fara sa mai pun frana cand deja cam "orbesc" este o lumina tipatoare aproape de cea de martorul de ceata de pe alte masini. Acum eu ma gandeam ca as vrea sa vopsesc oglinzile in alb , ma gandesc ca asa lumina va fi nu neaparat ma slaba dar mai "plina" , mai vie. Nu stiu daca ma intelege cineva dar daca da si ati incercat cum e ? Eu contez pe faptul ca va fi o lumina mai uniforma local, mai laptoasa pe stop si nu neaparat reflectata ca unda. Eram sigur ca am postat unde trebuie, adica la imbunatatiri si uite ca nu e asa, rog un moderator sa mute topicul unde trebuie si scuze! lasa oglinzile asa....sau vopsestele cu spray special pt oglinzi faruri ca are o nuanta mai mata, stearsa....tu vrei sa faci un "downgrade" la lampi.......totusi eu zic sa le lasi asa.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
daca te tine pune leduri si ai scapat de problema. daca nu mai incearca diferite tipuri de becuri ( puteri watt) pina gasesti ceea ce cauti. parerea mea e ca nu e devina oglinda ci becul.
oricum bafta la "ciocanit" |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu care tocmai ma intrebam cum ar arata daca as pune folie de aluminiu pe oglinzile stopurilor. Problema probail ca ar fi ca folia de Al se incinge de la bec si topeste oglinzile din spate sau plasticele transparente din fata. Ce ziceti?
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
pai ai dreptate il topeste, si mai e ceva staniolul nu reflecta asa bine ca pelicula de Ni
|
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:14 |